Gå til innhold

Xbox One-kaféen


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

http://www.pressfire.no/nyheter/Xbox720/7876/Jeg-ble-trist-da-jeg-s-folks-reaksjoner

 

"Dan Greenawalt skylder på at data de samlet inn, og baserte «Forza 5» på, stammer fra måten forgjengeren ble spilt på. Dette kan ha gitt dem et feilaktig inntrykk, påstår han."

 

Vi spilte tydeligvis Forza 4 på en måte som tilsier at vi helst foretrekker dyre biler, et stort antall mikrotransaksjoner og lite biler/baner. :rofl::rofl:

Lenke til kommentar

Kjenner jeg begynner å bli temmelig fed up med denne maskina allerede, har stort sett bare opplevd bugs og problemer siden jeg fikk den. Nå fikk jeg beskjed om å innstallere update på BF4 før jeg kunne spille. Gjorde som jeg fikk beskjed om, det tok bokstavlig talt 2 nanosekunder fra jeg jeg trykte OK til det stod 98% completed, og der stod det i nærmere 10 minutter uten at en dritt skjedde. Javel, får prøve å kansellere oppdatering og starte på nytt tenkte jeg da, valgte "cancel installation", og voila, jeg må nå innstallere hele spillet på nytt! Dette tar jo for faen evigheter, jeg har gjort dette to ganger allerede og det tar sikkert 5-6 timer hvis ikke mer, så der gikk i hvertfall fredagskveldens gaming i vasken. Xbox One, the future of gaming!

Endret av bas
Lenke til kommentar

Akkurat det med "98%", er bare en bug i barometeret. Alle mine updates, så langt (COD Ghosts og Assassins Creed 4) har alle hoppet fra 0-98% i løpet av 1 sekund. Også har de stått på 98% i ca. 10 min, til updaten er ferdig (Får melding om at updaten er ferdig og spillet kan spilles).

 

Bug eller ikke det får så være, men at hele forbanna spillet blir avinstallert når jeg velger "cancel installation" er jo helt retardert, og ikke nok med det, men jeg har aldri opplevd treigere innstallering av spill enn på X1, t.o.m fysiske spill tar evigheter. Jeg mistenker at man også laster ned digital versjon av spillet selv med fysisk disc.Hele maskina stinker rusha beta stadium.

Lenke til kommentar

Der ble Xbox One sendt fra Irland, Dead Rising 3 sendt fra Gamezone og Strømadapter på vei fra Ebay! Går alt som det skal så blir det en fantastisk jul! :D

 

Uhh? har irland 110v ikke 220som england? Har en uk xone og den trenger ingen ny strømadapter ivertfall ...

Endret av samco
Lenke til kommentar

Prøvde Dead Rising 3 demoen nå. Må si jeg ble mer skuffet over grafikken en jeg trodde jeg skulle bli. Det er noe som en kunne ha sett på forrige generasjon... minus laste tid og X antall npc på skjermen vel å merke.

 

Men det er sikkert artig når en setter seg ned med det og ikke blir kastet ut i galskapen som i demoen, men det datt langt tilbake i prioriterings lista over spill jeg vil spille nå.

 

Her er litt slakting jeg gjorde :p

Lenke til kommentar

Svir asfalt i Forza Motorsport 5 og denger løs varulver m.m i Killer Instinct. Er disse to spillene jeg spiller mest på Xbox One. Er dem jeg personlig liker best. Ryse og Dead Rising 3 har skuffet på en del plan.

Får du kjørt noe form for multiplayer, eller må du og holde deg til singel delen.

Man må vel ikke lage ett party først før så prøve å starte multiplayer?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...