Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Noen som ble litt sånn nostalgisk når de kjempet mot diablo, samme abilities som i 2'ern.

 

Merker at jeg nesten burde spilt diablo 2 før jeg begynte på 3'ern, fordi er noe som skurrer litt for meg, han walkeren osv. oh well, skal spilles flere ganger, så kanskje jeg får med meg mer

Lenke til kommentar

Merker at jeg nesten burde spilt diablo 2 før jeg begynte på 3'ern, fordi er noe som skurrer litt for meg, han walkeren osv. oh well, skal spilles flere ganger, så kanskje jeg får med meg mer

The Dark Wanderer fra Diablo 2 er helten som drepte Diablo i det første spillet. Diablo brukte han som vessel for å gjennoppstå i Diablo 2. Det er altså han som er faren til Leah.

Lenke til kommentar

Noen andre som er skuffet over historien? Men nå er jo ikke Blizzard så veldig kjent for å være kreative på historiefronten, så vet ikke helt hva jeg forventet. Mye content virker som om det var ment for barn og man kunne vel gjort litt andre valg på setting i act 2 og 3(så og si identisk med act 2 og 5 D2)

Lenke til kommentar

Enig med Tå, er litt skuffa... Både når det gjelder miljøene og dybden.. Følte det gikk litt for fort fra man ble "introdusert" til bossene til de ble drept, uten for mye story mellom..

 

BTW; noen som har hatt tanker om story i evt expansion? Eller tror dere det slutter her? I så fall kunne de like godt (storywise) ha gitt seg etter nr 2 xP

Lenke til kommentar

Syntes det hele var rått jeg, likte spesielt videoen i slutten av act 1, samt begynnelsen på act 4. Likte godt at det var litt mer engler inni bildet denne gangen.

 

Med tanken på historien videre, så kan man jo lure på hva som har skjedd med Malthael(Angel of wisdom), kanskje han har gått/går "bad"? The Black Soulstone falt jo bare ut i løse lufta, og Adria er jo fortsatt på frifot, så her er det mye spennende som kan skje.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Må si jeg ble litt skuffet over historien, mest for jeg opplevede den som forutsigbar, og at mye ble avslørt i bøker/scrolls man finner i A1. At Tyrael er sjokkert over å finne ut at Dark Wanderer/Diablo/Aidan er faren til Leah, når man kan lese det STERKT implisert i en bok i A1 ble bare fjasette syntes jeg.

 

Når jeg var i A1var jeg overbevist om at Leah kom til å bli Diablo, Fallen star var Tyrael etc. Annet som er litt skuffende er hvor mye items som går igjen fra diablo 2. Tipper dette er gøy for de aller fleste som spilte diablo 2 for 10 år siden, men siden jeg spilte de av og på opp til 3ern føles det igrunn bare uoppfinnsomt :p

 

Utover det syntes jeg spillet er fantastisk morsomt, og jeg elsker hvordan nye "cow level" er. Ser på forumene at mange syter over at det er så lyst og komisk, men det er jo hele poenget med det :p På samme måte som at cow level var en joke på ryktene som gikk om et slikt et i diablo 1, så er det nye en joke på at spillet har fått så mye kritikk for å være så lyst og fargerikt i forhold til de foregående spillene.

Lenke til kommentar

Angående historien er jeg ikke helt enig med deg gsn. Jeg syns den var dritkul. Ikke ofte jeg gidder følge historien i spill. Det kan også ha noe med at dette spillet er den "hellige gral" innen spill for meg siden det var diablo 2 som fikk meg interesrt i dataspill.

 

Men ja jeg fikk også følelsen av at de prøvde så godt de kunne å peke tilbake på toeren på en måte.

Lenke til kommentar

Er kanskje i overkant kritisk, historien er i og for seg kul nok. Veldig fornøyd med kvaliteten på cinematics såfall. Men føler at mange av bøkene avslører litt for mye av det som kommer. Helt enig om deg angående "gralen", har ventet lenge på dette!

 

Det med at items fra 2. spillet er sikkert veldig gøy for de fleste, har sikkert "ødelagt" litt for meg selv ved å spille 2'ern nylig. Det virker som de fleste set/legendary er fra 2'ern, ikke bare noen.

Lenke til kommentar

Jeg trenger litt hjelp med å ta Diablo. Er Demon Hunter lvl 32, og har til nå prøvd tolv ganger på rad uten å klare det. Første syv, åtte ganger med to andre, så noen ganger med en annen, før jeg prøvde solo etterhvert som de andre gav opp. Klarer å komme til det neste steget med de skyggefolkene, men der sier det stopp. Klarte å komme forbi der én gang, men Diablo har jo fortsatt nesten to tredjedeler av helsen igjen? Det er da ikke meningen at det skal være så vanvittig vanskelig på Normal?

Lenke til kommentar

Det varierer litt, men for tiden er noe sånt som:

 

Offensive:

Hungering arrow / Cinder arrow (mest for å få Hatred)

Elemental Arrow / Ball lightning (eller Rapid Fire med missiles)

Cluster Arrow

 

Defensive:

Vault / Rattlig roll

Sentry / (den missile-greia)

Marked for Death / Contagion

 

Passive:

Vengance

Brooding

 

Problemet er at Diablo er alt for rask, så jeg klarer ikke å komme meg unna i lengden og samtidig skade ham, og de skyggene dreper meg på to, tre skudd.

Endret av vikingkylling
Lenke til kommentar

Viking, jeg tror jeg også var lvl 32 (som DH) da jeg tok diablo på normal, og jeg ble faktisk skuffet over hvor enkelt jeg syntes det var xP (Sorry, er ikke meningen å være ufin!)

 

Kanskje du har vært uheldig med drops? Hvor høy DPS har du? kan anbefale å bruke smeden for det han er verdt! og om du kan putte inn gem, så (synes jeg) ruby gir veeeldig mye mer damage enn det står..

 

Når det gjelder skills jeg brukte, så husker jeg ikke navnene, men jeg brukte den bolothingien som kan stunne (ca 35% sjangs eller noe slikt) som jeg spamma til diablo ble stunned

Hadde også rapid fire med fire damage, ettersom de gjør at man kan skyte lenge (altså lavere hatred)

 

Ellers hadde jeg sentry (den med missilethingien), vault (med stun), smokescreen (i tilfelle jeg MÅTTE løpe) og cluster arrow..

 

I den shadowland-delen downa jeg "klonen" ved kun å bruke rapid fire, gikk fort.. Når du er tilbake til den normale delen må du bare passe på å kite diablo og ikke la han slå deg (alt for mye), så går det fint=P

 

Håper det hjelper, GL!

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Mine tips på Diablo som DH:

1. Hold deg så langt unna at Diablo er utenfor skjermen din. Fyr av i den retningen du ser ikonet hans er på kartet.

 

2. Bola Shot med Thunder Ball Rune for sjanse til stun.

 

3. Caltrops når han teleporterer til deg.

 

4. Smoke Screen med Lingering Fog Rune som en "oh shit!"-button :)

 

Var i grunn dette som var det viktigste for meg da jeg tok Diablo. Kanskje Shadow Power også kan være et alternativ, men sliter med å ha nok Discipline da.

Endret av Zahl
Lenke til kommentar

Takk for tips. :) Tror nok det har mye med gear å gjøre. Var helt i Act 4 før jeg oppdaget hvor viktig Strength er. Jeg puttet inn en gem for å øke strength, og Armor gikk opp fra 604 til 666. :p Tror jeg skal starte på scratch med en ny klasse og fullføre Normal. Underveis skal jeg plukke opp alt jeg finner som kan være til nytte for DH.

 

Btw når jeg det gjelder smeden har jeg allerede maxet ham så langt det lar seg gjøre i Normal. Trenger bare en og annen side fra den blacksmith-boken, men den dropper så vidt jeg vet kun på Nightmare. Det samme gjelder juvelfyren. Var blakk lenge, men etter noen runder på Act 4 satt jeg likevel igjen med over 35.000 penger ganske kjapt. :)

 

Btw sikkert feil tråd, men oppdaget noe rart. Helt siden spillet kom har jeg stadig vekk hatt problemer med disconnects. På det meste har jeg klart å spille over en time i strekk, men that's it. I går gikk jeg co-op for første gang, og klarte å spille i mye lengre enn en liten time i strekk. Tilfeldig? Hm... vi får se. Blir en del co-op i dag også.

Endret av vikingkylling
Lenke til kommentar

Takk for tips. :) Tror nok det har mye med gear å gjøre. Var helt i Act 4 før jeg oppdaget hvor viktig Strength er. Jeg puttet inn en gem for å øke strength, og Armor gikk opp fra 604 til 666. :p Tror jeg skal starte på scratch med en ny klasse og fullføre Normal. Underveis skal jeg plukke opp alt jeg finner som kan være til nytte for DH.

 

Strength er overhodet ikke nødvendig for DH i det hele tatt. Om du skal øke survivability, øk vitality.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...