Gå til innhold

Norske menn og thai damer...


Anbefalte innlegg

ja Norge sliter med de ubrukelige jentene her :roll:

 

Dere klarer ikke se hvordan thai jenter blir utnyttet og samtidig står dere og spytter i ansiktet til jentene i landet her som jobber og står på. Det dobbelt opp med respektløshet.

 

 

Vel denne feilen som min mor har gjort ved å få barn før karrieren,, har gjort henne til en meget suksessfull forretningskvinne. Hva med din mor? Didn't think so..

Endret av Boil-in-bag-ris
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

 

 

 

Typisk øst-asiatisk kvinne:

Sjenert, stille, søt, har hatt få kjærester på grunn av de gode moralene sine

Lider ikke av prinsesse-komplekset, er takknemlig for deg som en mann

Har ventet på den rette å miste jomfrudommen sin til

Ville vært takknemmelig for et lite bryllup når begge er klare

Forståelsesfull om du ikke ønsker barn, vil være en kjærlig og snill mor om du ønsker

 

"Du gjør meg den lykkeligste jenta i verden! Jeg elsker deg så mye! K-kanskje vi kan ha sex i kveld? :3"

 

HAHAHAHAAHAHAAHAHAHAHAA...WHAT DAH FUCK?

Lenke til kommentar

Mange tilfeller er åpenlyse, det kan dere ikke nekte for her altså. Dette blir for dumt.

 

Man kan alltids plukke ut unntakstilfeller, men de aller fleste vet at når en gamling kommer med ei ung ei på armen, ja da er det gammel gris som utnytter ung jentes ulykke.

 

Nei jeg ser ikke på dem som dumme horer, men som unge uskyldige jenter som blir offer for menneskehandel. Og dere syn dette er bare helt greit og skal ha det til at det er DE som utnytter.

 

 

Jeg har ikke ledd så mye på lenge, hvor dum kan man bli egentlig.

Endret av Boil-in-bag-ris
Lenke til kommentar

Hva med din mor?

Modern er ikke ferdig med utdanninga, selv etter hun har holdt på med høyere utdanning 20 år i strekk nå, med bøttevis med studielån, vil si hun hadde vært mye better off om hun hadde valgt og få seg unge med en mer stabil kar og ikke da hun var 19, samt. Kanskje begynt å jobbe som det første hun utdannet seg som.

Endret av Primer4
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Nei jeg ser ikke på dem som dumme horer

 

Ikke? Du går jo veldig langt i å antyde at dette er jenter som i praksis selger seg for penger og materiell velstand og ikke fordi de liker den andre personen. Jeg vet ikke hva du kaller det, men de fleste andre har et ganske greit ord for slike jenter.

 

Thailand er forøvrig et land der man man utmerket kan brødfø seg selv i en vanlig jobb. Det er ikke et land der man må selge kroppen sin for å overleve.

  • Liker 5
Lenke til kommentar

ja Norge sliter med de ubrukelige jentene her

Dere klarer ikke se hvordan thai jenter blir utnyttet og samtidig står dere og spytter i ansiktet til jentene i landet her som jobber og står på. Det dobbelt opp med respektløshet.

Atter en gang gjør du mesterstykket med å feie alle under en kam. Kanskje på tide at du slutter med dette nå? Det er vel 3. gangen jeg har sett dette blir nevnt.

De fleste som har tatt del i denne diskusjonen virker da oppegående nok til å forstå at ikke alle forhold som dannes i Thailand er basert på ekte kjærlighet, en heller at den ene parten utnytter den andre. Og ikke tro et sekund at det bare er den småfeite grisen på 60 år som utnytter folk her nei.

Ingen her har spyttet i fjeset til disse jentene i det heletatt, de vi har spyttet i fjeset er de løse flyfillene du dessverre møter oftere og oftere i disse dager.

On another note, for min del er den jenta jeg har i øyekroken for tiden er ei som i dag studerer juss og høyst sannsyneligvis vil tjene noe mer enn meg i året. Og ikke tro jeg skal være vondt å be om å diske opp med middag og vaske huset, i tillegg til en 8-16 jobb, om hun sørger for at huset blir betalt ned, sørger for at det er mat i kjøleskapet og vaskemidler i skapet.

Det er vel her problemet ligger hos litt for mange kvinnfolk, og det er det at pengene kommer helt av seg selv..

Vel denne feilen som min mor har gjort ved å få barn før karrieren,, har gjort henne til en meget suksessfull forretningskvinne. Hva med din mor? Didn't think so..

Min mor likedans. Men i tillegg klarer hun å diske opp med god mat, holde huset ryddig og gjøre det som mange kvinner i dag ikke vil gjøre,.

Mon tro det er derfor min far og mor fortsatt lykkelige sammen?

  • Liker 6
Lenke til kommentar

 

Han/hun er god på trolling og totalt uinteressert i annet enn hans/hennes egen mening om alle temaer, så det kommer nok en ny i morgen til vår alles forlystelse/irritasjon :)

 

Det blir nesten en slags meta-trolling. Alle vet at han troller, men kanskje det er et nivå over trollingen der han vil at vi skal tro at han troller. Uansett er det gøy å spille med og late som om man diskuterer med en komplett idiot.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Jeg synes det er god underholdning - og ser selvfølgelig det bisarre/morsomme i å starte tråd etter tråd for så å holde knallhard på sitt eget utgangspunkt og avfeie alle forsøk på diskusjon eller uenighet rundt det aktuelle emnet.

 

Mange av innleggene hadde vel gjort seg bedre på en 'dette mener jeg!'-blogg (uten kommentarfelt) siden andres synspunkter stort sett oppfattes som irritasjonsmomenter rundt trådstarters allerede etablerte og ufravikelige holdning til ulike tema.

Endret av Schnapps
  • Liker 3
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...