Gå til innhold
Trenger du skole- eller leksehjelp? Still spørsmål her ×

Eksamen i engelsk 2013 (10. trinn)


  

38 stemmer

  1. 1. Hvilken oppgave valgte du på Task 3?

    • 3A
      10
    • 3B
      6
    • 3C
      18
    • 3D
      4


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Valgte oppgave 3a. Utrolig vanskelige oppgaver etter min mening. Jeg rakk heller ikke å gå igjennom mer enn 1 gang. Klarte også å skrive at jeg gjorde 3b, men har ringt til skolen som sa de skulle fikse det. (endte med at jeg måtte sykle 3 km. tilbake til skolen før kl. 15:00 for å fikse det siden læreren ikke kunne redigere min besvarelse. Rakk det med 3 min.) Håper på karakter 6, men er veldig fornøyd med en 5´er.

Endret av SindreWilberg
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Det gikk utrolig bra! Fikk litt dårlig tid på slutten, så jeg fikk ikke sett over ordentlig. Slet litt også på oppgave 2. Men jeg valgte oppgave 3C på langbesvarelsen. Oppgavene var vanskelige, ja. Forventet litt større utvalg egentlig. Skrev til sammen til 1348 ord. Håper på 5 eller 6 :)

Lenke til kommentar

Jeg er så sykt ufornøyd. Var utrolig mye vanskeligere oppgaver i år, syntes nå jeg. Skrev utrolig lite på task 3, mente læreren min da - skrev 1 og en halv side … og nå er jeg sykt bekymra. Hadde satset på en 6er, men får bare glemme den. Hva skrev dere om da? :D

 

Satset også på en 6, men er også sykt bekymra selv ..

Skrev oppg. 3C .ALT for liten tid etter min mening, var veldig trøtt. Tror jeg har ett par grammatiske feil, for å si det sånn..

 

Jeg valgte oppg. 3A, men skrev i tredje-person som jeg egentlig skulle skrive i første-person. Tror dere det trekker ned mye? Det var ett av de kulepunktene. :confused:

Det spørs hvem sensor er. For å være ærlig tror jeg det trekker ned, men gjerne ikke så mye

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...