Gå til innhold

Komme unna førstegangstjeneste grunnet studier


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Kjøp en norsk uniform og dukk opp med den i samtalen og si at du digger alt som har med krig og det militære og gjøre. Det funker, vet til og med om en som gjorde det.

 

Og gjerne legg på om hvor mye du gleder deg til å bli sendt ned til midt-østen å skyte alle slemmingene(gjerne legg på noen rasistiske betegninger om du vil). Snakk om hvor flink du har vært på skytespill som Cs og mw3 og hvor flink du er med en sniper/helikopter/tanks.

 

Blir nok sendt hjem ganske fort da :)

Lenke til kommentar

Du dimitteres ikke fordi du kommer inn på studiet, nei. Studiestedet er forpliktet å fryse plassen din ett år (dersom det er offentlig utdanning, i alle fall).

Det du kan gjøre er å ringe vpv og be om å flytte innkallingen til januar. Så søker du om utsettelse etter å ha begynt på studiet ditt - det får du så lenge du har studert i tre måneder eller mer på planlagt innrykkstidspunkt (og som hovedregel bare da).

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Innkalt til førstegangstjeneste i slutten av juli, jeg er overhodet ikke motivert (punktum). Jeg har også søkt høyere utdanning og vil garantert få studieplass, denne blir tildelt innen en uke før jeg etter planen skal umyndiggjøres. Kan dette være en opplysning som kan hjelpe til at jeg dimmiteres?

 

Hvis du kommer så langt som intervju; prøv å si du har vondt i ryggen og knær når du løper/anstrenger deg, du får smerter i brystet ved høy intensitet og at du er lite motivert. Si for eksempel at du har ambisjoner her i livet, og forsvaret bare ødelegger din vei for å kunne oppnå din drøm om å bli det du utdanner deg til.(Prøv helst ikke å fornærme han/hun forsvars-frelste som du er inne til intervju med, da kan det fort bli komplikasjoner)

 

En annen ting, du gjør et klokt valgt synes jeg. Utdanning/bli noe her i livet >>>>>>>> Leke krig og leve i en militær-boble.

Endret av Imperal
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...