Gå til innhold

Gjorde jeg et godt kjøp? - Galaxy SII plus


Anbefalte innlegg

Egentlig var de i butikken litt misvisende , og de ga uttrykk for at det var fjorårets modell. Men shit au...

 

Kjøpte den uten ab. til 2600 ca. Ville aldri kjøpt noe dyrere, selvom de hadde "tilbud" på en Xperia Z(??) til 2999, men denne hadde her på amobil fått terningkast 4.

 

Ser SII fikk terning 6 i 2011. Vurderte ellers Xperia Go til 2000kr. Denne var litt penere. Hvem av dem er "best" / hvilken burde jeg ha kjøpt av de 3? Evt noen andre telefoner i prisklassen som er bedre?

 

Bruker tlf hovedsakelig som tlf, men leker litt med den. Knuser forresten disse lett? Pleier miste mobilen i bakken ca annenhver mnd.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det er så utrolig liten forskjell mellom de nyeste generasjonene smarttelefoner. Litt bedre kamera og litt bedre skjerm, men stort sett veldig liten forskjell. Hvis du har begrenset med penger, så var det et veldig bra valg å kjøpe noe til 2500 fremfor noe til 4000 med så å si identiske spesifikasjoner. Det at de i butikken er uenige er egentlig irrelevant, fordi de er ute etter å selge så mye som mulig.

Lenke til kommentar

Man får jo nå kjøpt SG3 uten abbo til 2995kr ssåååå jeg vet ikke om det var så bra kjøp jeg... Hva med 4G som du får på 3ern å ikke på 2ern?? Hadde glatt lagt på 400kr eller venta på SG4 å fått den litt "sponsa" ved å binde meg til et abbonoment! Men bevares, vi har frihet til og velge ;)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...