Gå til innhold

Netflix kommer til Norge


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
  • 3 uker senere...

Jeg har en amerikansk netflix-konto, og har et spørsmål til andre som bruker dette. Hvordan kan man sortere filmer og serier separat?

 

Slik som det er nå på min apple tv så kan jeg bare sortere etter sjanger, "what's new" og lignende, men her dukker film og serier opp om hverandre. Jeg skulle gjerne hatt en komplett list over hvilke filmer som er tilgjengelig.

 

Dette finner jeg heller ikke på nettsidene deres.

Lenke til kommentar

Ser for meg en stor begrensning i utvalget - ála iTunes i Norge. Da er vi like langt.Jeg er iallfall ikke interessert i å betale norsk pris for et utvalg som ikke kan måle seg med andre land. Selv i USA har Netflix vært ganske begrenset på streaming-delen. Prøvde det kjapt via VPN og ble overrasket over hvor mange titler som ikke var tilgjengelig i HD eller streaming.Bransjen må virkelig få fingen ut om de vil utkonkurrere piratene i lik grad som Spotify. Kutt restriksjoner! Regionale sperringer hører ikke hjemme i vår digitale hverdag.

Jeg er veldig enig, desverre er de som leder de store rettighetshaverene dinosaurer, og styrer ting somom alt fortsatt er som på 80-tallet.

 

Største problemet er at disse menneskene ikke kan klare å få hodet sitt rundt ideen om at virtuelle medier er bedre enn fysiske. Bare se på intervjuer med Metallica om temaet. Deres påstander reflekterer ikke virkeligheten.

 

-frank

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Hmm.. Har da hatt Netflix jeg i snart et halvt år! Satte opp routeren til å være VPN'a i San-Francisco, lagte meg så Netflix account, hvor jeg måtte betale $8 i måneden.

 

Slo av VPN-en og logga derfra inn på AppleTV-en min. Derfra var det free-to-be! ;)

 

Hvor raskt nett har du, og opplever du hakkete streaming?

 

Ehh... betaler for 60mpbs hos Altibox, eller Lyse. Opplever ingen hakkete streaming, i det hele tatt. Ser på Netflix gjennom AppleTv-en (Kan dette ha noen effekt?), som jeg er veldig fornøyd med.

 

I det siste har Altibox/Lyse (i Vest-Norge -> mer eller mindre Stavanger) hatt store problemer med nettet..!

Altibox/Lyse sier det feilen ikke ligger hos dem, men hos meg...(?!), spesielt i min type router.

 

Kan ikke forstå dette, da jeg har en router som akkurat nå ligger på toppen av markedet!

 

2249988306.png

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...