Gå til innhold

Annonseblokkering skader oss


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hehe, de kan stappe all reklamen i en popup som vises i 0.1s før popupblokkeren kverker den.

 

Forøvrig misliker jeg slik snoking som hw.no gjør med det scriptet sitt.

 

Er det greit om jeg kommer og rigger opp noen IP-kameraer hos dere? Nei, hvorfor spør jeg når jeg bare kan gjøre det!

 

 

En slik holdning vil vi ikke ha. Så derfor kommer ikke jeg og hiver opp overvåkning hos dere, like lite som dere burde kjøre slike script som sjekker hva jeg kjører av software.

 

Fjern scriptet, og slutt med dette pandamisbruket.

Endret av hekatombe
  • Liker 5
Lenke til kommentar

Deaktiverte AdBlock. Resultatet var ikke så skremmende. Først da jeg deaktiverte Flashblock fikk jeg alt i fleisen.

 

Jeg kan gå med på å deaktivere AdBlock, men Flashblock deaktiverer jeg ikke. Flash er, på mange platformer, et stort ressurssluk, dessuten et eneste stort sikkerhetshull, og som vi ofte leser spres skadevare nettopp via reklame på nettsteder som skadevaren har infiltrert. Hvem pokker vil ha CPU-en gående på mange titalls % og utsette seg for sikkerhetsrisiko bare for å se reklame man ALDRI trykker på. Jeg er kanskje en av få(?), men jeg fatter ikke at reklame fungerer. Jeg kjøper aldri noe på grunn av reklame, men gjør grundig research og leser anmeldeldser og tester. Da viser det seg ALLTID at jeg ender opp med noe bedre enn hvis jeg hadde gått for det reklamene vil at jeg skal kjøpe.

  • Liker 4
Lenke til kommentar

Få bort flash og animerte reklamer så skal eg kanskje vurdere det på nytt.

Kvaliteten på denne sida er ikkje så god at eg trenger å være innom her kvar dag.

Den har gått kun veg dei siste åra, og det er nedover.

 

Før var det jo faktisk noke intresant å lese her som regel.

 

Blei vel for store, ville ha meir penger, blei dårlige.

 

Ville heller valgt å donere penger til dei som lager adblock.

  • Liker 3
Lenke til kommentar

jeg skulle gladlig disabla alt for gamle overklokking.no, men hardware.no synes jeg har blitt for mye se&hør, copy/paste, google translate artikler og annet snusk de siste årene.

 

::shoot the panda::

 

Kan ikke finne ord store nok til å beskrive hvor enig jeg er.

Eneste grunnen til at jeg er igjen på tek nettverket er forumet, resten er fullstendig rasert av de to siste oppkjøpene.

 

Er helt utruligt hvor mye det har forandret seg. De lager daglig nye domener som generer klikk/visninger.

 

All for the do yo.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Ville heller valgt å donere penger til dei som lager adblock.

Det har jeg gjort, fikk en veldig koselig takkemail tilbake ;)

 

Ellers så må jeg si at jeg ikke skjønner hva fem fulltidsansatte driver med her, det lages jo mindre stoff enn lokalavisa, og de har jo færre folk på jobb. I tillegg så er ikke stoffet deres kopiert, men faktisk skrevet selv.

  • Liker 6
Lenke til kommentar

Hardware.no nettverket er for stort og diskusjon.no er for bredt.

 

Er helt enig med h0ih0i.

 

Det er behov for en mer snever side som ikke er gjennomsyret av søppel (fra mitt synspunkt da jeg vil ha stoff om hardware, med tilhørende forum).

 

Ta en titt på forsiden akkurat nå, hardware? Må jo faktisk lete for å finne noe hardwarerelatert.

 

Første man får i trynet er piss om "Slik blir framtidens Safari". Gadd ikke klikke på den, men gjorde meg selvfølgelig noen tanker omkring framtidens safari, tankene streifet Far Cry 2.

 

Er det lenge til vi ser "Treningstips med Rachel Nordtømme" der hvor Eugene Kaspersky jabber om "Apples sikkerhetsmareritt"?

 

Og ja, angående reklamen på hardware.no, spesielt de på sidene er fæle, da jeg har for vane å trykke uti sidene for å få fokus i vinduet for scrollingen sin skyld. Adblock stays on da den også sørger for en mer kompakt side samt at jeg slipper at innhold dyttes veggimellom etterhvert som siden laster.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Ville heller valgt å donere penger til dei som lager adblock.

Det har jeg gjort, fikk en veldig koselig takkemail tilbake ;)

 

Ellers så må jeg si at jeg ikke skjønner hva fem fulltidsansatte driver med her, det lages jo mindre stoff enn lokalavisa, og de har jo færre folk på jobb. I tillegg så er ikke stoffet deres kopiert, men faktisk skrevet selv.

 

Hehe ja du sier noe der - det sagt i tråden her at de er 5 skrivende journalister i hw. Regner med de har endel stabsfunksjoner felles med resten av teknettverket. Det er jo ganske utrolig - øke bemanningen med 2 hele årsverk og likevel faller kvaliteten på det som publiseres. Og la oss nå være ærlige i denne tråden, hvor mange saker publiseres hver dag? 1 sak per mann - if that?

 

Tror nok redaktøren har en kraftig oppvask-jobb foran seg. Dårlige resultater kan ikke ensidig skyldes brukere med ad-block. Det er nok mer trolig at feil fokus fra redaksjonen over tid, dalende kvalitet, for mye google translate og stadig mer påtrengende reklame har skapt ulojale brukere.

 

Hvordan kan hw reddes - og BØR den reddes?

 

For å ta de siste først. I dagens form er jeg faktisk helt likegyldig til om hw eksisterer eller ei. Rett og slett likegyldig. Og det er vel noe av det aller verste en redaktør kan få servert. I forsøket på å favne bredest mulig er hw blitt en tannløs formidler av pressemeldinger og dårlig utført maskinell oversetting.

 

Slik jeg ser det er det kun en måte å redde hw - lojale brukere.

Men er det mulig da? Ja med en kraftig kursendring tror jeg det er mulig. Back to basic bør være mantraet en stund nå. Hev kvalitet på arbeidet. Krev av de ansatte at faktisk jobber i arbeidstiden, kutt ned på tidstyver som endeløse morgenmøter og en altfor sosial og jovial tone rundt kaffemaskinen. Fokus på dybde og egne saker uten nødvendigvis å kutte dagens lettbente løsning med pressemeldinger - de må gjerne eksistere for "brød og sirkus" gjengen. Men den harde kjerne trenger å mates de og og de krever kvalitet.

 

Ser en på antall saker som publiseres så kan man ikke annet enn å tro at staben i hw har særdeles rolige dager - selv staben i de minste lokalavisene som er kjent som konger av sløv må jo tilbe innsatsen i hw.

 

 

 

 

Ok - pennen var kvesset og det er lett å avfeie dette som surmaget kritikk. Men det er ikke slik det er ment. Jeg skriver i store bokstaver for å få frem poenget. Det må gjøres endringer for som redaktøren sier så overlever ikke hw i dagens marked slik situasjonen er. Da må redaksjonen komme under kontroll og riktige valg må taes. 20% av inntekter kommer fra prisguiden. Hvorfor nøye seg med 20%? Synes dere bør satse på minst 50% av inntekter fra prisguiden. Men da må dere prioritere satsingen. Dere må ville vinne.

  • Liker 9
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...