Gå til innhold

Samletråd om Samsung Galaxy Note II


Anbefalte innlegg

Jeg gravde fram mitt gamle Jawbone Prime, og det koblet opp uten problemer i det hele tatt. Er du sikker på at alt er i orden med headsettet?

Finner du den i det hele tatt i lista når du søker på Note II?

 

Ja, det fungerer godt på min første generasjon Note, også på andre enheter. Men nei, det dukker ikke opp i listen over enheter, derfor skjønner jeg enda mindre.

 

Andre enn meg som savner bilderedigeringsprogrammet til note 1?

 

Du kan laste ned applikasjonen via Samsungs egen applikasjonsbutikk. Helt gratis.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Ja, det fungerer godt på min første generasjon Note, også på andre enheter. Men nei, det dukker ikke opp i listen over enheter, derfor skjønner jeg enda mindre.

 

 

 

Du kan laste ned applikasjonen via Samsungs egen applikasjonsbutikk. Helt gratis.

 

Har den, men den er ikke den samme. Den gamle var mer "optimalisert" til note ;)

Lenke til kommentar

Syntes faktisk rosafargen var overraskende behagelig å se på. Passet greit inn til resten av designet også. Men er i grunn på leting etter noe som passer bedre. Har dog ikke funnet noe helt ennå. Blir vanskelig å lese en del av informasjonen om bakgrunnen er for lys, og helt svart duger heller ikke så mye.

Lenke til kommentar

Noen andre som har brukt WidgetLocker og fått problemer med LED-indicatoren? Etter jeg tok i bruk appen så fungerer LED-lyset helt sporadisk og litt som det vil. Ser ut til at det grønne lyset fungerer fint (når den lader/er fulladet/facebook-chat), men notifications (twitter, facebook, sms, etc) lyser tilnærmet aldri blått, og om de gjør det skjer det kun én gang rett etter jeg låser telefonen med en ulest notification. Tar jeg bort WidgetLocker fungerer det helt fint.

 

Solutions?

 

Edit: Skjønner ingenting. Fikk en melding i sted (bare for å teste) og det blinket ikke i det hele tatt.. før det hadde gått cirka 8 minutter. Da begynte den å blinke blått for fult. Hva skjer.

 

Dobbeledit: Dere rosahatere, var dette bedre? Er ikke heelt fan. Skulle trengt noe ala den rosa bakgrunnen men med mørkeblått eller noe lignende. Wallbase.cc var nede når jeg sjekka i sted :/

post-146208-0-79244400-1359719246_thumb.png

Endret av Klatt3n
Lenke til kommentar

Etter å ha prøvd utallige launchere, konfigurert låseskjerm og hjemmeside (og side 2 og 3 osv...) i hytt og pine, fant jeg aldri et oppsett jeg slo meg til ro med. I tillegg synes jeg selv med JB at det lagget litt. WP8 og Lumia920 er bare lysår nærmere når det gjelder mine preferanser og ønsker for et mobil OS. Smooth, fresh og en kvalitetsfølelse som går sirkler rundt Samsung sine produkter. Savner riktignok et par apps som har fått meg til å lete fram Note'n et par ganger, men det har bare fungert som en bekreftelse på at jeg har gjort det riktige valget - i alle fall for meg selv :) . Når utgangspunktet i WP8 er såpass bra som det er i dag, er jeg spent på hva utviklingen videre bringer med seg av "snacks". Bare det ikke blir en "overdose av sukker" slik man opplever i Android OS'et... :green: .

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...