Gå til innhold

Den store SimCity-tråden! [Stabile servere][Fortsatt kraftig bugget]


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Kjøpte fra allcdkey. Registrerte med VPN.

Men virker ikke som det har noe å si.

Fikk avbrutt download nå, men var fordi jeg prøvde å slå av vpn, da stopper nedlastingen av launcheren opp. Så må vel vente til launcher er ferdig og den starter å laste ned selve spillet.

Lenke til kommentar

Siden det er så mye snakk om vpn og slikt så ble litt nysgjerrig. Nå kjøpte jeg SC uten vpn >-< men fack det, klarer å vente til torsdag. Et eksempel hvis ett spill kommer noe før og kanskje billigere, er det bare å fyre opp Tunnelbear -> starte Origin -> kjøpe f:eks Army of 2 -> laste ned litt med vpn -> for å så skru av vpn og laste ned?

Sry hvis spørsmålet ble rotete :S

Lenke til kommentar

Vent med å koble fra VPN til dere har kommet inn i SimCity launcher, når den står på 1% eller noe er du klar for å koble fra VPN. Jeg laster ned i 4mb/s nå og det er helt ok.

Og i dette tilfelle er det vel SimCity Launcher'en som er ca 268mb?

Lenke til kommentar

Noen andre som føler at spillet blir litt "kjedelig" etter et par timer? Byen er bygd og det er ikke noe plass til å bygge vidre.

 

Nå har ikke jeg spillet selv, men selv har jeg planer om å bruke hele regionen. Satse på forskjellige ting i de forskjellige byene osv.

Lenke til kommentar

Noen andre som føler at spillet blir litt "kjedelig" etter et par timer? Byen er bygd og det er ikke noe plass til å bygge vidre.

 

1. hvor mange innbyggere har du når du er "ferdig bygd"?

2. Hvor mye penger har du?

 

Her har du to spørsmål du kan svare på. Er svaret på nummer 1 under 100k og nummer 2 under 1 million så har du bygd noe svært ueffektivt og ei heller bygd ferdig noe som helst. Du kan ikke nå disse målene på et par timers spilling. Tror jeg har brukt rundt 20% av hva jeg kan bygge i min nåværende by og ligger på rundt 30k innbyggere.

Lenke til kommentar

Hahaha, neeeei! Jeg har klart å drite meg ut tror jeg!

 

Lekte smart og kjøpte Limited Edition fra russisk Origin for 224 kroner. Når jeg skal installere spillet nå får jeg valg om å installere på russisk, polsk eller ungarsk! Har prøvd å installere med singaporsk ip, via VPN, men får det samme resultatet.

 

Forsøker å laste ned spillet nå og lete etter en mulighet for å bytte til engelsk in-game. Om det ikke går får jeg ta kontakt med live-chaten og spørre hva jeg skal gjøre som stakkarslig norsk student i Russland :tease: .

 

EDIT: Whyyy? Er den Singaporske versjonen av spiller kun på engelsk kanskje? :hm:

Endret av vetle666
Lenke til kommentar

Det som er hele poenget med SimCity etter hva jeg har hørt er å bygge flere byer som er anhengige av hverandre ettersom man ikke kan fylle en by med alle bygningene.

Skal da ikke spille noen rolle, du kunne jo gjøre det samme i sim city 4, sette opp en by til industri en til befolkning osv, alt du måtte gjøre var å lage veier opp mot neste zone så var de connected så å bruke det som unskyldning for mindre zoner ser jeg ikke vitsen i.

Men tja med always on drmen og origins tosen så venter jeg med kjøpet, jeg spår fremtiden der ea blir til å kutte ut serverne om 2 år + som med mange andre titler for å få deg over på en nyere versjon av simcity (om de følger samme systemet å spammer ut en ny tittel i året)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...