Gå til innhold

[Løst] Knust iPhone og Telenor forsikring


Vooon

Anbefalte innlegg

Jeg har fått knust iPhonen, jeg har Telenors forsikring som skal dekke dette ved følgende vilkår: "Forsikringen dekker tyveri av / fysisk skade på forsikret utstyr ved plutselig, ytre uforutsett begivenhet knyttet til et bestemt skadetidspunkt." Noen som har erfaringer med dette ?

Endret av Vooon
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Altså, er du nødt til å si den rette og ordentlige sannheten, at du mistet den i bakken? Nei.

Bare si at noen tok den ifra deg og mistet den i bakken.

Hva forsikringselskapet sier vet man jo ikke, men de vet jo ikke noe annet enn det du har sagt, altså at noen tok den ifra deg, for eksempel.

 

Skjedde det i huset ditt? Innboforsikring :)

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Nå er vel den gang slik at du skal si det som skjedde, ikke dikte opp noe annet som enkelte her innbiller seg. Du betaler en premie for å dekke deg mot visse hendelser, selskapene dekker de, det som faller utenfor er hva en ikke har betalt for. Skulle en betale nok for å dekke alt så hadde premien vært høyere. På en annen side; det enkelte her hevder ved å dikte opp noe annet er svik, og en av hovedårsakene til høye premier, især på mobilforsikringer fordi enkelte ikke forstår at en ikke har forsikring for dekke alt fra A-Å.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Jeg fikk en dytt i ryggen av en eller annen som passerte meg i en dør, blant masse folk, og mistet dermed telefonen. Vil jo tro det faller innenfor kravene, men man vet jo ikke hva forsikringsselskaper kan finne på i disse dager. Kanskje jeg bare er paranoid pga amerikanske dokumentarer...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...