Gå til innhold

Mote- og velværecafé.


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Enig med dere to over meg. Og 10sek på ei øl sebastian? Russen har blitt mer pusen siden gode gamle dager.

 

Det kan du si. Jeg klarte det med grei margin; det var verre med de stakkars jentene. Klissete hår den kvelden ja... Kom til og med i avisen, men dessverre ikke som frontfigur:

 

http://www.aftenblad...ml#.UXKu07WeNKY

 

Dockside: Jeg skal prøve å lage en slik knute du foreslo!

 

Skoa er i overkant blanke på bildet, men hadde nettopp (2 minutt før) gått over dem. I tillegg stod sola rett på. Nå som ting har satt seg litt er de mattere i finishen. Er uansett uenig i at båtsko skal se brukte ut, i hvert fall ikke slitt. Sko generelt vil jeg helst skal fremstå som velstelte. Med det sagt bør selvsagt ikke båtsko glinse som om de var lakksko.

Endret av -sebastian-
Lenke til kommentar

For meg så spiller det ingen rolle hvor lenge russetiden varer, men jeg hadde ikke hatt noe i mot det hvis den var litt kortere.

 

Her på østlandet har vi en ganske stor tradisjon for russefeiring med busser, astronomiske budsjetter osv, derfor tipper jeg kanskje at det er større interesse for lengre russetid her enn i andre deler av landet hvor russetiden kanskje ikke tår så sterkt (men hva vet vel jeg...).

 

I praksis varer jo russetiden gjjenom hele tredjeklasse uansett, så hvor lenge man faktisk går med buksene på og offisielt er russ kan jeg egentlig ikke se at skal ha så stor betydning.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...