Gå til innhold

ITavisens Skjitprattråd


Kiriev

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

 

3124506769.png

:p

 

Du også, ja... :p

 

 

 

Vi hadde aldri ISDN, vi gikk rett ifra modem til noe ala bredbånds greie, dvs vi hang vel litt etter men når jeg var på den aldern så hadde vi ikke så mye bruk for internet uansett, hehe, men det skøyt fart med den nye internett tingen vi fikk i hus.

 

Jeg heller hadde ikke det..hehe. Hadde kun vanlig analog linje inntil jeg fikk bredbånd. :)

Lenke til kommentar

 

Det nærmer seg lanseringen av PlayStation 4!

 

Vi ser at du har vært tidlig ute med din forhåndsbestilling av PS4, og er en av de heldige som får maskinen levert fra oss før jul. For å unngå forsinkelser ber vi deg kontakte oss dersom du har forandret adresse etter at du bestilte konsollen.

 

Hadde vært kjekt å fått en slik en i innboksen :) Må nok vente til neste år, jeg :p Forhåndsbestilte i september, så jeg regnet egentlig ikke med å få den på lanseringsdatoen, så.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-jDflNq

Vurderte selv å gå for en Mikrotik ruter, men endte opp med å kjøre pfsense på serveren i Esxi. Gigabit er forresten ganske kjipt, gleder meg til 10 gbit blir fornuftig priset...

Lenke til kommentar

 

Det nærmer seg lanseringen av PlayStation 4!

 

Vi ser at du har vært tidlig ute med din forhåndsbestilling av PS4, og er en av de heldige som får maskinen levert fra oss før jul. For å unngå forsinkelser ber vi deg kontakte oss dersom du har forandret adresse etter at du bestilte konsollen.

IcedInsanity, Når pre ordret du ps4 hos gamezone da, jeg pre ordret ps4 03.03.2013 :green:

Endret av Fleischmann
Lenke til kommentar

 

Det klarer du vettu. :)

Alle kan feile...til og med Hellstrøm...hehe. :)

Ja jeg regner med at det går greit :) Det jeg gleder meg mest til, er faktisk kålerabistappen, siden den blir sprekk full av fløte :D

 

ja, fort gjort å gjøre feil. Har selv spist rakfisk og lutefisk i helga som var. God mat det :D .

 

Fort gjort å svi fårikalen ved å bruke for mye varme. Men man lærer da til neste gang forhåpentligvis. Pinnekjøttet er såre enkelt. Legg de til bløtt dagen føre og ha de i en kjele med noe som hever de opp fra bunnen ved lagingen. litt veske i bunn mener jeg. Er jo ikke vær dag det lages :p

 

Hadde faktisk ikke så høy varme (iallefall som jeg fikk med meg :p ), mulig at jeg husker feil. At jeg begynte for hadt, men det går ingenting. For det var 2 sorter kjøtt oppi, og det ene smakte ikke så godt. Ei så det godt ut heller. Sort var det kjøtte der, så det ble bare til at jeg så på kjøttet, og spsite potetene heller :p

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...