Jump to content

hekatombe

Medlemmer
 • Content Count

  191
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

172 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Gammel idé som nevnt tidligere. Men hva angår vakuum og størrelser - støvsuger vs campingvogn. Lavt trykk og varetransport derimot, denne greia kan jo gå konstant med vogner som kobler på og av hele tiden med sluser, siderør og pensesystemer, vognene behøver ikke engang kobles sammen fysisk. Men å frakte mennesker, det er likefremt dørgende kjedelig å reise fra A til B i skarve 1000km/t. Rundt jorda på 2 timer, da begynner vi å snakke. Enda bedre når det skjer ulykker, for det kommer til å gå så fort at man rekker ikke pisse på seg engang, supert.
 2. Hvorfor medfører hver nye versjon av DirectX at man også må godta nytt brukergrensesnitt som krever omleggelse av arbeidsmetoder? Hvorfor kan de ikke lansere en Windows med oppgraderbar kernel uten å måtte bytte ut brukergrensesnittet også? (og motsatt forøvrig)
 3. Eventuelt kan man passe bedre på duppedingsene sine, eller kjøpe seg en ordentlig telefon som tåler trasig behandling.
 4. Hvis det var meningen det skulle stå "test" der, så må jeg si krypteringen funka dårlig ;-P
 5. Utvikling og oppdatering av Truecrypt ble i tillegg avsluttet i år, veldig synd. Så man kan ikke stole på den lengre. Brukere blir i tillegg bedt om å migrere over til f.eks BitLocker, for de stoler vi på, jatta....
 6. Ribbonmenus, pføy.. spytte på. Takker meg til "File Edit View Go Message Tools Help" hva angår menyer. Vil også ha meg frabedt (selv om det ikke kommer til å skje) denne nye trenden med menyer representert med tre horisontale linjer oppå hverandre, totalt unødvendig og fjåsete.
 7. Do you feel delinked from society? Get a Cisco today and relink!
 8. 2% lager innhold for smartphon og nettbrett, 90% konsumerer møkka med et fårete smil om kjeften, 8% irriterer seg over rævva nettsidedesign på PC.
 9. Win98 var mer oversiktlig og finere enn Win8. Hvis fremgangen er kjernen, som forsåvidt er ganske usynlig for oss, vil jeg si de har bommet grovt på grensesnittet. Og Win10 blir bare hakket bedre enn Win8 etter det jeg har sett. Jeg vil kanskje si at de har hatt flere fremskritt enn tilbakeskritt, men de tilbakeskrittene de har gjort er svært grove. Og jeg leste at grunnen til at de går litt (såkalt) tilbake på brukergrensesnittet (de påberoper seg vel fremskritt igjen) er fordi Win8 selger dårlig på bedriftsmarkedet. Da vil jeg si takk til bedriftsmarkedet for å være såkalt avleggs og trege. *Hytte neve til vanlige forbrukere og deres særs ukritiske holdning* Hvor relevant denne posten var til selve artikkelen møkker jeg en liten banan i :-P
 10. Hvis man ser bort fra den kapitalistiske siden ved å lansere Windows 10, så skjønner jeg egentlig ikke hvorfor de hele tiden må flikke og endre på utseendet og generell funksjonalitet i operativsystemene. Kan de ikke i det minste lage et system som lar folk velge hva de faktisk vil ha? Er man ikke interessert i f.eks (nevner ting jeg spyr av): Touchfunksjon Apps Windows Store Metro Ribbon menus Så synes jeg det skulle vært mulig å avinstallere. Helst burde disse kommet opp som valg under installasjon, slik at man slipper at de i det hele tatt har vært innom maskina. Nå kan jeg godt godta at f.eks touchfunksjonaliteten automatisk blir med når man har røkla på nettbrett eller noe annet røkkel med touchfunksjoner. Vil jeg ha Classic startmeny og Classic "theme" så synes jeg Microsoft burde gi meg mulighet til det. Ikke tvinge dette opplegget ned halsen på meg. Vil jeg ha den der apps-greia i startmenyen så la meg få velge det. Vil jeg ikke ha Windows Store så la meg få fjerne den helt. Tror de virkelig at bare fordi den ligger der uansett så kommer jeg til å benytte meg av den?
 11. "Så, hvordan fungerer denne E-Cat duppeditten, Rossi?" Rossi: "Det kan jeg dessverre ikke avsløre!" "Ok, kan vi få en demonstrasjon?" Rossi: "Jo, selvfølgelig.. vent litt.." (kobler til strømkabel)
 12. Ytterst diskriminerende mot menn. Jeg krever å kunne logge meg på med måten jeg holder "joysticken" på.
×
×
 • Create New...