Gå til innhold

Mote- og velværecafé.


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet-oVjeg2q2Tk

Hvor tynn er du? Hvor mye veier du?

 

Så vidt over 60 kg

 

Ah, ja, da ville jeg også valgt small, ellers blir det fort for baggy. Jeg er omtrent like høy og veier 10-12 kg mer, og for meg passer det fint med medium. :)

Lenke til kommentar

Og det er en av de aller største grunnene til at man ikke skal kjøpe fakes.

Det er jeg veldig enig i. Egentlig litt rart at det ikke har dukket opp mer "ordentlige" sider for "gode" piratkopier av klær, slik det har for klokker. Vet strengt tatt ikke hvor gode moralsk sett de kopiene er heller, når jeg tenker meg om, men det er jo nettbutikker som virker relativt seriøse. Uansett hadde det vel ikke vært en ønsket utvikling.

 

Selv har jeg kjøpt en fake Lacoste piquet på et marked i Portugal en gang, og det var i hvert fall ikke halvoriginal ulisensiert vare. Tror den varte fire vask.

Lenke til kommentar

Ja, det ser ut til å være vesker og klokker det er best fakes av. Synd egentlig, at de urverkene fra Kina som faktisk begynner å bli interessante stort sett sitter i replica-klokker. Det finnes kanskje klær og annet som ser troverdig ut også, men ikke på de markedene jeg har vært på.

 

Hva synes egentlig folk her om ting som er nesten-kopier, men skiller seg litt fra originalen, og ikke har noe merke/et annet merke? Selv synes jeg det blir feil, men det virker som om det er en del som synes det er helt greit med klokker. Med klær så er det jo sjelden et problem, fordi det finnes så mye likt i utgangspunktet, men både vesker og sko kan jo ha slike nesten-kopi-produkter.

Lenke til kommentar

NgZ: Det er ihvertfall slik om du handler billig på eBay etter min erfaring, selv om de ofte selges som vanlige klær uten spesielle merker. Men kopi eller nesten-kopi har for meg ingenting å si, ihvertfall på litt mer unikt designede klær/vesker/etc.

 

2bb1: No point. Du er ca. nr. 673 i rekken på å prøve det. Er det så viktig uansett? Hvis du lurer så er det ihvertfall et familieskjold i utgangspunktet.

Endret av lokeland
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...