Gå til innhold

LG Nexus 4 - Fornøyd eller skuffet?


Mixy

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg oppdaterte nettopp til 4.4, og ser fortsatt at nedlasting fra Google Play går utrolig treigt,hadde samme problem med 4.3.

 

Dette gjelder kun wifi og google play.

 

Noen som har vært borti lignend?

har det jeg og.

Sitter her og laster ned nye chrome, står at det er 15 min igjen på sånn 20mb... :nei:

Lenke til kommentar

Jeg har hittil ikke vært borti noe problem med apps på ART, unntatt ett spill (driftkhana) som ser ut til å ha ganske lav framerate med ART påslått.

 

Fulgte denne bruksanvisningen som er ganske komplett, og flashet inn 4.4. Great success!

 

Har vært fornøyd med Nova launcher til nå, så jeg lastet ned deres 2.3beta3 herfra. Betaen har KitKat-ikonpakke og en KitKat-lookalike transparent notification bar med mer. Vurderte Google experience launcher, men siden de enda ikke har mulighet for å fjerne ikontekst på homescreen eller google search bar'en hoppet jeg glatt over det. Mange har også kommentert at ytelsen på GEL-launcheren på Nexus 4 er under par.

 

Det ser veldig bra ut så langt, etter alle som har anbefalt ART valgte jeg også å aktivere det! Det ser absolutt raskt ut så langt, jeg kommer med en oppdatering om jeg ser noen apps som ikke fungerer skikkelig, men alle basisapps ser ut til å fungere godt pr nå!

Lenke til kommentar

Bruker ART her også, overraskende få problemer så langt. Det er vanskelig å helt kunne avgjøre om det er noen forskjeller mellom ART og Dalvik ved vanlig bruk, men jeg vil påstå at maps er raskere på 4.4 med ART enn 4.3.

 

Av apps som ikke fungerer med ART har jeg forstått det som at det er en del spill, blant annet kingdom rush, og whatsapp messenger appen.

Lenke til kommentar

ART ser ut til å virke veldig bra ja! Jeg har hatt problemer med diverse apps, men dette ser ut til å være relatert til KitKat, ikke ART.

- Spotify, album art fungerer ikke. Dette er en kjent feil. I tillegg ser offline sync ut til å gå mye tregere enn før, men vet ikke hva det skyldes.

- Batterimonitorer som BetterBatteryStats, GSam Battery Monitor og Wakelock Detector fungerer ikke enda.

Lenke til kommentar

 

Har du fått OTA'en hos deg her i Norge toth, eller er det et screenshot du fant?

 

Som dere ser så har OTA'en build number KRT16S (ikke KRT16O som noen av oss her allerede har flashet inn), det ser ut som det bare er gjort mindre endringer på radioen, og flere APN-instillinger er lagt inn. Om man har flere google-kontoer kan man også nå spesifisere hvilken som skal brukes til backup av telefonen. Her er litt info, og her er tråden fra xda.

Lenke til kommentar

Hva menes med "adb sideload"? Har en Nexus 4 i hus som jeg lurer på å oppdatere hvis prosessen er rask nok. :)

 

Er det 4.4 KRT160 som skal brukes?

 

Og steg 3) Open the command prompt from the directory above on your PC and type the command: 'adb reboot recovery'.

 

Åpne en command promt fra "directory above"?

Endret av 2bb1
Lenke til kommentar

Hva menes med "adb sideload"? Har en Nexus 4 i hus som jeg lurer på å oppdatere hvis prosessen er rask nok. :)

 

Er det 4.4 KRT160 som skal brukes?

Super lett å gjøre! Last ned "4.4-KRT16S-from-JWR66Y" filen fra den øverste posten på denne linken: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2145848. Deretter er det lurt å endre navnet på filen til for eksempel KitKat. Deretter følger du denne guiden: http://www.androidauthority.com/manually-install-android-4-4-kitkat-nexus-7-20122013-wifi-nexus-10-317138/. Gjorde det nå, samt jeg har gjort det før, og det er veldig lett! Lykke til! :)

Lenke til kommentar

Og steg 3) Open the command prompt from the directory above on your PC and type the command: 'adb reboot recovery'.

 

Åpne en command promt fra "directory above"?

Har du lastet ned SDK: http://developer.android.com/sdk/index.html? Som sagt følg denne guiden, veldig enkel og greit forklart: http://www.androidauthority.com/manually-install-android-4-4-kitkat-nexus-7-20122013-wifi-nexus-10-317138/

Endret av Nystad97
Lenke til kommentar

Hvis noen ønsker prosent tegn i batteriet i statusbaren eller Google Experience Launcher, sjekk ut disse sidene (ingen root eller annet kreves):

Google Experience Launcher - http://www.androidpolice.com/2013/11/13/how-to-try-the-google-experience-launcher-with-translucent-bars-and-google-now-once-you-get-your-kitkat-update-apk-download/#google-experience-launcher

Battery Percent for KitKat - https://play.google.com/store/apps/details?id=de.kroegerama.android4batpercent

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...