Gå til innhold

Sommer-OL 2012 - Den store tråden


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Sulland på 10 mål per kamp er nok drøyt. 10 mål på 15 skudd, hvis alle er fra 9 meter, er en veldig god uttelling. Hun er et stykke unna de aller beste skytterne, selv de sliter nok med den prosenten.

 

Så lang er uttellingen vår på 9m skudd i overkant av 41%. Sør-Korea er best i vår gruppe med 50%. Frankrike er helt nede i 28%.

 

Vi har bare 2/5 å 7 metere, mye som var veldig ille i Frankrike-kampen, 7 metrene burde i alle fall ha gitt oss 1 poeng.

 

Det som bekymrer meg er at kontringene er langt fra nivået i glansdagene, det er også veldig lite gjennombrudd og alt for mange bom fra 6m. Det er mye å rette på, et gull per dags dato virker ganske fjernt.

Endret av ^fmj
Lenke til kommentar

Norges Linn Jørum Sulland (28) bommet så mye mot Sverige at hun kom ut av tellingen.

- Oi, ble det så mange bom, spør hun når VG Nett viser henne statistikken.

Fem av fem avslutninger i andre omgang endte målløse. Totalt ble det hele ni bom på 14 forsøk - inkludert en straffemiss.

- Jeg skulle gjerne satt dem i mål. Jeg må plassere ballen bedre, men føler likevel det var godt at jeg kom i gang med skytingen, sier Sulland.

 

 

http://www.vg.no/sport/ol/2012/artikkel.php?artid=10067254

 

Det er for mye bom, små justeringer og hun spiller som hun kan. Det kommer seg nok :)

Lenke til kommentar

Det samme ble sagt under VM i fjor. Da vant vi.

Det var nok et bedre lag i VM. Det merkes på forsvaret at verken Larsen eller Hammerseng er der. Det er overraskende mye rusk. De har tradisjon for å starte litt hatlende, håper det snur. Borgersen ser ikke ut til å være 100%.

 

Hvorfor han lot Grimsbøe stå hele kampen i går er underlig, er det en ting som er viktig er det å få Haraldsen i gang.

Endret av ^fmj
Lenke til kommentar

Det stemmer det. Misforståelser ute og går?

 

Det har jo vært bare to kamper, men uansett er det frustrerende at de spiller som de gjør fra start. De har spilt dårligere enn VM-starten. Det er helt sikkert frustrerende for dem også. Sør-Korea blir en virkelig test, hvis Kim er tilbake blir det tøft.

Lenke til kommentar

Hvorfor han lot Grimsbøe stå hele kampen i går er underlig, er det en ting som er viktig er det å få Haraldsen i gang.

 

Man tar ikke ut en keeper som er i flyten.

Det er smårart at han i det hele tatt starter med Grimsbøe. Haraldsen må igang, hun er den beste keeperen.

Lenke til kommentar

Det er jo ikke det. Skal Grimsbøe bare stå kampen mot Sør-Korea også da? Haraldsen er en bedre keeper, og med den skytinga i går hadde Sverige vært en flott kamp å komme inn i sonen på.

 

Haraldsen fikk utrolig lite hjelp i første omgangen mot Frankrike.

Lenke til kommentar

Du mener at Haraldsen ikke er en bedre keeper? Haraldsens karriere og toppnivå burde tale for seg selv. Det er jo faktisk sånn at enkelte spillere er bedre enn andre, skjønner ikke hvorfor det skal være noe å reagere på?

 

Du vil altså at Grimsbøe eventuelt bare skal stå resten av turneringen?

 

Det er ikke så enkelt nei.

Lenke til kommentar

Sier ikke at Haraldsen ikke er en bedre keeper. Men så lenge Grimsbø presterer, så er det ikke noe grunn til å skulle sette inn Haraldsen som ikke fikk det til mot Frankrike. Grimsbø kan gjerne stå resten for min del, om hun spiller som hun gjorde mot Sverige.

 

Og Thorir tenker som meg. Tar ut spillere etter hvor godt de har spilt, og ikke fordi xx spilte en knallkamp mot Kenya for 5 år siden.

 

Er ganske enkelt. Du starter spillerne som har vært gode.

Endret av MartinF
Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...