Gå til innhold

Ran av barn i vestkanten


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Gjest Bruker-95147

Med det vanlige; foreldre passer på barna sine, og barna passer på hverandre, og vi som ikke har barn er påpasselige ute på gatene, og at politi og barnevern og annet system gjør sitt. Og sånn jeg forstår artikkelen, så har de relativt god kontroll allerede nå.

 

:)

Lenke til kommentar

http://www.osloby.no...ml#.UbsYc9hih_N

 

hvordan kan man forhindre slikt?.

Så du er ute etter å forhindre ran "i vestkanten", som du sier? ("På vestkanten" er vel mer vanlig norsk.)

Hvis det er ran på vestkanten utført av østkantungdom du vil forhindre, så vil jeg anbefale bygging av en 6m høy mur mellom øst og vest, med streng kontroll av hvem som får lov til å passere.

 

Hvis det er generelt å forhindre ran du er ute etter, så kan man vel prøve den metoden som har vært tatt i bruk så mange ganger før: politietterforskning, forhør, tiltale, straff, barnevern, i politiets søkelys i en god tid framover, osv. Noen utskudd vil ikke være til å redde, og de vil vi se igjen som yrkeskriminelle i årene som kommer.

 

Dette er ikke den første ransbølgen utført av ungdomsgjenger, og det kommer ikke til å bli den siste. Du finner vel slike historier så langt tilbake som det finnes skriftlige nedtegnelser. Drittsekker finnes over alt, og der har de alltid vært.

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Bussing var et amerikansk påfunn som går under kategorien "godt ment, men..."

 

Det store "men'et" er selvsagt at når folk ikke går på skole i nabolaget, så får man heller ikke følelsen av tilhørighet. Tanken var at bussingen skulle utjevne forskjeller i akademiske resultater basert på sosiale kår, men det fungerte ikke etter hensikten.

 

Geir :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...