Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

hvordan snakke med jenter


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det er ikke viktig å finne noe å snakke om syns jeg.

Hvis du skal chatte, kan du begynne med å spørre om hvordan hun har det, hva hun gjorde i dag... og vise interesse i det hun sier da.. Snakker du om noe du ikke har peiling på, vær ærlig å si det og be henne fortelle mer om det.. Snakk om deg selv og forteller om hva du gjorde etc... og da flyter samtalen vettu! Anonym poster: a8ec84610713cf7d585654970c427cb7

Lenke til kommentar

F2F? Drit i det. K2F. Sleng ut kuken og dask dem i ansiktet med den.

 

Seriøst? Snakk til dem med omtrent det samme du snakker med vennene dine om. Bare ikke så mye fotball om hun ikke liker det, og ikke så mye om pupper, fitte og porno og sånt, om det er noe du snakker veldig mye med kompisene dine om.

Lenke til kommentar

Alt, absolutt alt står på LRSP. Altså "Look", "Rhetoric" og "Social Power".

Har du utsjånaden med deg, og du ser bra ut, og du stadig vert trekt fram som ein som ser bra ut, så har du også livet med deg, og har med dette automatisk sosial makt.

Er du derimot 6/10-4/10, så må du også ha retorikken i orden for å kome opp og fram. For ein på 1/10-3/10 vil berre samfunnsmakt hjelpe.

Retorikk. Er du god til å tala for deg, og med dette manipulera og hjernevaske sivilistar, og attpåtil vera knakande god til å presse motdebattantar uti grøfta, så blir du fort nok oppdaga, og får samfunnsmakt så det står etter. Dette hjelpt rettnok ikkje om du er altfor stygg.

Samfunnsmakt. Har du korkje utsjånaden eller retorikken med deg, så er samfunnsmakt i form av pengar, status, kontroll/leiing/sosial makt siste utveg. Er du då forutan sjølvkjensle, pengar, og ein omgangskrets som kan få deg opp og fram, så har ikkje livet noko som helst å by på enn prostituerte.

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...