Jump to content

Zero1609

Medlemmer
 • Content Count

  81
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

7 :)
 1. Hei Jeg lurer på om det er noen forskjeller mellom den norske kirken og frikirken. De har sammme trosgrunnlag, men har lest en del steder om de har fundamentale uenigheter. Dette er til et skoleprosjekt. Takk for hjelpen!
 2. Jeg som hadde håp om at den nye regjeringen skulle skape et nytt og bedre it politikk..
 3. Det er oppdatert.
 4. Hei Jeg har hat en del problemer med min maskin for tiden. Jeg har sluttet å spille i noen måneder for å jobbe med et prosjekt, men når jeg starter spillene nå så blir det utrolig mye latency/lagg. Jeg kjører en gtx 470 som er en del gammel nå, med 16gb ram og en sandy-bridge-e 17 quad core (som jeg ikke husker modell på. Er det noen problemer med GPU-en skal man tro eller er det noen andre maskinvarer som forårsaker problemet? Takk for hjelpen.
 5. De kan jo også ha redusert støy gjennom studioet, siden at de tar jo inn lyden med en annen mikrofen som er koblet til mixer og alt.
 6. Hei Jeg er leder for den norske klanen Norway (Bare søk på det, vi er nok en av de største norske klanene..)på World Of Tanks EU. Jeg har for tiden vært ganske innaktiv pga skole osv.. Og har klart å få med meg at de adminstratorene (Deputy) osv.. Har fått med seg en haug av Noob-er (Noe jeg ikke ønsker) Så jeg trenger en som jeg kan stolle på, og har dype erfaringer innom adminstrasjon, til å sparke dem, og å rerangere alle spillerne. Og eventuelt sette inntakskrav. Jeg vet at dette er en ganske hard jobb, og den som er intressert i denne jobben blir gjerne bellønet.(Gull, stilling) Jeg beklager veldig for skrivefeil, men har litt dårlig tid. Tussen takk for din interesse!!!
 7. Zero1609

  WebHosting

  Hva er de ulike valgene på Prometeus? Har du eventuelt en anbefalt en?
 8. Zero1609

  WebHosting

  Hvordan er tilkoblingshastighetene til Prometeus.com og Urpad.net?
 9. Zero1609

  WebHosting

  Tror jeg går for en VPN løsning, men har noen andre gode leverandører så jeg har noe å velge mellom Fint om det er i UK eller et eller annet sted som har rask tilkobling til Norge.
×
×
 • Create New...