Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Hvorfor er jeg så fordømt perfekt?


Anbefalte innlegg

Hva mener du?

 

Anonym poster: bee0a36f2dc5a03cd773626ee2a47512

 

Det jeg regner med han mener er å ta opp en hobby, ta en utfordring (prøv deg på koding, lær deg et nytt språk, en kampsport), gjøre noe som du ikke har gjort før og ikke er komfortabel med og dermed så blir den oppfattede perfektheten din utfordret.

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hvis du synes livet er meningsløst, så burde du få deg en hobby, og det finnes ikke noen bedre hobby enn å lage nytteløse ting med elektronikk. Kjøp deg arduino og masse komponenter og lek deg! Og siden du tror du er så overlegen; hvorfor prøver du deg ikke på opptak til marinejeger eller spesialjeger? Kan love deg at du aldri vil suse gjennom et slikt opptak.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

*Snip*

Anonym poster: bee0a36f2dc5a03cd773626ee2a47512

Du kan glede deg til universitetet i hvertfall. Ikke at du ikke vil klare det, men det krever en helt annen form for innsats. Jeg cruiset på lignende måte gjennom min hele skolegang, frem til jeg begynte på universitetet. Der måtte jeg faktisk jobbe for de gode resultatene.

 

Du skriver ingenting om du har dame eller ikke. Hvorfor ikke det? Anonym poster: acc3e7f1766b0cc12301bcd52952ae56

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Jeg var sammen med en jente i noen måneder, men jeg mistet liksom litt interessen. Jeg vet om flere jenter som er interesserte, men jeg føler ikke på samme måten.

Det virker som dere tror jeg ser på alle andre som noen krek, men det er feil. Det er flere på min alder som jeg liker og ser opp til, selv om jeg føler meg bedre enn dem på mange måter.

 

En venn foreslo Arduino til meg, og det ser rimelig kult ut. :) Jeg går også på karate og driver litt med programmering

 

Anonym poster: bee0a36f2dc5a03cd773626ee2a47512

Lenke til kommentar

Jeg får toppkarakterer, og suste gjennom ungdomsskolen uten en eneste firer, selv om jeg ofte ikke øvde en gang. Jeg synes litt synd på dem som faktisk må gjøre en innsats for gode resultater.

 

Jeg brukte ironi før andre barn lærte å snakke. Jeg knuser en hver diskusjon som om den var en sekk med dritt, dersom jeg skulle ønske det. Jeg har oppdaget at dette irriterer folk, så jeg har dempet meg, men det er alltids morsomt å se hvor frustrerte de blir når de aldri klarer å få overtaket. Jeg taler ofte med en svært sarkastisk undertone, men dette er det svært få på min alder som forstår seg på, ja til og med voksne. De er så enkle.

Jeg føler meg ganske lik House fra House M.D., selv om jeg regner meg selv som en hyggeligere og bedre likt versjon.

 

I dette øyeblikk tror dere sikkert jeg er en arrogant nerd alle hater, men det er faktisk stikk motsatt. Jeg har ikke så utrolig mange venner, men de jeg har står meg veldig nær. Det er også svært få som misliker meg. Jeg tror hovedgrunnen til dette er fordi jeg er så inkluderende og empatisk, selv om jeg til tider kan være ganske krass. Jeg scorte forresten langt over gjennomsnittet på en test fra Harvard om sosial intelligens, og enda bedre på en IQ-test.

Selv om jeg ikke har så mye muskler, er jeg veldig atletisk bygd. Jeg får toppkarakter på alle joggetestene, og de eneste gangene jeg jogger er under joggetestene. Jeg er også veldig vakker, sånn forresten.

 

Jeg aner ikke hvorfor i helvete jeg skriver dette her, men det klarer nok dere å finne ut. Jeg må innrømme at hvis jeg hadde sett en lignende tråd her i forumet ville det sett ganske tåpelig ut.

 

Anonym poster: bee0a36f2dc5a03cd773626ee2a47512

 

"One of the painful things about our time is that those who feel certainty are stupid, and those with any imagination and understanding are filled with doubt and indecision" - Bertrand Russel

  • Liker 5
Lenke til kommentar

Har prøvd å bli kristen siden denne tanken er så deprimerende, men får det bare ikke til siden idéen om gud er håpløst idiotisk.

 

Og du postulerer at du har et rått tankeaparat?! Hallo. Det der er første tegnet på en idiot for mine ører. Har du akseptert muligeten for at du rett og slett lider av vrangforestillinger? At ting Egentlig ikke er så fantastisk som det ser ut til?

 

Alt er avhengig av hvilket perspektiv du har:

Hvorfor er du ikke sammen med den fineste dama i vennegjengen? Det er jeg.

Hvorfor har du ikke en fanklubb? Det har jeg.

Hvorfor står du ikke i en posisjon der både fremtidig interessant jobb og lønn fortjener applaus?

 

Er du kanskje ikke så fabelaktig som du tror? ;) Det er greit å ha et ydmykt forhold til dine omstendigheter. Du vinner så lite på å tro at du er bedre enn alle andre. Det du vinner på er å gå inn i ting med et åpent sinn og ydmyke holdninger. Så får de eventuelle bonusene som spaserer din vei være en hyggelig overraskelse / resultat av at du er en ålreit fyr. Ingen liker å bli lurt, og dersom du fortsetter med å være en kjip fyr innerst inne vil du etter hvert bli avslørt.

  • Liker 6
Lenke til kommentar

Det første jeg tenkte på var av en eller annen grunn han her:

 

 

 

 

socash.jpg

My name is John, and I hate every single one of you. All of you are fat, retarded, no-lifes who spend every second of their day looking at stupid ass pictures. You are everything bad in the world. Honestly, have any of you ever gotten any pussy? I mean, I guess it’s fun making fun of people because of your own insecurities, but you all take to a whole new level. This is even worse than jerking off to pictures on facebook.

 

Don’t be a stranger. Just hit me with your best shot. I’m pretty much perfect. I was captain of the football team, and starter on my basketball team. What sports do you play, other than “jack off to naked drawn Japanese people”? I also get straight A’s, and have a banging hot girlfriend (She just blew me; Shit was SO cash). You are all faggots who should just kill yourselves. Thanks for listening.

 

Pic Related: It’s me and my bitch.

 

 

 

Anyway, det er viktig å være fornøyd med deg selv og der gjør du en god jobb :thumbup:

 

Kan ikke akkurat si jeg misunner noen å måtte drikke sammen med oversminkede bimboer med silikonpupper :rofl:

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Misunnelsen er sterk her inne. Hva med å putte TS i et perspektiv istedet for å jekke han ned? Om du har vært lenge på et nettforum så burde du ha lært at tilsnakking og drittkasting ikke får noen til å forandre mening. Bare se på religions-delen av forumet.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Misunnelsen er sterk her inne. Hva med å putte TS i et perspektiv istedet for å jekke han ned? Om du har vært lenge på et nettforum så burde du ha lært at tilsnakking og drittkasting ikke får noen til å forandre mening. Bare se på religions-delen av forumet.

hæ? Misunnelse? Han er en standard oppblåst bedreviter som vil at folk skal si : ja du er perfekt skulle ønske jeg var som deg!" Tror ingen er misunnelige akkurat :p
  • Liker 7
Lenke til kommentar
Gjest Slettet+5132

Til TS:

Hallo? Prøv å les over det du har skrevet, og tenk deg om. Kan det være at du er arrogant og tror du er bedre enn alle andre? Det at du i det hele tatt opprettet tråden, viser at du nettopp er arrogant....

Endret av Slettet+5132
Lenke til kommentar

Jeg er nok ikke arrogant. Jeg kan - for å bevise det - nevne en episode for en måned siden. Etter ca. 6 måneder med karate ble det tid for gradering. Da jeg fikk beskjed om å foreta en såkalt "front kick", trynte jeg foran alle som var kommet for å delta/se på. Ikke bare ble jeg nektet å gå opp til gult belte, jeg ble også utesperret i 2 uker. Sensei mente jeg hadde gjort "skam på klubben", som han sa.

 

Det at jeg åpent tørr å snakke om dette mener jeg igjen viser at jeg ikke er arrogant. Og desto mer perfekt. Anonym poster: 8e23a807ef8bac42db40e7bbe133ff55

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...