fenele Skrevet 23. juli 2012 Skrevet 23. juli 2012 Pluss at kjøttet med karsinogenene ligger i ukesvis i tarmen å godgjør seg
Shruggie Skrevet 23. juli 2012 Skrevet 23. juli 2012 Bullshit. Det slår meg at folk her vet FANTASTISK lite om tarmer...
fenele Skrevet 23. juli 2012 Skrevet 23. juli 2012 There there. "Ukesvis" var ikke bokstavlig talt ment.
Boil-in-bag-ris Skrevet 23. juli 2012 Forfatter Skrevet 23. juli 2012 fuck har glemt det helt, ja lover gjøre det imorgen
fenele Skrevet 23. juli 2012 Skrevet 23. juli 2012 Lag en ny tråd da så slipper vi all forsøpplinga av kverulanter 1
Slimda Skrevet 23. juli 2012 Skrevet 23. juli 2012 Beklager at vi ønsker en diskusjon hvorvidt dette er den sunneste måten å leve på eller ikke da. 4
fenele Skrevet 23. juli 2012 Skrevet 23. juli 2012 Er nok av kverulanter som er kun ute etter å krangle også Uansett orker jeg ikke å diskutere dette noe mer, jeg vil ha en ny og ren tråd om et nytt tema, altså tips og oppskrifter av vegansk mat.
Salamanderhodet Skrevet 23. juli 2012 Skrevet 23. juli 2012 (endret) - Endret 1. juni 2015 av Salamanderhodet
Pseudopod Skrevet 24. juli 2012 Skrevet 24. juli 2012 Selv spiser jeg veldig mye "slike dyre kjøttstykker", men det trenger ikke å være så veldig dyrt om man bare handler på de rette stedene. Jeg kjøper som regel mørbrad og ytrefilet av storfe til "bare" ca. 150 kg kiloen, som tilsvarer en 30-40 kr per middag. Som tilbehør lager jeg ofte fløtegratinerte poteter (fra scratch) og steiker litt champignon i stekepanna. Relativt lett, og total tid hvor man faktisk jobber med maten er ikke mer enn kanskje 10-15 minutter. Total kostnad per person er vel ca 50 kr, svingodt er det også.
Shruggie Skrevet 24. juli 2012 Skrevet 24. juli 2012 Yep, indrefilet er dyrt og ikke egentlig så mye bedre. Entrecote er billig, og hvis du vil spare enda mer kan du kjøpe svinekjøtt i stedet for storfe. Kylling er alltid bra, men kalkun er bedre, og ikke så mye dyrere. 1
Boil-in-bag-ris Skrevet 24. juli 2012 Forfatter Skrevet 24. juli 2012 Men rødt kjøtt er ikke bra dere... Svinekjøtt er også rødt kjøtt. Du skal ha lite av det om du skal spise det.
Slimda Skrevet 24. juli 2012 Skrevet 24. juli 2012 Men rødt kjøtt er ikke bra dere... Svinekjøtt er også rødt kjøtt. Har hittil ikke sett andre undersøkelser enn de typiske observatoriske undersøkelsene som hevder dette. 1
Shruggie Skrevet 24. juli 2012 Skrevet 24. juli 2012 Det er som ALT annet i verden: for mye er for mye. 1
Boil-in-bag-ris Skrevet 24. juli 2012 Forfatter Skrevet 24. juli 2012 Ja man får bare vente og se da vet du... Om man ikke vil godta forskninger som er blitt gjort der helsemyndigheter og kreftforskning advarer mot rødt kjøtt så syns jeg ikke man opptrer veldig ansvarlig for egen helse.
Shruggie Skrevet 24. juli 2012 Skrevet 24. juli 2012 Advarer mot FOR MYE rødt kjøtt! Herregud, hvor tett går det an å bli! 1
Boil-in-bag-ris Skrevet 24. juli 2012 Forfatter Skrevet 24. juli 2012 Det er ikke bare ren rødt kjøtt jeg snakker om da vettu!! Behandlet kjøtt burde man unngå i det store og hele!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå