Jump to content

Naresa

Medlemmer
 • Content Count

  189
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

73 :)

About Naresa

 • Birthday 01/13/1980

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

2287 profile views
 1. Ja, men når disse hendelsene skjer såpass ofte ble jeg genuint bekymret for at jeg muligens trodde feil mtp trafikkøy.. var ikke så lett å google seg frem til akkurat det spesifikt.
 2. Normale busslommer går greit. Men med en gang en slik øy kommer inn i bilde så unngår 99% av bilistene å vike.
 3. Jo, men opplever hver dag å bli tutet på, og vist finger til av illsinte bilister som ikke viker for meg og min buss når jeg kjører ut fra slike. Og nei, jeg presser meg ikke ut, men må jo finne en luke da ingen stopper for meg. Så begynte jo nesten å lure på om det var jeg som tok feil.
 4. Viker dere for buss som blinker ut av busslomme hvor det er trafikkøy? Inntil 60km/t såklart. Legger ved et eksempel på et slikt stopp.
 5. Jojo, men spørsmålet mitt var jo hvordan få ut fingern til sameiet. Hvor enkelt det måtte være å fikse det for meg er irrelevant.
 6. Jaaneei, dette hørtes ut som et elendig råd skal jeg være ærlig.
 7. Har ikke peiling. Vi er ikke første eiere her siden det ble bygd i 2015.
 8. Jo, det kan godt hende. Men er jo sameiet som skal ta den regningen. Er der de er litt trege.
 9. rekkverk på terrasse og trapp.
 10. Slik de har forklart det her er det bare noen boenheter dette gjelder for. Og de det gjelder for har treverket blitt malet/behandlet på alle dens sider, noe som forhindrer lufting? Eller noe lignende, derav råteskader.
 11. Det er avdekket råte hos mange boenheter i et sameie, trapp og veranda. Men sameiet er veldig nølende til å ta det på sin regning for å få utbedret dette, de mener det er forsikringssak, mens de som satt opp byggene ikke mener det. Ble bygget i 2015. Råteskadene har vært her noen år nå, men ingenting skjer. Hvor lenge skal man måtte vente på å få fikset problemet? Er det noe seksjonseiere kan gå sammen om for å få i gang viljen til sameiet?
 12. Har ikke mye peiling på slikt gammelt utstyr. Og lurer på om noen her har peiling på hva de kan være verdt?
 13. Ja, er bare 6år gammel.. alt fungerte da vi flytta inn.. men en dag bare stoppet den å fungere.
×
×
 • Create New...