Gå til innhold

Øk&Ledelse ved HiOA - rare poenggrenser!


PeterB

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det er i Oslo, det er et tilbud ved en offentlig høyskole, og de fasiliterer for personer som ikke har studier som sin hovedgeskjeft.

 

Ja, det finnes to studier. Ett deltid og ett fulltid. Men BEGGE har over 61 poeng i ord kv. og fint lite i førstegangsvitnemål. Grunn? Vel, det må altså være populært blant dem som samler poeng til f eks. medisin. Samtidig søker altså få på det før de trenger det som 2 ekstrapoeng. Dermed blir det enorme nivåforskjeller innad på kurset.

Lenke til kommentar

Ja, men ellers er det bare på medisin o.l hvor folk samler alle alderspoengene. her er det også til dels mye mer. Antagelig er det en rimelig sløv førstegangssøkermasse, slik man ville forventet på et slikt studie, mens det er ordkv-søkere med mye bedre førstegangsvitnemål, rett under f eks medisin, som så i sin tur samler poeng og av en eller annen grunn finner dette en god og nyttig måte å gjøre det på.

Lenke til kommentar

Jeg tror nok ikke det er så mange som samler poeng, studiet er et svært populært studie blant folk som allerede har en annen grad og som ønsker litt økonomikompetanse i tillegg. Og sikkert noen som gjør som meg, det ved siden av den andre utdanningen (altså samtidig). Evt. ved siden av fulltidsjobb, som krikkert sier.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...