Gå til innhold

Den offisielle Samsung Galaxy S3 tråden


Anbefalte innlegg

Er jo Telenor og NetCom som er hovedaktørene på mobilnett, ja. Finn ut hvilken av aktørene som har best dekning i ditt område, og velg en operatør som bruker det nettet.

Hvordan gjør jeg det? Isåfall så bor jeg i Oslo.

Jeg har aldri hatt erfaringer med Netcoms mobilnett. Er det like bra som Telenor, eller kanskje bedre?

 

Jeg har hatt veldig dårlige erfaringer med Network Norway. Jeg vet ikke om det gjaldt bare min gamle Xperia mini, men nettet var ekstremt tregt og var rett og slett dårlig.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Sliter litt med at jeg har syncet med gmail også, og det dukker opp en lang liste uten navn, som jeg ikke tror kommer fra Facebook. Flere som har merket dette? Jeg har ikke så mange kontakter i sirklene mine på G+ at det plager meg, og alle er i så fall registrert med navn. På mobilen min dukker det opp navn jeg aldri har sett eller hørt en gang...
Dette kan skyldes obskure mails man har mottatt til (eller sendt fra) sin Gmail-konto. Jeg ville tatt en kikk i de forskjellige kontaktlistene i Gmail (f.eks. "Other Contacts) for å luke ut folk man ikke kjenner.

 

Takk skal du ha!

 

Tok meg bare en time å bli kvitt alle, men nå er det gjort.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Hvordan er det med nedlasting av podcaster på galaxyen? I forbindelse med overgangen fra iPhone (der det fungerer veldig smertefritt med iTunes).

 

Med tanke på at flere av de aktuelle programmene (jeg bruker pocket cast) kan hente ned automagisk direkte til telefonen uten å måtte synce eller koble til noe som helst så er det vel så enkelt som det kan bli :)

 

http://play.google.com/store/apps/details?id=au.com.shiftyjelly.pocketcasts&hl=en

 

Jeg har satt min til å hente nye podcasts 0700 hver morgen, men du kan selvfølgelig sette den til å hente ned hver time, hver 4. time, hver 8 time osv. hvis du heller vil det. Eller bare hente ned manuelt de gangene du trenger påfyll.

Endret av Schnapps
Lenke til kommentar

Akkurat kjøpt telefonen og orker ikke lese gjennom 187 sider, noe essensielt jeg burde få med meg av innstillinger, bruksområder eller apper? Umiddelbart savner jeg htc sin kombinerte widget for vær/klokke/kalender som hadde snarveier til de ulike detaljvisningene i en og samme widget, og som også ga mer detaljert værinfo.

Lenke til kommentar

For å dra godt nytte av mobilen og spill, så kan man jo bruke f.eks PS3-kontroller. Noen anbefalte apper for å skaffe mac-adressen til kontrolleren (for å stille den tilbake til PS3'en er det vel bare å plugge den i konsollen og trykke Start?)?

Og noen anbefalte spill som drar nytte av en kontroller, hvor man får mye underholdning for pengene? Noen som har prøvd GTA med kontroller, eller noe lignende?

Lenke til kommentar

Hva settingen, at du sitter og stirrer på en 4.3" skjerm som ligger ett eller annet sted mens du har begge hendene på en PS3 kontroller? Skjønner ikke helt nytteverdien.

 

Eller er tanken at den skal kobles til tv-en? En tanke jeg hadde var å bruke den som DLNA client eller noen annen form for media server for tv-en min slik at jeg kan spille av filmer, PS3-en er for dårlig til det.

Lenke til kommentar

Hver gang jeg går inn på galleriet for å se på bildene mine, så begynner tlf å synkronisere med PC'ene i huset og laster inn bildene som ligger på de.. Hvordan kan jeg få slutt på dette? Sånn er det med bloggen min også, den har lasta inn alle bildene fra bloggen og jeg får ikke sletta dem fra tlf.. Hvordan får jeg sletta dem?

Lenke til kommentar

Er det andre som har opplevd at vinylfilmen foran på det originale flip-case coveret begynner å flasse av i kantene? Jeg har dette problemet etter kun et par ukers bruk. For dårlig spør du meg. Burde vært mulig å reklamere på dette. For det andre blir det veldig fort skittent (jeg har det hvite) og er ikke lett å få rent selv med såpe... Er det reklamasjonsgrunn?

Mitt er også begynt å gå opp i limingen i kantene, etter en drøy ukes bruk. Snakket med en i Telekiosken, og han sa at jeg bare kunne komme og bytte om jeg følte for det, men jeg ville gi det en sjanse til for å se hvor lenge det holder før det går helt i oppløsning.

Lenke til kommentar

Kan noen forklare meg dette? Scr shot nr. 1 er i home screen og scr shot nr. 2 er i lock screen. Legg merke til den ekstra belsysningen langs høyre side på lock screen. Dette gjelder alle bilder som vises på lock screen.

 

Jeg trodde først at dette var en feil med skjermen på mobilen etter at jeg mistet mobilen ned i gulvet.

 

https://lh4.googleus...04-02-16-08.png

 

https://lh5.googleus...04-02-15-45.png

Dette er nok en effekt Samsung har lagt på låsskjermen. Har samme greiene på min blå S3 også, uansett hvilken bakgrunn jeg velger.

Lenke til kommentar

Har fiflet litt med DLNA nå, hvis jeg bruker innebygget videoavspiller på telefonen og WMP11 på pc til å hoste, klarer den nesten ikke spille noen formater.

 

Hvis jeg bruker Serviio server på pc, må jeg bruke BubbleUPNP som mellomliggende DLNA server og sende video videre til MX player. Det funker greit, men mistenker at Serviio ikke transcoder ned i oppløsning, fordi lange filmer/filmer med 720p eller høyere er veldig skjøre, det henger seg hvis jeg spoler osv. 480p og nedover funker smertefritt.

 

Noen som har en god profile til Serviio slik at den transcoder "bra nok" kvalitet i forhold til til S3 sin skjermstørrelse og oppløsning?

 

Edit: Midlertidig workaround: Bruke UPNPLay i stedet for BubbleUPNP, der kan man velge å laste ned filer til minnekortet i stedet for å streame de.

 

Edit 2: Er det forresten noen som kan tipse om en nettbutikk eller sted i Oslo som selger miniUSB/MHL -&--#62; HDMI adapter for S3?

Endret av Saftis
Lenke til kommentar

Har i det siste lagt merke til at flere apper henger seg ofte. Gjerne nrk-appen og yr.no. Flere som har samme erfaring?

 

Har også mistanke om noen ad-on's/virus som er lagt til etter å ha installert gratisprogrammer fra Google play. Tips til "opprydningsprogrammer"?

 

Synes også at sensoren som sørger for at skjermen ikke skrur seg av, mens man leser til tider fungerer dårlig? Noen med lignende erfaringer?

 

Blir mye klaging her nå, men synes nettlesern er litt treg når man skal bytte vindu/fane,. Her er faktisk iphone raskere.

Lenke til kommentar

har hatt denne tlf noen uker nå, men nå begynner den å "leve" sitt eget liv, slår seg av og på, har lagt merke til at "powerknappen" er noe merkelig, skal den "nedre" halvdel stikke ut av dekslet ( det gjør min) eller skal hele knappen være jevnt med dekslet?, tror det er noe feil der...knappen har vært sånn helt siden siden jeg kjøpte tlf.

Lenke til kommentar

I kontaktlisten, trykk på trykk på menyknappen og velg "Contacts to display".

Slår du av facebook vil du likevel vise de (google?)kontaktene dine som er synket med facebook med profilbilde osv.

 

En liten oppfølgerkommentar til denne saken: metoden er ikke perfekt, da den bare regulerer visningen av kontaktlisten. Facebook-vennene kommer fortsatt frem dersom man bruker søkefunksjonen. Håper selve sync-problemet fikses i en oppdatering. Er lite i interessert i å ha alle Facebook-vennene i telefonens kontaktbok.

 

Hvis det er et problem, kan du ikke slå av sync mot facebook (evt fjerne kontoen fra telefonen) og slette facebookkontaktene du allerede har importert?

 

Det kan jeg, men jeg syncer mot facebook fordi jeg ønsker at kontaktene mine i telefonen skal ha et tilhørende bilde. Dette er uansett ikke noen stor utfordring, da funksjonen allerede er implementert fra Samsung. Den fungerer bare ikke per dags dato.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...