Gå til innhold

Trykket inn skivebremsen med hjulet av. Løsning ?


tkterje123

Anbefalte innlegg

Byttet dekk på sykkelen min i går og da jeg skulle sette på forhjulet syntes jeg det subbet litt inntil. Tok det av igjen og da fikk jeg for meg at det skulle hjelpe å trykke inn og ut hendelen for skivebremsen. Det HJALP IKKE. Skjønner at det ikke var mitt smarteste øyeblikk. Hvordan får jeg de klossene fra hverandre igjen ?

 

mvh Reodor Felgen

Endret av tkterje123
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det skal fortsatt være litt gap mellom klossene, legg i mellom noen papirark el.lignende og begynn med å presse inn kredittkort eller lignende for å presse de ut igjen. Noen leverandører har også spacere med kiler for gjøre jobben.

 

Ta eventuellt klossene ut for å få mer plass. (Pass godt på at du ikke pumper hendelen uten klosser for da kan stemplene falle ut, med tilhørende griseri og en vesentlig større jobb.)

Lenke til kommentar

Hvis de ikke subbet tidligere er de sannsynligvis bare stemplene som fortsatt er for langt ut. Ta ut bremseklossene og press stemplene helt inn (Det krever litt kraft). Pass på at hendelen ikke er trykt inn når du gjør dette.

 

Hvis det ikke hjelper må kanskje stemplene smøres (Bruk bremsevæske, RIKTIG bremsevæske. Bruk av feil væske vil ødelegge bremsene)

 

Å bytte bremseklosser vil ikke hjelpe, tvert i mot. Hvis du setter inn nyer klosser uten å presse inn stemplene da VIL bremsene subbe.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...