Gå til innhold

Mote- og velværecafé.


Anbefalte innlegg

Har nettopp vært og hentet pakken min fra Herring Shoes, som jeg har ventet på i 10 uker nå. Til min store overraskelse var det bare en sko i pakken. Holdt faktisk på å gå i bakken, EN SKO!?!?!?! Så ligger det en lapp fra Herring i pakken. På grunn av vektrestriksjoner fra royal mail måtte de sende skoene i to kolli. Jeg ville at de skulle sende skoene med royal mail fordi jeg har lest at DHL har en tendens til å gi monstergebyr. Nå... Får jeg det samme monstergebyret fra posten. 129kr i fortollingsgebyr og 200kr i MVA

 

Livet <3

 

Monstergebyr, på 150kr eller noe? Oh MY god. Mener det er det mitt fra DHL var på, når jeg bestilte derfra.

 

:p

Endret av Revolution
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Trenger fortsatt litt tips til dette! :)

 

I følge Arnaud (eieren) så jobber de med saken, sjekk denne posten.

 

For BD-skjorter så synes jeg point-down collar er ganske OK.

 

For andre typer skjorter, som for meg (stort sett) blir dresskjorter så er jeg ganske usikker på kragene. Her er forøvrig et eksempel/instruksjon for å kopiere en spesiell type krage. (tror det er Ethan Desu fra Armoury, uvisst merke på skjorten)

 

Håper det ikke er lenge til de får opp den oversikten over krager, er greit når jeg skal begynne å bytte ut finskjortene mine.

Endret av Xtra
Lenke til kommentar

Er det flere som har erfaring med bestilling fra Luxire? Er det å anbefale?

 

Responsen på skjortene og buksene (ja, de har startet med det for en liten stund siden) på SF er hvertfall stort sett positiv.

 

Jeg er godt fornøyd med min skjorte (classic blue oxford) derfra også.

 

Til prisen (ca 400 kr med frakt) er kvaliteten god. En PRL BD-skjorte koster fra 8-1100 kr på fullpris i Norge (og er "aldri" på salg) og er for stor rundt livet selv i slim-fit for min del, så å få gode oxford-skjorter som passer godt til ca 4-500 kr stykket er en god deal.

 

Det er klart at prisene varierer ut fra hvilke typer stoff skjorten lages av, men kvalitetsfølelsen (merk: kun ut fra en skjorte) er minst like god som den jeg får fra PRL sine varianter.

Endret av Xtra
Lenke til kommentar

Flere tusen kroner dyr?

 

Jeg har alltid lurt på hvorfor Celiné Paris veskene er så populære, de minner meg om et alien-ansikt.

Har ikke den veska, så vet egentlig ikke.

 

Ehm, jeg har en Chanel mini flap i hvit og mulberry alexa i oak. Dessverre veldig brukte vesker begge to. Jeg elsker den siste - og den første vet jeg ikke helt egentlig.

Lenke til kommentar

Celine Paris er ihvertfall hippt her i Bergen. Vincci er virkelig stordriver av disse og har nettopp fått inn mange versjoner. :p

 

 

Ihvertfall.... Lurer på når skjerfet jeg kjøpte på eBay skal bli sendt. Jeg vant det på torsdag og betalte tidlig fredag forrige uke. Sendte melding til selgeren og spurte hva som skjer, han sa at det var noe familiekomplikasjoner i helgen og skulle sende det ut denne mandagen.

 

Nå er det tirsdag kveld og fortsatt ikke sendt...

Endret av Lami
Lenke til kommentar

 

 

Trenger fortsatt litt tips til dette! :)

 

Er det nødvendig å finne opp kruttet på nytt hele tiden? Hold deg til to typer snipper. Den normale snippen du liker best/som passer ansiktsformen din best og button down. Selv bruker jeg ulimt engelsk spread med en cm lengre points enn vanlig. En av de vanligste feilene folk gjør når de kjøper MTM/bespoke er at de tenker at de må finne på noe uvanlig bare fordi man har muligheten. Ikke gå i den fella.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...