Jump to content

Tommelom

Medlemmer
 • Content Count

  997
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Tommelom

 1. HW: I5-4790K Asus Z97-A XFX pro1250 Geforce 970 16 GB ram
 2. Jeg har prøvd å kortslutte pwr-pinnene direkte uten virkning. Så jeg har utelukket feil med knappen i front. Det eneste som trigger en boot er å slå psu kjapt av og på med hovenbryteren. Jeg antar at feilen ligger et sted i hovedkortet. Eller kan det evt. være psu? Noen som har noen ide?
 3. Der var den ja. Takker for løsningen av enigmaet.
 4. Jeg har to sim-kort i telefonen. Jeg kan velge i sms-appen hvilket nummer jeg vil sende fra. Men jeg har ikke funnet noen måte å ringe fra sim (nummer) to. Dette må da være mulig? Noen som kan gi et svar?
 5. Ha! Se der ja, Jeg ante meg det var en innstilling gjemt langt inne i menyene. Satte hdmi til enhanced og ting fungerte. Takker og bukker.
 6. I menyen på PS4 står det at tilgjengelig frekvenser for 4K-utgang som ikke støtter HDR er YUV420. Frekvenser som støtter 4K er YUV422. Velger jeg manuell oppløsning på PS4, så kan jeg kun velge 2160p YUV420. Neste valg er 2160p RGB som ikke er mulig å velge. Spider-man kjører i 4K i menyen, men tvert selve spillet begynner å laste så hopper tv'n over på 1080p. Det må vel være et eller annen opskur innstilling i tv'n jeg overser? Jeg prøvde God of War og det kjørte 4K helt fint. Har også 4K på tv'n når jeg bruker HTPC. Det er kun Spider-Man som ikke fungerer. Bruker dette spillet noe sær frekvens som denne tv'n ikke støtter? Alt av instillinger som har med HDR å gjøre står på auto på tv'n. Vet ikke om dette er stedet å spørre, men kan ikke se noe annet sted folk skulle ha mer peilig om dette problemet enn her.
 7. Det kommer tydeligvis an på hvilken PSU det er også. Har som sagt en annen pc som ikke kødder til subben. Derfor jeg vurderer om en ny PSU kan være en løsning. Men hadde håpet på en billigere fiks.
 8. Alt er koblet til jordete kontakter. Sub og forsterker har ikke jordet støpsel.
 9. Ingen jording på hverken subb eller forsterker. Skal teste ut ferritfilter. Enn om det hadde vært så enkelt Er garantert HTPC'n som er problemet. Tvert jeg drar ut støpselet på den, så forsvinner all støy.
 10. Dette gjelder SVS-sub koblet til en hjemmekinoforsterker. Ulyden oppstår selv om pc ikke er påslått. Det holder at pc'n er tilkoblet strømnettet. Signalkabel til subben trenger heller ikke være tilkoblet for at summingen skal oppstå.
 11. Jeg sliter med humming når htpc'n min er støpslet inn uansett kurs i huset. Har vurdert å teste med en annen PSU da jeg har en annen pc i huset som ikke kødder til subben. Lurer også på om en UPS vil fikse dette problemet? Noen tips?
 12. Kan de slutte med disse knøtte 27"!? På 4K så vil jeg minimum ha en 32". Og jeg er ikke alene. Det finnes (1 stk.?), men ikke med disse specs. Og inntil flere kommer med slike skjermer, så vil de som er på markedet være svindyre slik de er nå.
 13. Nå må produsentene skjerpe seg. Alt for lav oppløsning til en så stor skjerm. Få fart på ultrawide 4k-skjermene. Jeg sitter her klar med penger!
 14. Kan du gi faen i å beskylde meg for piratkopiering! Jeg får den gjennom jobben. Er det så vanskelig å tenke seg fram til?
 15. Som nevnt hjemmekinopc med legal windows. i5, 16 gig ram, 512 GB SSD.
 16. Dette oppstod plutselig. Etter en omstart så er det en enorm lag i windows. Trykker jeg f.eks. på en fil for å markere den, så kan det gå mange sekunder før den faktisk blir markert. Åpne rullemenyer er samme. Starte spill tar evigheter. Så det er bare å la maskina stå til dette går vekk før det er noe poeng å prøve å gjøre noe praktisk. Det som funker er å starte en film. Det tar noen sekunder, men den kjører helt normalt etter oppstart. Og det er bra siden dette er HTPC'n. Klarer ikke å finne noe stor belastning i task manager. CPU er bare på noen prosent. Har SSD som heller ikke ser ut til å ha noen videre belastning. Vet dette kan være alt mulig, men om noen har et tips om hva å sjekke så hadde det vært kjekt. Alternativet er en reinstall og det har jeg jaggu ikke lyst til. Dette gjelder altså Windows 10 Enterprise.
 17. Vi bruker 2 av de tidligere 40 tommerne fra Phillips på jobb og har ikke hatt noen problemer. Hva er det du har opplevd? De har hatt store problemer med colorbanding. Den nyeste 43" har et irriterende hakking i bildet (framedrop) annethvert sekund eller så. Kanskje ikke noe problem på et kontor, men irriterende ved spilling. Philips har visst ingen intensjon om å fikse dette. Philips har generelt et stort kvalitetsproblem på skjermene sine av det jeg har lest.
 18. Håper denne er bedre enn Philips tidligere store 4K-skjermer. De har vært belemret med irriterende bugs i større eller mindre alvorlighetsgrad. Dette har hold meg unna til tross for at de har gitt mye valuta for pengene.
 19. Blir alle M.2 ssd'r raskere med et pci-adapter?
 20. Hva er poenget med å kjøpe disse vanvittig dyre lcd tv'ene når man kan få en oled til omtrent samme prisen? Riktig nok litt mindre, men jeg er stadig ute for å sjekke en erstater til min Sony HX855, men går alltid tomhent ut etter at jeg stadig forviller meg fremfor oled-skjermene. Da blir alle lcd'ne crap i forhold. Dessverre kan jeg ikke rettferdiggjøre å kjøpe en tv til 50-60 tusen.
 21. Etter at jeg oppgraderte til N, så virker ingen kalenderwidgets. Smoothcalendar blir usynlig, Simplekalendar blir usynlig med bare ordet loading på skjermen. Selv googlecalendar kommer bare opp med tom ramme med ordet laster i. Noen som har en forklaring? Har alle tillatelser av det jeg kan se.
 22. Var det jeg lurte på ja. Den gamle kunne bare en profil om gangen. Da blir det nok en Spyder denne gangen også. Regner med at det har vært litt utvikling på 8 år siden den gamle.
 23. Takker for svar. Har en gammel Spyder 2 express som jeg føler har gjort sitt. Et av irritasjonsmomentene med den har alltid vært at jeg bare kan kalibrere 1 skjerm samtidig. Har dette forandret seg på billigmodellene til Spyder?
 24. Trenger nytt kaliberingsverktøy for lcd-skjermene. Kun for hobbybruk, så dette er prisleiet jeg går for. Men hvilken av disse anbefales? Andre som er bedre?
×
×
 • Create New...