Gå til innhold

Planetside 2 Diskusjonstråd


Anbefalte innlegg

Andre som ikke får startet spillet etter dagens patch/oppdatering?

Spillet starter, og laster til 15% (før hovedmenyen), og så sender spillet meg til nettsiden deres og viser Game Error G99.

 

Andre med samme problem, evt. en løsning?

 

De er ikke ferdige. For 10 minutter siden, når forumet deres fortsatt var oppe, stod det fortsatt maintenance på alle servere.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

FPS'en min er en god del bedre, men de trenger å få fikses det minilaggingen som er.

 

Uansett så må jeg si jeg er veldig fornøyd med patchen så langt. Lyder, flytting av warpgate etc. gjør at alt føles nytt.

Sitter enda med høyere puls bare fordi jeg tror jeg fortsatt er nærme warpgaten til fienden :p

Lenke til kommentar

Ble jævlig irritert i går. Det skjedde flere ganger at vi tapte masse terreng, hvorfor. Fordi det var en jahuu som overtalte alle til å kjøpe tanks i warpgate, linet opp alle 2 i bredden i en laaaaang rekke. Dette tok sikkert 20 min +++. Når de begynte å kjøre så ble det ble full stopp/kø i nermeste sving. Halvtime etterpå uten å gjøre noe for laget så gjorde de det igjen. What the hell... En zerg er en ting men en zerg som ender i klusterfuck i første sving hjelper ikke stort

 

Ahhh første gang jeg siterer mitt eget innlegg. Trekker tilbake det her gitt. For noen dager siden så opplevde jeg det samme med outfiten min, men det var med fly.....det var gøy. Hørte en av mine små grå hyle for full hals Wagner- Ride of the Valkyries fra Apocolypse now.

Skulle ønske BF4 blir noe a la PS2. Aldri likt "FF on" spesielt når man løper til et helikoper, tanks etc Får bare mer og mer sansen for det spillet her.

Lenke til kommentar

Folkens, Gutta bak Rotten Company ønsker å ta outfiten i en ny retning som ikke passer helt med den casual friendly profilen som har vært grunnlaget til at vi begynte å ta inn folk fra diskusjon.no.

Foreslår derfor at det opprettes ett nytt outfit for Diskusjon.no medlemmer, gjerne ett som har ett navn som gjenspeiler hvem som spiller mer enn "Rotten Company" gjør i dag.

Ettersom jeg er Outfit leader i Rotten company, så må noen andre opprette den andre outfitten. Gi meg lyd, så oppdaterer jeg spillertråden med kontaktpersoner og info om outfitten som blir oppretta.

Beklager bryderiet dette forårsaker. Skal prøve å gjøre overgangen så myk som mulig, folk skal få litt tid på seg til å bytte over

Da har jeg laget vikings in disguise på woodman (vanu) friend meg ingame (Stagga) så får du en invite når vi begge er pålogget. Slimda: melder du deg som officer denne gangen og? none andre som melder seg som officer?

Så det er sagt, når patchen i slutten av mnd. kommer gjør det mulig å sjekke hvem når folk har vært online kommer jeg til å sparke ut dem som ikke har vært online på en stund.

 

Det vil da bli opp til den enkelte å sende friend request til Stagga/Slimda og be om invite til Vikings in Disguise.

 

Resten burde strengt tatt forflytte seg selv, men jeg mistenker at det er mange inaktive.

 

 

Da er de folk som skulle over i Vikings in Disguise bootet fra Rotten Company. Føler at ca 1 mnd er nok til å få med seg MOTD og andre informasjoner som har vært oppe nå ganske lenge om det nye Outfittet.

 

Hvis du er fornærmet: Tough bananas.

Endret av MrLee
Lenke til kommentar

aktiviteten har desverre vært ganske laber. antallet har jeg ikke for meg akkurat nå, da jeg holder på å oppdatere klienten min. Jeg kommer til å være flinkere å skrive på forumet når jeg er online så folk som vil inn kommer seg inn.

 

Kommer til å spille litt i kveld (om ca en halvtime) da kan du hoppe inn så får jeg lagt deg til :)

Lenke til kommentar

/report for cheat fungerer nå veldig bra, for de som ikke har testet den.

 

Du får opp et vindu hvor du har en knapp for "last killer" eller noe i den stilen, så er det bare å velge aimbot og what not, skrive litt og trykke send.

 

ENDELIG!

 

 

Og faktisk flyter spillet like bra som før GU02 nå, med litt høyere FPS også.

Lenke til kommentar

Ble faktisk lei rett etter jeg brukte en 300-400 kr på SC. Får se om jeg ikke tar meg sammen og spiller videre! :p

Jeg har brukt 1500kr på SC og har nesten ikke spillt i år. :p

 

Er vell mest pga. nerfinga de har gjort med div. ting.

 

Er det sånn at man ikke kan treffe/skade ting som ikke har blitt rendera? Ofte jeg har spotta en sunderer med 100 personer rundt og når jeg skyter akkurat hvor den er uten at folka har kommet frem gjør jeg 0 dmg.

 

Renderingdistancen i dette spillet er latterlig. Skulle vært sånn som i ArmA2.

For at jeg skal spotte personer med f.eks. mosquitoen må jeg fly såppass nære at jeg blir drept før jeg kommer meg ut igjen.

Endret av Papirkurven
Lenke til kommentar

Jepp synd å si det, men PS2 har blitt kjedelig. Har ikke gitt opp, men mer en pause.

 

Rendering distance problemer + overnerfing av air/overbuffing av AA, for ikke å snakke om annihilator spam = ikke gøy.

Idiotisk lang lock on på annihilator AA/AT, kombinert med render distance gjør det mer eller mindre uspillbart.

 

Magrider er jo også nerfet til det ugjenkjennelige. Ikke at det bryr meg, da jeg foretrekker Lightning uansett, men det irriterer meg på generellt grunnlag at SOE svinger nerf/buff slegga så mye istedet for å gå mer forsiktig frem, buffe prower og vanguard littegrann og se på resultatene og justere deretter...

 

 

Alt er crybaby whinere som ikke kan spille sin feil. Istedet sitter vi igjen med lockonspam fra folk vi ikke kan se, og ikke kan skye tilbake på, usynlige raketter og en buggy lockon warning som ikke sier ifra før raketten er i lufta hjelper ikke.

Mgrideren var kanskje litt god på avstand, men prowleren er et inf killer monster og rask som satan. Og både prowler og vanguard kan kjøre hull down taktikker. Men slikt utnytter jo ikke noob massene. Istedet skriker de på forum og twitter og sørger for at magrider blir nerfet. Det som skulle være den mest manøvrerbare tanken er nå en gimpet leke. Den kommer ikke opp bakker lengre, magburn er en vits og den er treig som f.

 

 

Er fremdeles inne i ny og ne, men kommer nok til å ta det sporadisk frem til de får en skikkelig fix på ting.

Endret av MrLee
Lenke til kommentar

Helt enig der MrLee. Spillte litt igår. Tok med meg Sunderen, kjørte til nærmeste fight. Plutselig får jeg lock-on. Hopper i gunneren og ser meg rundt. Ikke en kjeft å se, ser ikke rakettene treffe meg en gang, ingen eksplosjon, ingen lyd, men mister liv hele tiden. Hvordan skal det være mulig å gjøre motstand når man ikke engang kan se hvor de skyter fra, hvor de er. Men de ser meg godt??

 

Før kjørte jeg kun Mosquito, men har nesten ikke brukt den nå, da den er nerfet til de grader. Møter jeg 2 MAX med AA, har jeg 0 sjangs.

 

Lock-on er det VÆRSTE jeg vet innen spill, er så forpult unødvendig å adde det i spill. Greit nokk at de vil gi de noobsa en sjangse til å få kills, men trenger ikke å adde lock-on på alt...

Lenke til kommentar

Imho er mye av problemet dual lockon mot både AA og AT. Tving folk til å velge enten eller, så blir ikke random HA grupper så OP at de kan kjøre lockdown av ALT av vehicles i en radius av 1000 meter. Det ville hjulpet endel, men selvsagt ikke ungått rendering issues.

 

Jeg sa det var idiotisk med dobbel lock allerede da Annihilatoren kom, det ble bare værre da den ble "fikset".

Endret av MrLee
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...