Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

"Holdt på med noen"


Anbefalte innlegg

Okay.. hvordan skal jeg begynne? eg ble kjent med ei jente for 2 dager siden. Hun var veldig interressert i meg, fordi vi så på hverandre ganske mye på utested. Så tok eg kontakt, og hun var direkte og ga meg nummeret fordi hun selv syntes eg var interressant. Jupp, dagen etter traff vi på hverandre og snakket i flere timer helt til det ble natt. Også rotet vi, og hadde "nesten" sex helt til jeg sa til hun at jeg var jomfru. Likevel gjorde vi ikke det, men hun runket meg ihvertfall.. Nok om det.

 

Jeg stakk hjem for å sove fordi hun mente at hun har problem med å sove når det er folk der evt (meg), men hun sa det er ikke personlig. Men hun sa ja til at vi skal finne på noe dagen etter.. Men så fikk eg beskjed at hun lovte å henge med ei vennine siden hun ditchet hun den dagen eg var med hun. Dagen etter så skulle vi møtes på sånn White Sensation type fest, eg var veldig ivrig og sendte hun masse melding når og hvor vi skal møtes og sånt. Og måten hun svarte meldinger på hva sånn som "ja", "okei" osv... det var merkelig fordi hun svarer ikke sånt til meg. Så da eg var der nede for å treffe hun, så fikk eg blikk på at hun satt med 2-3 andre gutter, røykte, klemte og tok på hverandre. jeg ble så deppa at hele kvelden ble ødelagt, og at eg bare stakk hjem og skriver dette på diskusjon.

 

Jeg vet ikke, overdriver jeg eller må eg bare godta at hun er ikke verdt det?

 

takk

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg skjønner hvordan du føler det, og hvordan du reagerer. Syntes ikke du overdriver..

 

Er det en ting jeg har lært når jeg holder på med en jente, er å ikke være for mye frampå og masete. Prøv heller å vær litt mer "care". La hun sende deg meldinger. Hvis ho er interresert, vil ho også ta kontakt. De fleste jenter jeg har møtt blir også mer interresert hvis jeg er litt "care", og ikke løper for mye etter dem.

 

Ikke ta kontakt med henne imorgen, la ho ta kontakt med deg.

 

Dette er iallefall mine råd!

 

Håper jeg hjalp deg litt. Ha en god natt! Anonym poster: 7e0f7466ed8399925e35da129ea50641

  • Liker 4
Lenke til kommentar

Takk for svar og råd! eg føler meg mye bedre enn eg var isted! men eg glemte å si at eg sendte henne en siste melding der eg skrev "er du egentlig interressert i å møte meg i det hele tatt?" kan se at eg har skiftet tone til mer alvorlig.

 

ka kan det bety for henne? har eg ødelagt min siste sjanse med ho?

 

takk

Lenke til kommentar

Du overreagerer. Dere er ikke sammen, hun er en singel kvinne som kan gjøre det hun vil uten å måtte ha noe ansvar ovenfor deg bare på grunn av at dere har rotet litt.

 

Vil ikke si at du heller burde være ''care'' som ANON ovenfor her foreslår.. hvis hun ikke er interessert så er hun ikke interessert. Det er masse av annet fisk i havet, slapp av. Send søte meldinger hvis du har lyst; svarer hun ikke så er hun ikke noe å gå etter. Syns at folk kan slutte å se på det som ett jævla spill.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Du må egentlig ikke ha noen forventninger i slike situasjoner. Jeg har selv opplevd mye slikt og det er ikke gøy i det hele tatt. Tenk "Om hun er keen på meg er det fett, ellers går det helt fint". Noe sånt. Det hjelper på hvordan du føler deg senere

 

Kan selvfølgelig hende at hun bare var kåt der og da, og at hun ikke ville gjøre noe mer neste gang dere møttes. Men jeg vet ikke.

 

Ikke skriv "er du egentlig interressert i å møte meg i det hele tatt?". Det viser for mye interesse og blir for åpentbart. Få henne heller med på en eller annen aktivitet en dag.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

"er du egentlig interressert i å møte meg i det hele tatt?"

 

Hvis du hadde fått en slik melding, etter flere andre masete spørsmål, hva hadde du tenkt? Det er klart at dette gir avsmak, aldri vær needy. At du i tillegg kombinerer dette med å si at du er jomfru og dermed også uerfaren har nok også ikke hjulpet mye. Om det er noe vei tilbake nå finner du sikkert ut i løpet av de neste dagene. Hvis ikke, ta lærdom av det og kom deg videre.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

huff har allerede sendt henne meldingen og ennå ikke fått svar. Jaja vi får se kordan det går... pff :(

 

Gode valg kommer av erfaring. Erfaring kommer av dårlige valg. Så gratulerer, du har nå lært en life lesson, og vet til alle dine fremtidige dametreff at du ikke bør sende needy meldinger.

 

 

Jeg liker henne veldig godt!

 

Jeg pleier også like jenter som runker meg (eller mer) veldig godt. Rart det der! Faktum er at du treffer nok på flere folk her i livet som du blir betatt av og finner tonen med.

 

Cheer up, Brian. You know what they say. *peke på Monty Python*

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Velkommen til 2012 TS. Sex i dag er i praksis det samme som en klem. Betyr lite. Sex er noe man gjør fordi det føles bra. Hvem man gjør det med betyr fint lite. Det handler mer om å være til rett sted til rett tid fremfor hvem man er. Og gi faen i å si at du er jomfru. Har du sett litt amatør porno klarer du deg fint. Det er mer åpenbart under akten om jenten er jomfru. Så lenge du ikke bommer på hullet og passer på at det er vått nok er det bare å kjøre på. Bedre med dårlig sex enn ingen :D

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...