Gå til innhold

Mote- og velværecafé.


Anbefalte innlegg

Likt mønster på studs og mansjettknapper ser i mine øyne litt ut som likt mønster på slips og PS :/

 

Forresten, hvor på formalitetsgraden finner man "mao collar jackets"? Tenker altså på dressjakker med knapper hele veien fra livet til halsen (har IRL sett med enorme sølvknapper) og uten krage. Ser at det noen steder reklameres for som "mandarin collar tuxedo". Hvordan er det å stille opp i et black tie-event med sånn jakke? =/

 

Sånn som dette:

240x360prodtemplate%5B1%5D(1).jpg

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Okey, takk for tipsene! :)

 

edit: Fant en fin skjorte på kleins fra riccovero, til 1000 kr. Aldri hørt om merket før og syns stoffet var litt vel tynt, men jeg endte med å kjøpe den for det jeg, blir vel fornøyd mtp prisen :)

Endret av dTd
Lenke til kommentar

Trenger en jakke med hette, snødde en del i dag..

Har ikke lyst på goose, tenker kanskje en duffle coat? Noen som vet om en god en?

Hva med en fra gloverall eller denne fra countryattire?

 

Den var fin den fra countryattire, tenker å kjøpe den!

Men er litt usikker på størrelse. I dressjakke bruker jeg størrelse 46, men nå har de bare størrelse 50 igjen. Må jo ha litt plass i en duffle coat, skal jo sikkert ha tykk genser under. Målte brystet mitt til 95cm (37.4 inches). Vil det funke?

Lenke til kommentar

Winston: Jeg bruker tight, en størrelse for stor ift hva jeg vanligvis bruker eller five (elns) i "normal" størrelse. Har noe store bein, men ikke voldsomt.

 

Kapli: Ser ikke helt hva du mente nå. De har jo igjen alle størrelser på countryattire utenom 36" og 52". Bruker du EU 46 i dressjakke skulle man jo tro at en 38" skulle passe greit. Men du kan jo alltids sende Countryattire en e-post og spørre etter mål : )

Endret av DexterMorgan
Lenke til kommentar

Invisterte i min første skikkelige finskjorte i dag fra Eton. Intet mindre enn 1400,- kroner, men jeg følte det var verdt kronasjene. Eneste kjipe er vel at det var et av svært få plagg som ikke var på salg, men hva gjør man ikke for noe man vet man kommer til å bruke en del.

 

Slipsene, PS`ene og sløyfene fra thetiebar.com er rukket å nå Chicago, så de nærmer seg norskekysten med stormskritt. Gleder meg!

Endret av Mantoius
Lenke til kommentar

Er det noen i vesten som faktisk eier en blazer eller dress med mao-krave? :huh:

Dropp den og kjøp en normalt smoking.

Hverken mao-smoking eller vanlig er det første på innkjøpslisten min atm. Men når smoking er toppprioritert kan jeg love deg at det blir vanlig. Jeg bare lurte på hvor det ligger i formalitetsskalaen, og hvordan aksepten for det er i vesten. Jeg har faktisk sett det IRL på åpningsforestillingen til Festspillene i Bergen.

Lenke til kommentar

Litt tullete å bruke 1400 kroner på en skjorte om det er den eneste ordentlige skjorten du har. Du kunne helt fint fått 2-3 skjorter fra f.eks. Stenstrøms eller Eton på salg til samme beløp, og da ville du hatt 3 skjorter i stedet for en. Det er jo salg i omtrent alle butikker som fører Eton for øyeblikket.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...