Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Til han over meg. Du tuller nå? Nesten ingen andre kommer med det? 90% av alle andre telefoner og tablets kommer med minnekortplass. De som kommer uten SD-kort plass blir ofte pratet negativt om uansett produsent.

 

Og argumentet for Apple Store er at det er laget en fullverdig tablet versjon av Twitter? Good one.

Endret av Refsa
Lenke til kommentar

Til han over meg. Du tuller nå? Nesten ingen andre kommer med det? 90% av alle andre telefoner og tablets kommer med minnekortplass. De som kommer uten SD-kort plass blir ofte pratet negativt om uansett produsent.

 

Og argumentet for Apple Store er at det er laget en fullverdig tablet versjon av Twitter? Good one.

om du tar ipad og nexus 7 så er det ca 60-70% av alle tablets solgt siste månedene. Så minnekort er ikke veldig viktig for markedet.
  • Liker 3
Lenke til kommentar

var det ikke apple som for en liten tid tilbake og sa det at de ikke skulle eller mente at det ikke VAR nødvending å gi ut en talet med mindre skjermtstørrelse enn iPad1/2/3 osv eller tar jeg litt feil.....hvis ikke

 

appul y u confuzzz?? ?(????)

 

Det stemmer, Steve Jobs sa det. Igrunnen ganske morsomt å lese hva han sa i 2010 angående dette, men idag er jo som de fleste vet Steve Jobs død og begravet så nå kan sjefene i Apple gjøre som de vil.

 

Her kan du lese hva han sa i 2010 (nederst i artikkelen).

Lenke til kommentar

Ingen gps? Ikke viktig lengre å kunne bruke karter, almanakk, bildetagging osv? Hva er dette for noe? Og perfekt til e-bøker er det største sludderet jeg har hørt. Prøv å lese fra en LCD-skjerm i mørkt soverom i et par timer. Det er nummeret før man blir sveiseblind av slik aktivitet. Mini er sikkert "grei nok", men perfekt er blank løgn. Dette er det nok kun e-ink som er.

Endret av gammalerik
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Testet den ut i dag, svært overrasket over hvor stor forskjell 0,9" gjør. Enheten var svært lett. uten av dette gikk utover byggekvalitet.

 

Tror dette er den perfekte størrelse. Ville således ventet til iPad Mini kommer med litt høyere oppløsning. Antagelig allerede neste år.

 

Denne blir nok en stor julegavevinner i år.

Lenke til kommentar

Jeg ville ikke dra den så langt, men på generelt grunnlag vil jeg si det virker som det legges vekt på litt forskjellige ting i hver anmeldelse. Som en annen her skriver nevnes det ikke med et ord at denne mangler GPS, men den HTC telefonen med WP jeg leste nylig leste testen av får trekk fordi den ikke kommer med turn by turn navigasjon innebygd.

 

Selvsagt legges det vekk på forskjellige ting i hver anmeldelse. iPad mini er et nettbrett, mens telefonen du nevner er, du gjettet riktig, en telefon. Det skulle bare mangle at en smarttelefon lansert i 2012 har GSP med innebygd navigasjon, men er dette nødvendig på et nettbrett (uten kobling til mobilnettet)?

Lenke til kommentar

Det skulle bare mangle at en smarttelefon lansert i 2012 har GSP med innebygd navigasjon, men er dette nødvendig på et nettbrett (uten kobling til mobilnettet)?

 

Det er et hav av praktiske områder for bruk av gps på wifi wifi-modeller også. Tre bruksområder nevnte jeg fire poster lengre opp. (karter, almanakk, bildetagging)

Flere områder: Været, div venne-services.

 

Noen av gps-manglene kan rettes opp med wifi-posisjonering men på langt nær overalt.

Endret av gammalerik
Lenke til kommentar

Er en stor tilhenger av android, men det er så mye feil med påstanden din.

[...]

Ellers er jeg helt enig at android gir større valg frihet. Men for de teknologi interesserte her inne er det viktig. Men for mannen i gata er vel han mer opptatt av at det bare 'funker'

 

limetime:

Jeg er enig med deg i det meste her. Angående oppskalerte mobilapper tenker jeg ikke bare på at de kan se dårlig ut.

[...]

Men, det bunner vel egentlig ut i at skjermen de fleste slike populære produkter er god nok.

 

Kan hende dette blir rotete, prøver å svare på to poster samtidelig :S

 

Kverulant som jeg er så er jeg ikke enig i at Apple har den beste applikasjonsbutikken ;) Det blir jo en annen diskusjon, men google play har jo iallefall ikke færre apper, og for meg teller det veldig positivt at mange apper finnes reklamefinaniert og billigere en i appstore. Mulig twitter appen er dårlig, har ingen erfaring med det, men det finnes iallefall en del alternativer. Mange apper trenger ikke tilpasses en større eller mindre skjerm, ta f.eks norgeskart, en app som bare skal vise kart, den eneste forskjellen er hvor mye kart en får vist på skjermen. Men når jeg tenker meg om, er en app irrriterende dårlig på android-brett: Spotify. Dårlig skjermutnyttelse, og ingen horisontal visning. Når vi er inne på apper så er jo Google Now en flott tjeneste som er inkludert i Android, blir stadig imponert over denne funksjonaliteten. Se også video fra tidligere post, lurer på om det er i video nummer 2 av 5 han går igjennom apper. Når det gjelder at en like godt kunne gjort det på en mobil, siden appen ikke er tilpasset et nettbrett, så er det mange tilfeller det ikke gjelder. Blandt annet fordi en får lengre lister inn på skjermen, mindre skrolling, mindre behov for å zoome, eller rett og slett fordi en skal se på film, bilder, lese, spille flere personer på et nettbrett osv. Men, selvfølgelig er det fint når utvikleren har tatt seg tid til å utnytte skjermflaten, lagt til et bedre menysystem osv.

 

Eksklusiv byggekvalitet er konge det, men jeg ville ikke betalt det ekstra ipad koster for byggekvaliteten alene, og Nexus 7 føles visstnok bra ut matrialene og prisen tatt i betraktning.

 

Tja, jeg forstår hva du vil si med vista vs W7, og hardware er jo ikke null, det er vel mer snakk om en god kombinasjon. Det er godt mulig at det er på softwarefronten at Apple vinner deg, personlig ville jeg heller hatt en ipad mini med android enn en nexus 7 med ios.

 

Ja, du har helt rett i at valgfrihet og muligheten til å fikle med mobile enheter er viktigere for meg enn for mannen i gata. Det er kanskjee ikke så viktig for Ola Nordmann, jeg derimot valgte galaxy S3 fremfor HTC One X blandt annet fordi den skal være lettere å roote osv.

 

Dersom en leser testen artikkelen referer til(http://www.displaymate.com/iPad_mini_ShootOut_1.htm) får en et dypere bilde, ser ut som de har gjort en del tester. Ipad-skjermen sin størrste styrke er nexusen sin størrste svakhet, bildekalibrering, i likhet med at nexusen styrke, gamma-output, er ipadens svakhet. Jeg hadde nok ikke lest det nøye nok når jeg sa at skjermen var dårligere enn Nexus 7, nexus 7 får B-, Ipad mini får B, men med den prisforskjellen og tidsforskjellen mener jeg fremdeles en kan stille spørsmål ved om den burde få terningkasst 6.

 

Jeg vil veldig sterkt anbefale dere å se videoen serien jeg linket til tidligere, den er laget av en person med rikelig erfaring fra ios og android, og som vel foretrekker iPad fremfor andre 10" brett, som gir sin mening om saken. Jeg synes det er en fin måte å få en ny vinkling på Ios/android, og dekker noen av grunnene til at jeg foretrekker android, selv om jeg ikke er enig i alt det han sier.

Lenke til kommentar

Hvis man har GPS uten nettverk eller mobilnett kan det ta lang tid å finne posisjonen, så den praktiske nytteverdien kan bli så som så.

 

Uenig der. På min telefon benytter jeg ikke a-gps. Det tar meg allikevel kun 5-15 sekunder å finne de første 6 satelittene og få lock på nye omgivelser. 10-15 sekunder til og jeg har 11/11 satelitter. Det varierer sikkert fra chip til chip, men om apple hadde brukt denne ganske billige teknologien, er jeg sikker på at de hadde neppe valgt den dårligste chipen.

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...