Gå til innhold

Annonseblokkering skader oss


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg ville ha begynt i andre enden.

Først integrere annonsene bedre mtp fargebruk og fjerne all animasjon.

Så øke nivået på artiklene, filtrere vekk de som skulle vært vist på ITAvisen, få flere artikler med større faglig tyngde.

Deretter introdusere en abonnementsløsning

Til slutt være blandt de største nettstedene på en måte som gjør dere fortjent til å være det.

 

Jeg er på HW mest av gammel vane; kvaliteten de siste åra har vært mildt sagt dalende.

 

Jeg tror det er veldig mange som ville betalt for å være her om nivået hadde vært slik det var tidligere

  • Liker 5
Lenke til kommentar

Når Hardware.no har implementert annonser slik at de faktisk gjør bruken av siden lite effektiv så er det ikke aktuelt å slå av adblock (selv om jeg gjerne skulle ønske å gjøre det)

 

Ekstremt stor toppreklame - som gjør at man på mindre 16:9 skjermer knapt får med seg noe innhold. I verste tilfeller tar toppreklame og hode over 450 piksler - noe som gir under 300 piksler til innhold på en skjerm med 768 piksler i høyden.

 

Sidereklame som gjør at jeg konsekvent må bla nedover for å se om det er noen interessante tråder på diskusjon.no. Dette er for meg primærinnhold - og bare lett tilgang til dette gjør at jeg bruker adblock.

 

Ellers må jeg si meg enig med StorPeder. I den sammenhengen skal jeg komme med en påstand. personlig tror jeg tek.no nettverket har en langt større andel brukere som er negative til "prangende" reklame enn mange andre nettsider. De har også mye brukere med krav til kvalitet. Gjennom å tone ned utseende på reklame (både animasjon, størrelse, plassering og farge) - tror jeg faktisk man ville oppnådd flere visninger og kanskje til og med flere klikk på annonser.

  • Liker 3
Lenke til kommentar

I tilleg KAN man jo blokkere banneret med adblock. Regner jeg med, jeg har ikke prøvd (enda). :p

 

red: Nei, man må mekke til noe greasemonkey som blokker alt mellom <bicv*> og </bicv> i tilfelle.

 

Forsøkte ti sekunder å deaktiver adblock, HW, men hvis dere tror noen orker å se på den animerte driten der mens de skal lese artikler, så må dere tro omigjen.

 

Gjentar meg selv: Adblock har sluttet å blokkere annonser, og blokkerer kun forstyrrende animert drit som ingen nettsider med respekt for seg selv har på sidene sine uansett. Rydd opp og meld fra til AdBlock, så er problemet deres løst. Å sippe over at dere har ekstremt irriterende annonser og at dere derfor vel fortjent ikke får vist NOEN annonser når dere bare kan skylde der selv, blir lit... tåpelig.

 

Jeg fjernet det grønne banneret kun ved hjelp av ad-block...

Lenke til kommentar

Hva mener du? Hos meg er det verken reklame, grønnt banner eller tom plass på toppen. Det er akkurat slik det skal være, slik som det var før dette ad-block hysteriet. Og jeg gjorde kun slik som foreslått på side 2... (før editen)

Jeg gjorde akkurat det samme, og får sort bakgrunn bak logoen øverst. Sannsynligvis en utilsiktet bug hvis du ikke opplever det i din nettleser.
Lenke til kommentar

Den dagen dere bytter til relevante tekstannonser som ikke forstyrrer meg skal jeg skru den av, intill da forebeholder jeg meg retten til selv å bestemme hva nettverks- og maskinkapasiteten min skal brukes på.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...