Gå til innhold

EA stenger spillservere (PS3, X360)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Plager meg egentlig ikke. Er det merket med EA, er jeg ikke kunde.

 

"Forbrukerrettigheter" kan dere bare se langt etter. Det er et konsept som døde på 90-tallet. Enkeltmennesker får mindre og mindre rettigheter i dette samfunnet vårt etterhvert som fascister får fortsette styre og lure sauene til å tro at det ikke er fascisme. Så lenge Jens Stoltenberg og hans kriminelle kumpaner i næringslivet får fortsette definere et samfunn som utelukkende tjener A4 familien og næringslivstoppene, vil vi ALDRI se noe som helst forbedring, og vår virkelighetsopplevelse vil fortsette å innsnevres etterhvert som de innfører en stadig mer fascistisk tilnærming til absolutt alle aspekter ved vår hverdag. Mer kontroll, mer overvåkning, mer tvang, mindre frihet, mindre rettigheter og mindre menneskelighet.

 

1984 var et glansbilde i forhold til det marerittet det norske fascistparti (de rødgrønne) er i ferd med å redusere oss til. Det statlige overvåkningskameraet i stua di kommer om veldig få år. De har allerede fått på plass totalovervåkning av nettet ditt og telefonen din.

 

Og EA, og lignende multinasjonale konglomerater er det eneste disse menneskehetens fiender bryr seg om. Dine "rettigheter" er irrelevante.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Dette viser nok engang at man ikke kan stole på utgiverene når det gjelder å opprettholde online-tjenester, og at skespisen mot:1. online activation2. Always online gameplay3. Ikke mulighet til å sette opp egne servere4. Online PassEr høyst berettiget.AtW

 

Mhm, denne galskapen burde jo ta slutt snart. Burde jo vert ulovlig.

 

Burde vert pålagt og ha servere i drift inntil det blir utgitt filer som gjorde at en slapp online aktivering, og lignende. Itilleg til at server filer blir utgitt slik at det er mulig for privatpersoner og drifte server og spille spillet.

 

En gang iblant drar jeg frem 10 år gamle multiplayer spill og koser meg. Det vil ikke vere mulig og 10 år... :(

Lenke til kommentar

Ja, drm på gamle spill burde i det minste bli opphevet etter noen år.

Man mister jo totalt følelsen av å "eie" et spill. Føler at jeg betaler masse for å låne et spill i en begrenset periode.

Når jeg til og med kjøper de fleste spill fysisk i butikk, fordi jeg liker å ha det i hylla. Enda så skal jeg ikke få lov til å spille det i senere tid, fordi serverene som holdt muligheten for å spille oppe ikke lenger er tilgjengelige..

 

Helt høl i huet!

Endret av Kjetil_90
Lenke til kommentar
Gjest Slettet+56132

Jeg driter oppi dette, jeg har innført en ban mot EA sine spill, på lik linje med Ubisoft. Jeg kjøper ikke drittvare fra de drittselskapene.

Lenke til kommentar

Har som mange andre en sterk mistro til alt EA har tatt på, så er ikke spesielt overrasket over dette. Slike ting gjør meg mye mer skeptisk til å kjøpe spill over Origin.com. Har hittil vært relativt fornøyd med Steam (de har en del problemer, men synes fordelene er større enn ulempene), men hvis Steam noensinne fant på å gjøre noe slikt som EA nå har gjort ville jeg stoppet å handle hos dem med en gang. Jeg kjøpte nylig Mass Effect 1 og 2 over Steam, men tror jeg dropper Mass Effect 3 hvis jeg blir nødt til å kjøpe det fra Origin.com.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...