Gå til innhold

Samsung Galaxy Note 10.1


Emils.

Anbefalte innlegg

Samme her. Jeg opplever at noten har blitt mer stabilt og raskere.

 

For de som ikke visste det, det ligger nye multiwindow apps på den nye firmware. Trykk på multiwindow apps menyen, deretter rediger. Der vil du oppdage blant annet at YouTube, chrome og facebook er tilgjengelig.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Forsøkt med å slå N8000 helt av og på igjen?

 

Hvis det ikke hjalp noe, prøv å resette alle prosesser som er i gang;

Skjermknapp for nylig brukte program | Oppgavebehandling | Ram-styring | Tøm minne

og

Skjermknapp for nylig brukte program | Oppgavebehandling | Aktive programmer | Avslutt alle

 

Ja jeg har prøvd alt det du skriver. Flere ganger uten at det hjelper. Så nå vet jeg ikke helt. Forslag?

 

Kan jo sette tilbake til fabrikkinnstillinger,,, men da mister jeg mye,,, og for alt jeg vet, så kommer det ikke flere oppdateringer til note 10,1.

 

:confused: :confused: :hm:

Lenke til kommentar

 

 

Ja jeg har prøvd alt det du skriver. Flere ganger uten at det hjelper. Så nå vet jeg ikke helt. Forslag?

 

Kan jo sette tilbake til fabrikkinnstillinger,,, men da mister jeg mye,,, og for alt jeg vet, så kommer det ikke flere oppdateringer til note 10,1.

 

:confused: :confused: :hm:

 

Siden jeg ikke kan se hva problemene dine består i, er det veldig fristende å si "gjør en full reset". Samsung sin offisielle prosedyre innebærer (med KIES) backup og full reset før flash av ny FW.

 

På dette problemnivået er det lite som er dokumentert som kan hjelpe entydig. Android- app'er cacher mye data pr. app og pr. prosess som muligvis ikke ryddes opp i på en renslig måte til enhver tid.

 

Følgende kan utføres for egen regning og risiko da ALT slettes (kontakter, filsystem osv): Ta først nødvendig backup med KIES og til Google sky. Ta ut SIM og SD- kort (om det står i). Tast denne kombinasjonen på tastaturet: *2767*3855#

 

Bortsett fra dette er personlig antagelse at vi vil se noen flere oppdateringer av N8000 og N8010 før Samsung melder stopp.

Lenke til kommentar

Trenger du ny eller alternativ stylus til din N8000 eller N8010?

 

'Wacom Bamboo Stylus feel' er nå mulig å bestille hos Wacom på nett:

 

Ordinær sort eller hvit:

http://uk.shop.wacom...iphone?c=138267

 

Karbon:

http://uk.shop.wacom...iphone?c=138267

Noen som har erfaring med disse? Kunne absolutt tenkt meg en penn i normal størrelse å notere med, men er redd for at de ikke er presise nok. Jeg har en original pennholder fra Samsung som var beregnet for den første Note'n. Man setter pennen i holderen, så blir det som en penn i vanlig størrelse. (http://www.samsung.c...dia-and-general) Har ikke sett at Samsung har kommet med noe slik for verken Note 10.1 eller Note 2, men denne pennen fungerer allikevel på begge disse. Dessverre føler jeg at den ikke er like presis som den originale innebygde pennen. Vil derfor gjerne ha tilbakemeldinger på de som har prøvd slike eller lignende alternativer.

Lenke til kommentar

Noen som har erfaring med disse? Kunne absolutt tenkt meg en penn i normal størrelse å notere med, men er redd for at de ikke er presise nok...

...Vil derfor gjerne ha tilbakemeldinger på de som har prøvd slike eller lignende alternativer...

 

Wacom Bamboo Stylus feel skal ha ca. samme dimensjoner som en vanlig penn. Denne varianten er alt for ny til at særlig mange kan ha rukket å teste de ennå. Jeg har nå bestilt og venter på levering neste uke. Jeg håper dermed at jeg kan fortelle litt om hvordan den fungerer mot slutten av neste uke (6/2013).

 

Wacom garanterer funksjonalitet mot Note 10.1, på 'feel' er det også tatt med funksjonsknappen vi finner på 'S-Pen'.

 

Er foreløpig veldig spent og deler inntil videre din bekymring for nøyaktighet og skrivefølelse.

Lenke til kommentar

Note 10.1 kjøpt i dag :) Mitt første nettbrett, så det blir mye testing i dag.

 

Mulig dette er tatt opp før, men jeg gidder ikke å lete gjennom hele tråden. Nettbrettet har android 4.0.4. og den finner heller ikke noen oppgraderinger. Skal ikke 4.1.2. være tilgjengelig?

Lenke til kommentar

Jeg leter etter et program hvor man bl.a. kan tegne på plantegninger. Har testet Adobe reader, men streken der er alt for tjukk til de små detaljene jeg skal tegne. Leker meg med Lecturenotes som overgår S-note kraftig. Ser ut til at betalversjonen kan importere pdf. Kan den gjøre det jeg etterspør?

 

Note 10.1 kjøpt i dag :) Mitt første nettbrett, så det blir mye testing i dag.

 

Mulig dette er tatt opp før, men jeg gidder ikke å lete gjennom hele tråden. Nettbrettet har android 4.0.4. og den finner heller ikke noen oppgraderinger. Skal ikke 4.1.2. være tilgjengelig?

 

Kun 3G versjonen som er oppdatert enda. Har du kun wi-fi versjon må du (som meg =( ) vente gudene vet hvor lenge. Samsung er eksperter i utsettelser.

Lenke til kommentar

Jeg digger note'en min så langt, bortsett fra en liten ting; pennen. For det første så er den alt for liten. Får krampe i hånd og skulder. I tillegg så er den alt for glatt. Har liten kontroll på tippen og skriver som en treåring :p

Wacom Bamboo Stylus feel ser virkelig ut til å være svaret. Ser man kan bytte ut tuppen med en som får det til å føles som om man skriver på papir. Det hadde forandret alt. Og om man ikke går for carbon-utgaven, så koster den skarve 280 kroner på Dustin. Blir nok kjøp. Trist de ikke får den inn før om minst en måned. Proshop hadde noen igjen om man vil gå opp 70 spenn i pris pluss tydligvis en horribel fraktkostnad.

Endret av Tommelom
Lenke til kommentar

'Wacom Bamboo Stylus feel'. Dette kjennes og føles som styIusen din Galaxy Note 10.1 fortjener.

 

Jeg har valgt "Carbon" og finishen på den varianten er er det ingen ting å utsette på. Dette kjennes som japansk industrikvalitet på sitt beste. Skaftet og hylsen er karbonfiber med detaljer i aluminium/lettmetall. Størrelsen og vekten er som en ganske alminnelig kvalitetsfyllepenn fra Parker eller Mont Blanc.

 

Nøyaktigheten i avtegning på PAD'en er veldig bra, bedre enn S-Pen. Årsaken er at S-pen er ganske myk og forholdsvis liten i forhold til 'Wacom Bamboo Stylus feel'. Siden skaftet på styIusen er stivt og fullstendig uten svikt, så går også skrivehastigheten vesentlig opp. Med denne stylusen skriver jeg håndskrift i tekstgjenkjenningsfeltet nesten like fort som jeg skriver touch på et ordinært 102-tasters QWERTY-tastatur.

 

Jeg har tatt en sjans på at denne stylusen ville fungere OK uten returrett, så jeg bestilte direkte fra WACOMs nettbutikk i Tyskland. Bestillingen ble satt torsdag formiddag, forsendelse som ordinær med UPS til €5. Pakken ble levert på døra i ettermiddag (mandag). Pris så langt er dermed NOK 560,-.

 

De forskjellige spissene (nib) vet jeg ikke helt om jeg merker forskjellen på. Dette har nok noe sammenheng med at jeg har et Belkin antirefIeksfilter på skjermen. Mulig at alternativ spiss har mer for seg om man skriver rett på gorillaglasset. Det blir ingen papirfølelse av dette for meg, men det slår ihvertfall skjermtastaturet og S-Pen langt ned i støvlene.

 

Trykknappen har nøyaktig samme funksjon som på S-pen. Husk bare på å slå av S-Pen|Batterisparing. Da kan "feel" benyttes når S-Pen er parkert, dersom ikke må i tilfelle S-Pen trekkes ut for at den kapasitive skjermen skal aktiveres for bruk med stylus.

 

Konklusjon: Dette er en fulltreffer som burde vært levert standard sammen med Galaxy Note 10.1. Og dersom du lurer på det; dette innlegget er skrevet med 'Wacom Bamboo Stylus feel' på en N8000.

Endret av L_Skywalker
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Fin tilbakemelding på pennen Skywalker! Fristende, men i dyreste laget synes jeg. Er dette en annen utgave? http://www.dustinhom...ider_SiteSeeker

 

Ja, det er standard-utgaven. Jeg tror 'Carbon' bare er litt mer jålete. Hadde først tenkt å ta den sorte, men så tok det Iitt av her.

Ikke noe å lure på med norsk returrett. Jeg tror ikke du vil returnere den. =)

Endret av L_Skywalker
Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Det er flere ting jeg lurer på, etter å ha skaffet meg et nettbrett.

 

1: Vibrasjonen på tastene hvis jeg skriver på nettet funker ikke? Alt er på som det skal ,men ingen vibrering?. Har dere et annet type tastatur innstalert kanskje dere som får det til å funke?

2: Oppløsingen er noe dårlig i enkelte apps skyldes det at det er mobilapper som egentlig er tilegnet for disse appene? som f,eks tv2sporten?

Eller fins det et sted der det står hva som er tilpasset til dette nettbrettet? Opplever at enkelte sider ikke vil roteres en gang.

 

3: Jeg har en finger på skjermen og flytter litt på nettbrettet, der den begynner å zoome inn ,er det ikke 2 fingere som må være på skjermen for at dette skal skje?

Litt plagsomt, der jeg bare prøver å lese en avis, så begynner den å zoome når bare en tommel er på skjermen.

 

 

4: Fins det noen mulighet å kjøre flash?

 

Setter stor pris på svar

Endret av tomacro
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...