Gå til innhold

Den offisielle Samsung Galaxy S3 tråden


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Etter JB varer batteriet i 5 dager! Har slått av automatiske oppdateringer, har ikke på 3G, bruker wlan 0,5-1 time pr dag, ringer kanskje 15 min, tar 2-3 bilder, sender et par meldinger og bruker noen alarmer. Har strømsparing aktivert. Bruken må vell betegnes som liten, men jeg er allikevel imponert da den gamle N8en min sjelden greide mer enn 5 dager med samme bruk på tross av at den hadde vesentlig mindre skjerm og er regna som en mobil med bra standbytid.

 

Dette skulle man ikke trenge å gjøre i 2012.4g er rundt hjørnet og folk slår av 3g. Telenor har tilomed anbefalt meg å slå av 3g da dekningen er dårlig (bor i Oslo) og bruke edge. Da må jeg spørre om det er noe feil med noen der oppe. Lanserte dere ikke nettop 4g? Ha med å bygge ut før man bygger nytt. Tøv

Lenke til kommentar

Du. Jeg snakket med Telenor kundeservice igår for å si opp bredbåndabboet mitt. På slutten spurte jeg han om 4G også. Han sa at INGEN mobiltelefoner på markedet støtter 4G-nett foreløpig. Nettet er utbygd mange byer allerede. Det eneste det kommer til å brukes til er USB-modem av typen man tar med seg på hytta for å få nett der. Du vil kunne få 30-100Mbit nett på fjellet med USB modem, ja. Men ikke på mobilen. Vi vil ikke magisk switche over til 4G-nett på mobilene våre.

Endret av Bytex
Lenke til kommentar

Er det andre enn meg som sliter med å få opp kontaktbilder i telefonlisten, selv om kontakter er syncet både fra facebook og google? Har prøvd å koble opp og ned mot facebook flere ganger uten at profilbildene derfra dukker opp i kontaktlisten. Irriterende. Dette var aldri noe problem på min gamle HTC Desire...

https://play.google.com/store/apps/details?id=ro.weednet.contactssync&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsInJvLndlZWRuZXQuY29udGFjdHNzeW5jIl0.

Lenke til kommentar

Jeg fikk også plutselig dette problemet, da var det prosessen gpsd som plutselig gikk amok, antakeligvis fordi jeg selv gikk amok på lokasjonsinnstillingene for å få best mulig Google Now resultater. Jeg deaktiverte Google Now og GPS og tok en reboot, ser ut som det løste seg med det.

 

Den så også ut til å bruke en del strøm ja, så har deaktivert alt av GPS samt deaktivert google now, men det har ikke løst problemet. Skal prøve å fjerne en del unyttige apper også, se om det kan være noe der.

 

Husk reboot hvis du ikke har prøvd det...

Lenke til kommentar

Prøver å oppdatere min S3, men får det ikke til. Når jeg prøver direkte fra telefonen får jeg beskjed om at ingen oppdateringer finnes tilgjengelig. Og når jeg prøver via Kies, så får jeg beskjed om at Kies 2.0 ikke støtter denne enheten. Prøver jeg å oppdatere Kies får jeg beskjed om at jeg har siste versjon. Hva gjør jeg da? Forslag?

Lenke til kommentar

Vel, android skal markere epost som lest om du leser den paa PC, men det vil ikke fjerne notification light, det maa gjoeres manuelt. Loesningen min var enkelt og greit aa bare skru av notification light for epost.

 

Det høres jo ut som en akseptabel løsning, men jeg finner ingen plass å bare skru av LED varslingen? Finner kun mulighet for å skru av all varsling av e-post? Eller skru av LED varsling for alt.

Lenke til kommentar

Hmm... Får ikke Google Now helt til å virke. Når jeg feks. sier "Give me the wetter i New York", så bare søker den på Google istedet for å gi med et svar, sånn som S-voice ville ha gjort.

Noen forslag for å få fikset dette??

Har du prøvd f.eks "what's the weather like in new York?"
Lenke til kommentar

Hmm... Får ikke Google Now helt til å virke. Når jeg feks. sier "Give me the wetter i New York", så bare søker den på Google istedet for å gi med et svar, sånn som S-voice ville ha gjort.

Noen forslag for å få fikset dette??

 

Hvilket språk har du satt mobilene til? Står den til norsk vil den ikke gi deg slike Google Now kort men istedenfor gi deg ett vanlig Google Søk

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...