Gå til innhold

Ferieobjektiv til sony a57


Anbefalte innlegg

Jeg har nå et sony a57 med kitobjektiv 18-55mm og en 50mm linse. Når jeg skal til usa i sommer ønsker jeg å ha med kameraet men vil gjerne klare meg med en linse. Noen som har noe forslag til hvilken linse jeg bør gå for? Blir fotografering av landskap, folk, fornøyelsesparker og andre typiske ferieting

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Når jeg skal til usa i sommer ønsker jeg å ha med kameraet men vil gjerne klare meg med en linse.

Ingenting i veien for å bare ha med 18-55 som du allerede har. Ønsker du ett objektiv som dekker alt og har litt større zoomområde så er det ikke fryktelig bra utvalg av det for Sony. Det finnes noen rimelige 18-200, men de er ikke akkurat kjent for topp kvalitet. Det finnes også en 18-250 fra Sigma og en 18-270 fra Tamron som regnes som noe bedre og de er omtrent på høyde med Sonys 18-250. Ellers finnes det en 16-105 som er ennå litt dyrere og presumptivt litt bedre optisk også. Har ikke sett noen test av denne.

 

Det spørs hvor mye du vil bruke og hvis målet er litt mer tele enn 18-55 så slipper du rimeligere unna med en telezoom enn et alt i et objektiv, men må da dra på to og bytte.

Lenke til kommentar

Akkurat nå har fotovideo tilbud på Sigma 17-70. Det er en god pris(koster vanligvis 3300), og en jævlig bra linse for prisen hvis bildekvalitet er prioritert først!

 

Brukte denne på et Sony kamera selv under en USA tur i fjor, og du trenger ingen annen linse enn den vil jeg påstå. Som sagt, knall hvis du ønsker gode bilder!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...