Gå til innhold

Kommentarer til bildetråden


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Ja, de er litt fete. Er det de til 399,- på H&M?

Stemmer, de var enda sprekere når jeg fikk de på beina.

 

Likte skoene og klokka (sølv/blå).

Skinnjakker er jeg ikke fan av sånn generelt, men den her er ikke blant de verste, og motivet på den ullgenseren(?) var kanskje det mest harry jeg har sett..

Ble gullklokka, den i sølv var ikke like fin da jeg så den i butikken.

Den "skinn"-jakka er noe av det største bomkjøpet jeg har hatt noensinne :p Ble sendt rett tilbake.

 

Likte det ikke, piranha, kjedelig og medt et tydelig "billig-preg".

Forstår om du synes "skinn"-jakka bar et billigpreg for det er jeg enig i, sendte den rett tilbake, wesc-ulljakka ser veldig kjedelig ut på bilde, men er utrolig fin og kosta 2000 så billig var den ikke.

 

Kanskje litt sen tilbakemelding men...

Lenke til kommentar
Hvorre, skjorten kunne fint vært en størrelse mindre (og vært kneppet igjen, og stappet nedi buksen).

 

Edit: Klarte å fullstendig lese feil.

 

Eg synst skjorta ikkje treng å vere kneppa igjen. Ser bra ut sånn som den er. Ville òg gjort som hvorre og ikkje hatt skjorta ned i buksa til det antrekket.

Endret av Scarn
Lenke til kommentar

Kneppet igjen eller ikke er en smakssak, og kan diskuteres like lenge som hvitost vs gulost, så det orker jeg ikke å kommentere.

 

Hvorvidt skjorten skal puttes ned i buksa eller ikke kommer IMO ann på hvor lang skjorten er, og det er ganske vanskelig å se på bildet. Uansett vil jeg si meg enig med psilo at det ser ut som skjorta godt kunne vært en størrelse mindre, men utenom det er det vanskelig å si noe mer om den da bildet ikke var av beste kvalitet.

Lenke til kommentar

Hvis man tar skjorten nedi buksen og ikke har noe over får jeg assosiasjoner til vår fysikklærer, som gjerne har piqué eller skjorte nedi buksen, og så trekker han buksen så mye opp at du har cirka 3/4 med bukse og 1/4 med overdel.

Ser ikke fantastisk bra ut, men hvis man går med buksen nogenlunde normalt, så er det jo greit. Personlig forestiller jeg meg bare fysikklæreren min hver gang jeg gjør det, og det bir litt smårart.

Lenke til kommentar

Jeg tror de fleste her (rundt 20-25 år) går med buksen forholdsvis normalt. Å ha buksen under armhulen er gjerne forbeholdt de litt eldre.

 

For øvrig er det litt tullete å se ut som en lasaron fordi du har en fysikklærer som ikke kan kle seg ordentlig. Det er mange folk jeg kjenner eller har sett som klarer å få en skjorte til å se jævlig ut på, men det betyr ikke at jeg slutter å gå med skjorter av den grunn.

Lenke til kommentar

Spetz: Liker skjorta. ;D

Piranha: Okei tee, stygg jakke, nice jeans (hvor er de kjøpt? linky? :wee:) og greie sko som hadde vært bedre uten den sirkelen på siden. :) Synes stilen din virker fet. :D

Hvorre: Grei skjorte. :)

Kavinsky: V-halsen så ut som hvilken som helst navy v-hals. Verken positivt eller negativt. Cardiganen og skjorta var win(!), og skoa, de var ikke akkurat helt min stil. :p

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...