Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Burde jeg prøve meg på legen min?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Har sett på film av kvinnelige leger er veldig villige til seksuell kontakt med pasientene. Anonym poster: d54f9433910584848fe9c6985cb2718c

Jeg har også sett noen sånne filmer, men det er en viss forskjell på pornofilmer og virkeligheten. ;)

 

PS: jeg er 21 år

 

Men hvorfor ikke i arbeidstiden ?? Anonym poster: 9e6f4b606144f9dae402f950528786cf

For det første: Har hun familie? Har hun gitt noen som helst signaler om at hun er interessert i deg? Du bør være sikker på at det er minst 80% sjanse for at hun sier ja, ellers kan det fort bli flaut, og du risikerer å måtte bytte lege pga det.

 

For det andre: Du bør aldri prøve å sjekke henne opp i arbeidstiden. Du er ikke akkurat den eneste pasienten hun har, og jeg kan garantere at du ikke er den eneste som er interessert i å ligge med henne. Når hun er på jobb er hun nettopp det. Hun er på jobb, og hun har det travelt hele dagen og vel så det. Når du går ut døren etter timen er du ferdig for denne gang, men hun har fortsatt mye å gjøre før du er ute av systemet. Journaler skal oppdateres, og hun må tenke over hva du sa, hvordan du oppførte deg og alt det der for å være sikker på at hun ikke sendte deg hjem for tidlig osv. I tillegg skal jo neste pasient inn ganske snart, og før det må hun sjekke journalen til denne pasienten, sjekke prøvesvarene hans/hennes osv. Det er derfor det er så vanlig at vi må vente litt før timen vår. Å bli sjekket opp er nok det siste de fleste vil - og igjen, spesielt om hun er gift. ;)

Lenke til kommentar

har du tenkt på det at hun var over 20 år og sikkert ute og festa og hadde mye livserfaring før du ble født? Syntes det er litt morsomt å tenke slikt på det når det er sånne store aldersforskjeller :p

Aldersforskjellen har da vel ingen ting å si, hvis dama er villig! Jeg hadde da sex med ei på samme alder da jeg var 17, da jeg var med på en påsketur med tre damer. Vi skulle vært tre menn også, men jeg ble alene med dem. Mye herlig sex, med alle tre det meste av påsken. Alder er bare et tall, så sant dama er lovlig, oppegående og atraktiv. :)

 

Så, det er det opp til deg og dama. Har dere positiv kjemi, kan du jo sit til henne, at hun er sexy og se hvordan hun takler det. Er det positivt, går du litt lenger. Lykke til! :)

  • Liker 2
Lenke til kommentar

TS her

 

Nei tingen er at hun ringte meg for noen dager siden og spurte hvordan jeg har det, og jeg tenkte jo dafuq... ingen leger som har ring meg før og spurt om hvordan jeg har det...

 

Jeg hadde vært hos henne dagen før men det var ikke noe spes...

 

Er det bare meg eller er det normalt? Anonym poster: 9e6f4b606144f9dae402f950528786cf

Nå kan det jo ha vært en god grunn til, at hun ringte deg da. :) Enten din helsetilstand, omlegging av rutiner, o.l., så ikke legg for mye i det. Min lege har da ringt meg noen ganger, de siste årene, men da i litt spessielle situansjoner. Fått svar på prøver o.l. og ønsket å innformere om dette. Eller prøver som ikke var tilfredstillende og en anbefaling om utvidede prøver, eller kontroll. Kan være mange grunner.

 

Men det kan jo være noe mer, det må du selv vurdere.

Lenke til kommentar

Nei, kjør på! Hun er sikkert erfaren og en energisk tiger i senga, samt ivrig etter å høvle over en ung, kjekk kar som deg. Dessuten er det jo ekstra pirrende med aldersforskjell! Bare prøv, og i verste fall kan du bytte lege hvis det viser seg at hun blir sjokkert over tilnærmelsene og ting blir pinlige.

 

 

 

Haha jeg tror han burde holde seg unna, det er nok det beste.

 

Ser ikke ut som TS har noen problemer med å finne seg noen på sin egen alder ^^

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...