Jump to content

n0s

Medlemmer
 • Content Count

  143
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

89 :)
 1. HF3? Honestly, I don't give a s*it anymore... Gidder vel ikke kjøpe det når det kommer en gang, too little too late. Liker ikke å bli behandlet på denne måten som konsument. De skaper ikke forventning på denne måten, de skaper irritasjon og frustrasjon som til slutt går over i fiendtlighet.
 2. Så lenge de faktisk ikke gjør det, så ER de jo "snille"? Motivasjonene til et multinasjonalt selskap er jo åpenbare uansett, så det blir jo lissom resultatet som teller, ikke motivasjonene.
 3. Bra ihvertfall at de brukte så lang tid denne gangen, vi så jo selv hvor lite man kunne gjøre i gta iv, kunne ikke fly, ikke dykke, nesten ikke noe utvalg i butikkene, morsomt fakta er at innen gta 5 kommer ut har saints row 2, 3 og 4 blitt utgitt i løpet av de 5 og halv årene:)Fatter ikke hva som er så råflott med 4ern.Kjedeligste GTA spillet til dags dato. Alt for historiebasert og alt for mye cutscene-hel*ete. Brukte mer tid på å stoppe meningsløse og uinteressante cutscenes enn å faktisk spille.
 4. Mener å huske å ha sett ett eller annet sted at kickstarter donører skal få tilgang til en star citizen alpha i november. Gidder ikke google det lol.
 5. I want the holodeck and I want it NOW!!! gaddammit...
 6. nå får du slutte å lese mellom linjene, fyren sier jo rett ut at de aldri vurderte always online... Tror det er begrunnelsen hans som bekymrer folk... Nemlig at det er dårlige nett som hindrer de og ikke den sjokkerende umoralske grådigheten always online er... I så fall betyr det jo at det bare er et tidsspørsmål før de snur 180 grader, hvilket bekymrer mange.
 7. Dette kan lett bli en minst like stor revolusjon som internett var i sin tid... Du kan sitte på hjemmekontoret, på kontoret. Eller omvendt. Bruksområder innen psykiatrien er jo åpenbare. Kult å stå midt på banen under finalen i fotball-VM. Håhå, være codrivern til Rally gutta Nett-dating få en heeelt ny dimensjon, bokstavlig talt. Hehe, facebook kan endelig leve opp til navnet. Grøss... Amnesia TDD med OcRift... lols... And ofc, all dat pr0n... TAKE MY MONEY!!!!!
 8. Liker ikke f2p spill, for å være helt ærlig synes jeg de fleste av de er langt mer "clunky" og rett og slett føles billigere enn sine abbo baserte konkurrenter. I hvert fall i det tradisjonelle mmo markedet. Men så lenge det er kun kosmetiske ting (og da mener jeg KUN kosmetisk, en eneste tilgjengelig xp boost eller maxigear ødelegger spillopplevelsen totalt), så er det vel egentlig ett fett for min del. Jeg spiller det spillet jeg liker best uansett.
 9. Han twitret jo faktisk ingenting om noe intern informasjon. Men han burde faktisk forstå at når han hadde den jobben han hadde, og twitret det han twitret, så vil mange trekke sine slutninger fra det.
 10. Min irritasjonsrangliste: 0: Konsoll-vanskelighetsgrader. Konsoller har ødelagt mye av gaming markedet med sine "I WIN"-knapper og sin vanvittige fordumming av hele spillbransjen. ADHD-generasjonen er i ferd med å radbrekke hele gaming bransjen med sin instant-gratification rasering av så godt som alle spill. Se bare på hva de gjorde med Elder Scrolls serien for eksempel. Savner spill med 80-talls vanskelighetsgrad. 1: Uavbrytbare cut-scenes, ubrukelig vissvass og bortkastet tid 100% av tiden. Cut scenes er utelukkende en kunstig måte å blåse opp innhold til å vare lengre. I et spill forventer jeg interaktivitet. Hver gang du tvinger meg til å legge fra meg kontroller eller mus/kb, øker sjansene eksponensielt for at jeg leggger fra meg driten for aldri å plukke det opp igjen, sånn ca ved tredje uavbrytbare CS er avinstalleringen i gang. Skal du fortelle historier, så lag en film, ikke et spill. 2: Rubberbanding... "Whoa, fy faen det går bra her, kjører jo bedre enn noensinn..." *swooosh* der føyk han forbi meg gitt... 3: Always online. Trenger egentlig ikke utdyping, lite er mer irriterende enn når nettet går ned og du mister siste timenes progresjon på grunn av developers vrangforestillinger om piratkopiering og overaktiv alwayson drm. De eneste spill jeg piratkopierer, er de med always-on eller lignende drakoniske DRMer. Det er en prinsippsak, jeg vil være med på å gjøre deres valg av overaktiv DRM ulønnsom. 4. Troll. Mennesker som finner glede og humor i å irritere andre. Trolling er ingenting annet enn desperat oppmerksomhetssøken fra ødelagte personligheter. Trolling er et symptom på alvorlige personlighetsforstyrrelser. 5. Fanbois. Alle plattformer har sine styrker og svakheter. Smak er aldri "feil" eller "riktig". Å kalle en plattform "bedre" enn en annen er meningsløst uten et motivasjons-referanseverk. Smaken er som baken: rund og delt. For meg er PC gaming det eneste jeg gidder bruke tid på fordi jeg flyttet nok fargeklatter fram og tilbake på skjermen i min barndom, nå for tiden vil jeg ha dypere spillopplevelser enn hva de enklere plattformene leverer. Men jeg ser selvsagt at for folk som er mer casual, og kanskje har andre ting de vil ha ut av gaming, så kan Wii-bowling de kan spille 3 minutter av om gangen, være en bedre løsning enn dype simulatorer på PC hvor det gjerne tar månedsvis bare å lære seg det grunnleggende UIet.
 11. Always online er for mange en dealbreaker, uansett hva konsollen ellers kommer med.
 12. Seriøst? Mannen rota her bort sannsynligvis hundrevis av millioner for selskapet han jobber for. Hvorvidt de har rett i det de gjør eller ikke ved å "boikotte" denne konsollen, er ikke poenget. Poenget er at MANGE mennesker allerede nå, på grunn av dette ikke kommer til å kjøpe denne konsollen. Og kommer de virkelig til å kreve alwaysonline på hardwaren sin, vil dette tallet bare fortsette å øke fram mot lanseringen. Blir fort MYE tapte penger for M$ av det her, også deres samarbeidspartnere. Det ble plutselig en god del mindre lønnsomt å gi ut spillet sitt som "xbox720" eksklusivt... Å kalle dette her en "PR katastrofe" er en temmelig voldsom understatement... At hoder kan rulle som følge av dette her, burde ikke være helt utenkelig. Og helt ærlig, så tviler jeg på hele denne "trolling" bortforklaringen også. Det er nok mer sannsynlig at den i seg selv er en del av brannslukkingen fra M$ og Orthy. Er ikke tilfeldig at indie-scenen har tatt fullstendig av i det siste, steam og lignende distribusjonskanaler kan ikke ta all æren for denne utviklingen. Andre plattformers stadig mer rigide drm løsninger jager et ganske stort markedssegment over til et langt mer kundevennlig indie-miljø. Jeg er gammel Microsoft fan(boi, vil noen tilogmed si). Men med en del av de strategiske avgjørelsene de har tatt de siste årene har virkelig fått meg til å snu ryggen til min barndoms og ungdoms favoritt-IT-selskap. De er i ferd med å, det jeg mener er å-, sammen med mange andre giganter, ødelegge en bransje jeg har jobbet i og hatt som hobby i snart 30 år. Og det er ganske mange av oss som sitter med denne følelsen, oldschoolere som meg selv føler oss på en måte forrådt av et selskap vi har hatt et veldig nært forhold til i mesteparten av våre liv. Så kan du jo mene det du måtte vil om mine tanker er berettiget eller ikke. For MS i hvert fall, burde ikke det være poenget. Poenget er at vi ikke kommer til å gi de pengene våre.
 13. Ahahahahaaaahahaha... Er det MULIG å skyte seg selv mer i foten??? Dette er jo som å si "versågod Sony, her har dere massive deler av kundene våre". Og så begynner faktisk idioten å kaste dritt til alle som ikke er bymennesker... Om denne mannen ikke har fått sparken av sjefen, burde sjefen hans også få sparken.
 14. Jo, dersom mange nok gjør det, og til og med idiotene som bestemmer i EA ser at de taper markedsandeler på grunn av deres tilbakestående DRM-avgjørelser, så vil de enten endre seg, eller dø ut. Ett sted må vi som forbrukere begynne, for å si i fra om at dette ikke er akseptabelt. "Å ikke kjøpe spillet" er steg 1, steg 2 er "lag så mye oppstyr som overhodet mulig, sørg for at gamer forumer verden over inneholder dine sterke meninger og forsikre oss om at management i EA ikke kan unngå å se at deres varemerke blir hånledd av, verden over".
 15. "as part of our earning back your trust efforts". - Don't bother, EA is permanently on the shitlist of "do not give any money to, ever". Too little, FAR too late.
×
×
 • Create New...