Gå til innhold

Kamptråd - Manchester City vs Manchester United


Latias

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Da var CL-gruppespillet unnagjort. Ingen god ending, men det viktigste var å spare spillere. Viser også viktigheten med å vinne de første kampene i gruppa, da får

 

Ingen idé om hvem som er skadefri, men skal jeg tippe et realistisk lag så blir det kanskje sånn her:

 

De Gea

Rafael - Evans - Ferdinand - Evra

Fletcher - Carrick - Scholes

Young - van Persie - Rooney

 

Virkelig ikke optimistisk. Faen så jævlig at vi aldri har en skadefri tropp. Uavgjort i denne kampen er gull verdt, men hvis vi stiller med en slik midtbane så forventer jeg å bli slaktet av et City-lag som fortsatt er ubeseiret.

Lenke til kommentar

"Tom Cleverley will have a scan this morning and we'll see what he's like. It's his calf injury, which is a worry, but we'll see. I thought Kagawa may have done enough to make the bench on Sunday but I don't think he'll be available until the Sunderland game. Vida, he's doing well in training but I think the game on Sunday is a bit soon. I think he'll be ready for Sunderland. I know we've got a few injuries at the moment but we've got a big strong squad of players. Nani and Valencia are still out. It will be a few weeks with them."

 

Anderson også ute i flere uker. Gratulerer med 3p, City.

Lenke til kommentar

City har pdd like mange skadde spelarar som United, men om ein ser vekk ifrå Silva som skal testast før kampen, så er det ikkje akkurat dei viktigaste spelarane dei manglar. Vi manglar dei to beste vingane, dei tre beste offensive alternativa sentralt på midten, samt den beste forsvarsspelaren. Blir lei av sånt. Ingen av laga har funne storforma til no, til tross for at ein er nr 1 og 2 på tabellen, men eg trur nok at den dårlege strukturen United har vist defensivt vil vere såpass klar fordel for City at dei må sjåast på som favorittar. Liten tvil om at eg vil vere godt nøgd med eit poeng i denne kampen og framleis tre poeng ned, men eg fryktar at det kan bli tap om ikkje det defensive spelet blir løfta nokre solide hakk, samt at viljen og intensiteten blir gjenfunne, for der har det beklageligvis vore temmelig slapt i det siste.

Lenke til kommentar

Typisk at Silva blir klar. Dette opplever vi hver gang United skal møte en toppklubb. De beste spillerne er alltid tvilsomme, men de blir alltid klare i siste liten og det er som regel de som storspiller. Tipper Silva blir banens beste.

 

United har 3,30 i odds. Dette må være det høyeste vi har hatt siden… ja, Barcelona stod på motsatt banehalvdel. City på 2,20 er tidenes bet. Aldri før har det vært enklere å tjene penger.

Lenke til kommentar

592805_Manchester_United.jpg

 

Kunne vore interessant å sjå eit slikt lag. Fare for at dei offensive spelarane våre må ta eit viss defensivt ansvar i morgon, ettersom vi har vore såpass svake bakover på generell basis. Vil egentlig ikkje ha Young frå start, men eg trur likevel det er eit betre alternativ enn å spele med Welbeck på kant (han bør spele lenger fram om han skal spele). Og sidan backplass er City sitt største problem før kampen, så bør vi prøve å utnytte det når vi har sjansen. Om det blir Smalling eller Evans er eg usikker på, trur nesten av Evans vil ende opp i startoppstillinga.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...