Gå til innhold

Windows Phone 8-tråden


Gjest Slettet+32asd4f

  

110 stemmer

  1. 1. Hva er din(e) favorittnyhet(er) i WP 8.1?

    • Cortana
      24
    • Notifikasjonssenter
      77
    • Batterisense, WiFi-sense
      24
    • Muligheten til å installere apper på SD-kort
      26
    • Internet Explorer 11
      24
    • Kalenderen
      19
    • "Swype"-tastaturet
      25
    • Bakgrunnsbilde på flisene
      35
    • Flere fliser på startskjermen
      38


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Har vært å lese at den skulle komme til Europa etterhvert og mange mente sikre kilder siktet seg inn på Januar release og det er vell endel (i all hovedsak) britiske operatører som har listet Cyan lenge men de ser aldri ut til å bli tilgjengelig...

 

Skulle jeg rangert fargene:

 

- Cyan / Blå

- Gul

- Magenta / Rød

- Hvit

- Sort

- Grå

 

 

Cyan / Blå er jo utilgjengelig, og nesten hver eneste Lumia 920 jeg ser rundt om er gule som gjør det utrolig kjedelig å gå for gul.. Rød er forsåvidt kul den og, men føler ikke at den passer meg helt.

 

De øvrige er alle temmelig dølle, hvit / sort / grå er jo strengt tatt ikke farger og spesielt sort og grå syntes jeg ser ekstra kjedeligere ut på Lumia 920 av en eller annen grunn.

 

Også er jo gul, rød og hvit glossy... Har som sagt vært borti endel gule og samtlige har irriterende riper og merker i det blanke laget på telefonen. Syntes glossy ser hakket bedre ut når du ser på telefonen, men inntrykket mitt er at det er fryktelig upraktisk på mange måter.

 

 

Helst skulle jeg hatt en mørkeblå, men det er vell bare å glemme :tease:

Lenke til kommentar

Er det forøvrig noen som har fått testet Spotify enda? Snakker vi like håpløst som Windows Phone 7 applikasjonen, eller er det mye bedre nå som det faktisk er Spotify sine egne utviklere som står bak og ikke Microsoft?

 

Noe som ingen ser ut til å nevne.. Kan du velge Extreme (320kbps) quality som på Android og iOS eller er dette utilgjengelig til å starte med så man må nøye seg med High (160kbps) quality.

 

 

Videre så hadde det vært morsomt å høre noen som har gått fra iPhone 4, 4S eller 5 over til Lumia 920 som er litt kresen på musikk kvalitet som kan kommentere hvorvidt den innebygde DAC-en og mangelen av headphone amplifier gjør noe utslag på den opplevde lydkvaliteten? Når jeg testet ut Samsung Galaxy Note før jeg skaffet iPhone 5 så var det faktisk den heller dårlige lydkvaliteten og måten telefonen ikke var i nærheten av å pushe mine Westone 4R ørepropper på noen god måte som faktisk var mest irriterende, og ikke det faktum at jeg ikke er noen større Android fan.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...