Jump to content

oleost

Medlemmer
 • Content Count

  159
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

35 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Skulle tro at en barneporno lov var ment å _beskytte_ barn mot voksne.
 2. Kanskje pga mange har et stort Steam biblotek ifra før, fra forskjellige utgivere istedenfor bare 1. Og når da forskjellige utgivere tvinger folk til å bruke en egen platform bare for deires egne spill så blir det litt tungvint? Men selvfølgelig i en ideel verden burde vi ikke vert avhengi av Steam/Origin/Uplay, isteden burde vi fått DRM fri versjon av spillet og disse tjenestene var en ekstra funksjon som en kunne ta i bruk.
 3. Bare spm om tid så sitter vi å gamer med slik grafikk
 4. Har lest på forumet sjøl og for meg virker det som det er plex sin feil, de har ikke lagt til støtte for den cpuen enda så den bruker fortsatt rå CPU kraft til å spille av filmer istedenfor å bruker dekoderen, regner med at plex ordner det snart Plex har vell alltid brukt CPU kraft til transcoding grunnet kompatibiliteten dette gir på tvers av systemer, problemet er jo selvfølgelig at en er avhengig av en CPU som er kraftig nok.
 5. Du er nok enten for gammel eller for ung, de fleste som var interresert i IT og brukte PCen til musikkavspilling på 90tallet veit hva Winamp var.
 6. Er uenig med Skyrim, skulle heller likt og sett The Elder Scrolls IV: Oblivion på listen. Det var et spill som imponerte på dagens konsoller.
 7. De fleste nye(1990+) diesel biler er vel selvluftende?
 8. http://www.youtube.com/watch?v=B6192ie9MbU Burde ikke vere noe problem, de fleste PCene fra 2007 og eldre kan en gjerne installere windows 8, og få utbytte av det.
 9. Hvordan kan dere anmelde Asphalt 8 uten og skrive negativt om de SYKE prisene på såkalte carpacks. Her lyst til å kjøre en Bugahti veyron og noen andre? 700kr takk...
 10. Dummeste unnskyldningen for en utsettelse. De fleste av oss som er gamers gir vell en blanke faen i om det står på Norsk eller Engelsk, ihvertfall her i Skandinavia skulle en tru
 11. Yepp, som mange andre kommenterer så er det tåpelig at dei ikke klarer å få integrert strømforsyning. Lag heller boksen enda større da vel.
 12. No var plutselig ikke boksen lydløs lengre?
 13. Delta force, Counter-strike, Red Alert, Liero, Soldat, Battlefield vietnam.
 14. Forsøker i bumpe denne opp et siste forsøk før jeg havner på det desperate forsøket å reinstallere hele pcen.
×
×
 • Create New...