Gå til innhold

Gjør dere klar til økenede bruk av våpen ifra Politiet


Anbefalte innlegg

Hvorfor skal de ikke slippe unna, ? Hva har de gjort galt her ? de så han var såpass ruset at han trengte legehjelp, så klikker han fullstendig der inne, de legger han i bakken, karen er såpass svak kroppslig at han dør mest sannsynlig..Leste en sak for ikke lenge siden der en mann ikke ble dømt for å ha forvoldt død mot en narkoman fordi retten så den narkomanne sin fysiske tilstand som dårlig, dermed kunne ikke mannen vite at et slag ville føre til at mannens døde..

 

Jeg må si at din mening her er ganske farlig, og rett og slett umenneskelig., men det er vel dessverre i tråd med hva som er "trendy" i tiden.

Vold er forkastelig og skal ikke brukes mot noen, heller ikke av politiet.

Og det er ingen nnskyldning for å ha drept en pat man "visste ikke" osv. Hverken for politiet eller for noen andre.

 

En politimann har nettopp skutt og drept en mann som hadde en Bibel i lomma, fordi "han visste ikke" og trodde det var en pistol.

Du mener vel at dette er helt ok det også siden politimannen trodde det var en pistol og ikke visste at det var en Bibel ?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg er egentlig ikke for bevæpning av politiet, men jeg synes saken er uproblematisk. At politet skaffer seg våpen vil ikk føre til at alle kriminelle vil bevæpne seg. Det kan vi se fra Japan hvor politiet faktisk bærer våpen, men det er forsatt et av de tryggeste landene i verden.

 

Det jeg er heller for er lett tilgjengelig våpen i politibilene og mer bruk av våpen i farlige situasjoner. Det er uten tvil mer enn ett tilfelle ifjor hvor man trengte våpen.

 

Det er det vel heller ingen som har sagt, men det er enn reell fare for at risikoen for personskader øker, både blant kriminelle og andre, og vi kan ikke se noe annet fra Japan, har du enda ikke fått med deg at ett eneste eksempel i beste fall er en indikator?

 

AtW

Lenke til kommentar

Det ser ut som de regner med mange offer for statlig vold her :(

 

Spørsmål og svar

Hovedaktører bak illuminati?

Kapasiteter i illuminati: Hva de kontrollerer og hva slags makt de besitter?

Motivasjoner: Hva er målsetningen har denne makteliten? Hva ønsker de å oppnå? Kan du skissere endemålet deres? Hva slags samfunn er de ute etter?

Endret av Rosario
Lenke til kommentar

Mann skutt av politiet under pågripelse

 

 

http://www.vg.no/nyh...?artid=10064167

 

er dette som er skummelt med gi Norsk politi våpen, har de pistol så skyter dem.

 

Ja, og det verste er at de kan lovlg skyte folk om de føler for det og deretter dekker de hverandre for å fremstille det på best mulig måte for seg selv.

 

Mannen i dette tilfellet hadde riktignok et slagvåpen, men det var jo ikke noen grunn til å skyte ham og risikere at han ble drept.

Politiet prøvde antakelig heller ikke å stoppe ham på andre måter først, men valgt å skyte fordi de allerede var bevæpnet.

Lenke til kommentar

Umulig å si hva som har skjedd, for alt jeg vet kan politiet ha trodd de ble beskutt selv, men jeg vil tro en sivil som skjøt og drepte en tyv som stakk av ville kunne vente seg en fengselsstraff.

eneste som er mulig å si er at politiet ved å løsne skudd der satt en del sivile i ekstrem fare..

jeg skal ærlig si jeg synes det er bra politiet skyter mot slike ranere og gir dem et tegn på dette blir slått hardt ned på men ikke midt i en gate som dette.

ekstremt udyktig av politiet her, en erfaren delta betjent hadde mest sannsynlig ikke åpnet skudd i en slik gata alt for stor risiko for at sivile kan blir truffet..

Endret av DaniNichi
Lenke til kommentar

Ille når man ikke kan lufte kalashnikoven hos gullsmeden uten at det blir bråk ja :p

 

Spøk til side, har problemer med å se klart hvem som skyter først utifra filmen alene, men det at de skyter etter bilen er jeg enig i viker ganske drøyt. Samtidig aner jeg ikke hvilke vurderinger de tok på stedet, og hvordan set så ut for politimennene. Tror jeg skal la konklusjonene vente til vi vet mer igrunn.

Lenke til kommentar

Denne episoden fra Sverige understreker bare det jeg har sagt hele tiden om at det er livsfarlig å la politiet få ha skytevåpen.

For politiet kan skyte folk med loven i hånd, derfor blir det gjerne slik at de skyter som første og beste utvei, selv om ting kunne vært løst på andre måter, og deretter dekker de hverandre.

 

Bare det å begynne å skyte i en travel bygate er en grov feilvurdering fra politiets side.

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Denne episoden fra Sverige understreker bare det jeg har sagt hele tiden om at det er livsfarlig å la politiet få ha skytevåpen.

For politiet kan skyte folk med loven i hånd, derfor blir det gjerne slik at de skyter som første og beste utvei, selv om ting kunne vært løst på andre måter, og deretter dekker de hverandre.

 

Bare det å begynne å skyte i en travel bygate er en grov feilvurdering fra politiets side.

Dette er å snu hele situasjonen på hodet. Når man bevæpner seg med skytevåpen må man påregne at ordensmakten gjør det samme. Raneren satte sitt eget liv i fare ved å velge å rane en gullsmed og ved å velge å bevæpne seg med skytevåpen. Raneren oppsøkte selv situasjonen og må selv lastes for at det gikk som det gikk. Det er jo nettopp i slike situasjoner at politiet må få bevæpne seg. I det politifolkene føler seg truet må de jo få lov til å forsvare seg.

 

Når det gjelder skytingen i foten er det ikke noe å hyle opp for. Først skjøt dem et varselskudd (antagelig etter å ha gitt muntlig beskjed om at de kom til å skyte) for så å skyte mannen i foten. Et skudd i foten er som regel ikke dødelig. Det er langt farligere å slå en batong mot hodet enn å skyte et skudd i foten. Politiet må ha mulighet til å handle resolutt.

 

Begge disse eksemplene er hårreisende dårlige argumenter MOT bevæpning av politiet.

Endret av Azidops
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...