Gå til innhold

Den offisielle Samsung Galaxy S3 tråden


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Viss du har simkort som er klart for bankid på mobil (og det må du jo ha for at det skal virke) er det installert et "sim toolkit" på simkortet. Rom som støtter det (og det er egentlig de fleste tror jeg, det er bare ikke alle custom rom som godtar bankid av en merkelig grunn) har et interface som ser ut som en app som er installert på telefonen, men som egentlig ligger på simkortet. Denne kan hete stk, sim-verktøy sim toolkit eller noen ganger BankId.

Viss du har Titanium Backup installert, søk etter stk (kort for sim toolkit). Da skal du få det frem, og kan se hva den heter hos deg.

Lenke til kommentar

Jeg brukte BankID for mobil før jeg installerte CM 10.2, så alt skal være i orden ja :) Jeg finner rett og slett ingen apper som heter det, men når jeg går inn på "Administrer apper" så finner jeg "SIM-verktøy", men hvordan får jeg åpnet den? :hmm: Prøvde også med Google Søk - jeg kunne søke opp alle apper jeg har, men den fant ingen SIM-verktøy app.

Lenke til kommentar

Viss du bruker titanium backup kan søke den frem og kjøre den derfra.

 

Hvilken versjon av 10.2 bruker folket her?

Jeg bruker temasek, greit å ha en utvikler som filter mot dårlige nightlys. Og så tilfører har et par ting jeg liker, som feks pie-kontroller :-)

Han utvikler en kernel også, og i den har han implementert zram i 4 partisjoner, som jobber opp mot hver sin prosessorkjerne. (kun teststadie så langt), men det fungerer ganske så bra :-D

(kernel følger ikke automatisk med rom, må installeres separat). Og så har den fantastisk strømbruk i hvile, sist natt - 0,3%/t og i natt - 0,5%/t. Det er ganske greit strømbruk i standby :-D

Lenke til kommentar

Fikk det til nå, viste seg at jeg plutselig ikke hadde SIM-kode påslått, så etter å ha tatt på SIM-kode så kom SIM-verktøy-appen frem :)

 

Selv bruker jeg bare standard CM 10.2, om det kan kalles det. Ser du nevner at Temasek har pie-kontroller, men disse har jeg også (kan jo faktisk være at jeg har Temasek selv, jeg har bare lastet ned CM 10.2 fra CM sin Wiki-side).

Lenke til kommentar

Hei.

 

Jeg har en Samsung S3 som etter en tur i lommen i en regnjakke ikke fungerer skikkelig. Det ble fuktig (kondens) i lommen, så når jeg tok den ut av lommen etter endt tur blinket blitsen. Jeg tok ut batteriet og la den til tørk. Nå har jeg fått liv i telefonen igjen, men lyden i høytaleren fungerer ikke skikkelig og den slår seg av innimellom :hmm: .

 

Er dette noe jeg bør ha forhåpninger om å kunne reklamere på, eller kan man ikke forvente at en telefon skal tåle dette?

 

Telefonen har forøvrig vært i bruk i ca 9mnd og har vært behandlet forsiktig ellers (beskyttelsesdeksel etc.) :)

Lenke til kommentar

Jeg vil ikke gi deg falske forhåpninger, så nei dette vil du få blankt avslag på om du reklamerer. Dette er en typisk brukerfeil, som ingen andre kan klandres for. :cry:

Men bør man ikke kunne forvente at en mobil skal kunne tåle en liten tur i en jakkelomme når det regner :hmm: ?

 

Jeg har forstått det sånn at det er en fuktindikator i mobilen og hvis den er slått ut så får man ikke dekket noe - stemmer dette?

 

Har det noe for seg å bruke penger på å reparere telefonen eller er det bare å kjøpe en ny med en gang :) ?

Lenke til kommentar

Skal kjøre en full tilbakestilling av telefonen.

Hva er enkleste måte å ta vare på meldingshistorikken?

 

Her har du en bra app som lagrer samtalehistorikken også hvis du trenger det.

 

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.riteshsahu.CallLogBackupRestore&hl=no

 

Edit: Eventuelt så kan du bruke denne, den kan lagre meldinger, samtaler og appdata.

 

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.koushikdutta.backup&hl=no

Endret av K_7
Lenke til kommentar

Men bør man ikke kunne forvente at en mobil skal kunne tåle en liten tur i en jakkelomme når det regner :hmm: ?

 

Jeg har forstått det sånn at det er en fuktindikator i mobilen og hvis den er slått ut så får man ikke dekket noe - stemmer dette?

 

Har det noe for seg å bruke penger på å reparere telefonen eller er det bare å kjøpe en ny med en gang :) ?

Hvis det blir vått i lommene, er den ikke godt nok beskyttet der. Dette er noe brukeren selv har ansvaret for å forsikre seg om. Med så mye elektronikk det er i telefonene i dag, kan man ikke forvente at de skal tåle noe særlig fukt i det hele tatt. Dette står også i bruksanvisningen din. Unntaket er hvis du har kjøpt en telefon som er spesielt laget for å tåle dette. Hadde du f.eks. brukt Samsung Galaxy S4 Active eller Sony Xperia Z og fortsatt fått fukt på telefonen, ville du hatt en vesentlig bedre sak. Med S3 kan du ikke forvente dette.

 

Sannsynligvis er det ingen som vil reparere en væskeskadet telefon, ettersom dette fører til rust, som igjen utvider/sprer seg. Dermed vil de måtte skifte nesten alt av komponenter i telefonen, og det er sannsynligvis dyrere enn å kjøpe en ny. Men du kan jo sjekke om du ikke har noen andre forsikringer som kan dekke dette. Mange har såkalte "idiotforsikringer" om noe skulle skje, f.eks. gjennom abonnementet ditt eller ellers. Reiseforsikring kan også være verdt å sjekke dersom uhellet skjedde utenfor hjemmet.

Lenke til kommentar

Jeg sletta de fleste SMS-trådene i går, og det hjalp utrolig mye. Nå er telefonen LANGT kjappere enn hva den var før. I tillegg tok jeg en full opprydding av gamle apps som ikke brukes og bilder. Verdt å merke seg at jeg brukte veldig lite plass før oppryddingen, så det er egentlig merkelig at telefonen ble treg av litt søppel.

 

Begynte å forske litt med å legge inn nytt rom i går, men tror jeg dropper det.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...