Gå til innhold

[Løst] Kjøp av vannkjølling


Anbefalte innlegg

Hei

 

Jeg har tenkt å skaffe meg en ny pc, men nå vill jeg prøve noe nytt. Vannkjølling, men jeg er ikke så veldig glad i de trdisjonelle plastikk rørene, men da kom jeg innom en produktanmeldelse til hardware (Corsair 900D), og jeg så at de hadde et vannkjølling setup som jeg likte, men jeg er dessvere ganske ny innom vannkjølling så trenger litt hjelp til å finne samme/lignende komponenter som de brukte.

 

Tusen takk for hjelpen!

post-278095-0-29279900-1366151111_thumb.png

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Syns det er bedre å velge en annen radiator. For eksempel xspc rx serien, black ice sr1 serien, alpacool UT60 serien eller ek xtx serien. Coolgate er ikke dårlig, men får den "nesten" har samme savn som en tannkrem, så er jeg ikke helt komfortabel, hehe.

 

Til ts: Er du allergisk mot støy? Den coolgate radiatoren er 7fpi, kan få til et stillegående system. Jeg kan også anbefale 2 stykker av 480 radiatorer. En kan bli lite når man har så mye hardware som deg.

 

Hovedkort-blokker kan du f.eks se på denne. Platinum rambrikkene bør man ikke ha under man, den er tøff som den er.

 

Techbay har også http://techbay.no/pr...category_id=143 inne, men er utsolgt for øyeblikket.

 

Med så mye hardware, så kan det kanskje lønne seg med 2 pumper? Jeg har iallfall 2 med bitspower dual top, meget fornøyd. Trenger ikke å være redd for for lite flow, eller for lite trykk i loopen. Men skal du kjøre fult ut, kan det sprenge 10k budsjettet ditt. Det blir en del tusen i fittings hvis du skal kjøpe bitspower der også.

Endret av samye83
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...