Jump to content

UknowsI

Medlemmer
 • Content Count

  131
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

7 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Jeg likte Baldurs Gate til iPad veldig godt. Eneste tingen jeg mislikte var hvor vanskelig det var å trykke på ting som ligger på bakken. Siden spillet er semi-turbasert passer det veldig godt til å spille i godstolen, og jeg foretrekker det helt klart fremfor PC versjonen.
 2. Finnes det et kort sammendrag av hva som er nytt? En sammenligning mellom Darkfall 1 ved release og Darkfall UW ville vært perfekt. Jeg spilte Darkfall en del ved release. Hvis man ikke tenkte på balanse, så var jo spillet veldig morsomt. En del av de svakere fiendene var direkte morsomt å sloss mot. Det var desverre meningsløst å sloss mot disse når det var så mange exploits. Samme problemet med å trene skills.
 3. God historie, bra kampsystem, karakterutvikling, 3D grafikk. Det var absolutt noe av det beste, om ikke det beste spillet da det kom ut. Synd at Betrayal in Antara var slik en nedtur. Overrasket at ikke flere RPGer bruker lignende kampsystem. Det minner vel egentlig mest om Heroes of Might and Magic, men egner seg svært godt til RPGer.
 4. Må si jeg er godt fornøyd med utvidelsespakken hittil. Jeg har ikke spilt Vanilla på en stund, så mulig en del av disse tingene var med der, men jeg her er noen av punktene jeg liker: -Lengre kampen (mer HP i forhold til skade) var en klar forbedring, og jeg synes samspillet mellom ranged og melee units har blitt vesentlig bedre. -Som en direkte konsekvens av dette har Citadels blitt veldig viktige og morsomme å bruke -Jeg synes Composite Bowmen er veldig viktig. De gjør archers til en nødvendig del av en arme. Jeg er dog ikke like fornøyd med hvor fort longswordmen blir utdatert. -Religion er et artig "minigame", men ikke så viktig at det tar fokuset vekk fra resten av spillet -Jeg liker veldig godt informasjonssankingen fra Espionage. Følte ofte at men gjorde besluttninger i blinde i Vanilla. Jeg er ikke like stort fan av stjeling av teknologier, men har ikke spilt nok for å se hvor viktig det er. -Automatisk omforhandlinger av handelsavtaler som løper ut er veldig behaglig. Mulig dette var med i Vanilla. -City States og Social Policies virker mer balansert enn ved Vanilla release
 5. Jeg har kommet litt inn i Act 2 på inferno nå etter en 28 timers spilletid solo. Jeg må si at det er vesentlig lettere enn jeg fikk inntrykk av på forumet. Jeg har ikke hatt tid til å farme noe særlig og har derfor relativt dårlig utstyr. Det beste jeg har er vel cross bowen min som jeg kjøpte for 150k, men har f.eks. bare 1100 dex og 600 vit som virker som mye dårligere enn folk flest her. Jeg må derimot si at det funker helt fint allikevel og jeg ikke har kommet over noen fiender som er problematiske (selv om jeg såklart dør her og der). En morsom taktikk jeg har brukt er sharpshooter+impale. Selv om beskrivelsen av SS er litt forvirrende, så er det vel slik at det tar litt tid etter at man critter til crit chancen går ned (1 sekund?). Det virker derfor som om man kan få 2-3 garanterte crits i starten av kampen hvis man fyrer av fort. Mulig dette er helt standard praksis, men man kan spare mye tid ved å starte hver kamp med 3 critical hit impale med grievous wounds. For alle praktiske kamper virker derimot elemental arrow fortsatt bedre.
 6. Mulig det kan være flere årsaker til dette, men jeg utviklet "treningsindusert astma" i 20 årsalderen. Tror det er relativt vanlig og muligens det du også opplever. Luftveiene snører seg igjen under hard kondisjonstrening. Jeg fikk utskrevet en inhalator av legen og puster inn denne en gang før hver treningsøkt. Dette har vært helt uproblematisk og jeg har ikke hatt noe problemet så lenge jeg husker å bruke inhalatoren. Denne typen astma er veldig vanlig, spesielt blandt personer som trener utholdenhet og utholdenhet i kaldt vær. Var det ikke snakk om at halve langrenslaget har astma av en eller annen form?
 7. Selv om hun er en champion jeg absolutt ikke vil anbefale en spiller som prøver å lære seg league of legends (fordi hun oppfordrer til dårlige vaner), så er Katarina en god champion for multikills. Hennes passive skill gjør at hun kan bruke Q, W og E på nytt etter hvert kill, og bruke sin ultimate 2 ganger i løpet av et pentakill. Hennes Q og E er også veldig bra for å plukke opp kills og hennes ultimate er veldig bra mot dårlige lag, noe som er perfekt for den som leter etter pentakills. Akali er litt som Katarina men litt mer brukbar mot motstandere som vet hva de driver med, men ikke fullt så god på multikills. Ahri er en veldig god champion som er god i lange kamper pga høy mobilitet og spell vamp. Hun er mye mer "viable" enn Katarina og Akali, men ikke fullt så lett å få mange kills med. Ahri er også litt mer avhengig av et lag som gjør mesteparten av skaden. Alle AD Carries er i tillegg greie valg for å få multikills, men jeg vil anbefale Kat eller Akali for de som ønsker seg "lette" pentakills og Ahri for de som vil lære seg å bli en god spiller og i tillegg ha en liten sjanse for pentakills.
 8. Hvis du vil gå tur i fjellet kan du gjøre det i nærheten av Seoul også. Bukhansan og mange andre fjell kan du faktisk komme til bare ved å ta en taxi tur (ta T-banen til nærmeste stopp først hvis du vil spare penger). Det høyeste fjellet og kanskje den beste naturopplevelsen er dog Hallasan på øye Jeju-do som var nevnt tidligere. Det er litt stress å komme dit pga fly eller tog+båt, men hvis du har en uke å sette av så går det fint. Jeju-do er det eneste stedet i Korea der det faktisk kan være hensiktsmessig å leie bil. Tur i fjellet eller "hiking/mountain climbing" som de kaller det er veldig populært bland middelaldrene Koreanere. Vær oppmerksom på at fjellene er veldig bratte og at man går på merkete løyper. Det er veldig mye trapper og ofte tau for å holde seg i, og de er ofte nødvendige pga hvor bratt det er. Det kan som sagt også være veldig varmt, så ta med MYE vann, og ikke regn med å gå 2 mil. Prøv å ikke gå tur i fjellet på en helligdag eller helgedag, da dette kan føre til at du må gå i kø. Det finnes strender i Korea, men jeg vil ikke si at Korea er godt egnet for strandliv. Hvis du vil oppleve strandliv i Korea vil jeg anbefale deg å dra til Haeundae i Busan. Dette er den mest kjente stranden og ligger sentralt i Busan og var med i filmen The Host. Det er dog mulig at det er veldig fullt der, men det er uansett en opplevelse. Jeg tror det tar rundt 6 timer med hurtigtoget (KTX) fra Seoul til Busan, men jeg er ikke helt sikker. Koreanere liker som regel ikke å svømme i havet mellom Kina og Korea, og det er relativt langt til sjøen mot øst, så hvis du vil til stranden er det like greit å dra til Busan. Det finnes også mange vannparker, men vær oppmerksom på at mange av disse krever at du har på deg svømmevest, noe som kan være litt nedtur. 1 uke i Seoul, så tog til Busan og båt derifra til Jeju kan være en fin tur. Hvis du er veldig interessert i gamle bygninger er det også noen andre byer du kan besøke, men ellers vil jeg si at det ikke er så fryktelig mye å se utenom Seoul, Busan og Jeju.
 9. Jeg innser at slossing er en relativt liten del av spillet, men jeg må si at Unarmed er urimelig bra. Jeg har 50 unarmed, 11 dodge og 8 assassination og har rundt 100 evasion, og 90 i alle resistances. Selv på hard tar han stort sett ingen skade selv om resten av partiet dør. I tillegg har han brukbar damage siden han har 50 i en weaponskill. Ikke helt topp skade, men gjør typisk rundt 50 skade på normale slag opptil 250 damage på spesialslagene. Dette er som sagt en del mindre enn fighteren min, men det faktum at han ikke blir skadet mer enn gjør opp for det. En dodge spesialist ville såklart tatt enda mindre skade, men da hadde det tatt for lang tid å drepe fiendene.
 10. Har som mange andre en sterk mistro til alt EA har tatt på, så er ikke spesielt overrasket over dette. Slike ting gjør meg mye mer skeptisk til å kjøpe spill over Origin.com. Har hittil vært relativt fornøyd med Steam (de har en del problemer, men synes fordelene er større enn ulempene), men hvis Steam noensinne fant på å gjøre noe slikt som EA nå har gjort ville jeg stoppet å handle hos dem med en gang. Jeg kjøpte nylig Mass Effect 1 og 2 over Steam, men tror jeg dropper Mass Effect 3 hvis jeg blir nødt til å kjøpe det fra Origin.com.
 11. Det blir morsomt å se hvem TRM vil spille med videre. Selv heier jeg alltid på Curse mot CLG etter at Elements byttet lag, og jeg tror jeg vil heie på TRM fremfor TSM videre. Jeg har ikke spesielt sans for ReginaId. Curse er et morsomt lag med spillere som Pobelter, men jeg må jo indrømme at CLG er hakket bedre. Skulle ønske vi kunne sett mer til M5. Jeg har ikke sett stort av dem utenom Kiev og Hanover, men der var de jo direkte imponerende. Noen som vet om flere VODs med dem?
 12. Det er en del spill som er slik i Korea. Å spille vestlige MMORPGs kan være enda mer utfordrene har jeg hørt. Steam er heldighvis helt uproblematisk her, og en av grunnen til at jeg bruker det mer og mer. Heldighvis har de aller fleste spill I Korea fortsatt alt på Engelsk i spillet. Spillene er som regel mye billigere også, så noen ganger kan det være en fordel. Usikker på om du vil ha tilgang på spillet når du reiser tilbake til Norge hvis du har kjøpt det på den Koreanske versjonen av Origin...
 13. Jeg skrev ned det aller første jeg tenkte på, og det var Blizzard Entertainment North som lagde spillserien, ingen andre. Men det var vel Blizzard North eller Condor Games som utviklet Diablo og ikke Blizzard Entertainment North, eller har jeg misforstått noe? Jeg henger meg på de andre og er uenig i dette utsagnet. Jeg mener også at det å dumme ned noe er å senke ferdighetskravet til spillerne, men at det ikke har noe med at ting skal ta kortere tid. Personlig har jeg (og mange andre som har gått lei av typiske MMORPGer) utviklet en viss forrakt mot spillelementer som belønner tidsbruk over ferdigheter.
 14. For meg virker det som om ganking blir mindre viktig jo bedre jeg har blitt. Mot gode spillere er det vanskelig å få drept noen når man ganker, mens man kunne brukt samme tiden på å stjele fiendens jungle i tillegg til å gjøre sin egen så fort som mulig. Det er såklart litt avhengig av hvem du jungler med. Hvis du spiller Maokai eller Shaco må du såklart ganke, men med Udyr og Shyvana kan det være bedre å counter jungle mer. Level 2 ganks, ganke fiendlig jungler og 2 mans gank (altså mid+jungler mot annen lane) synes jeg har blitt viktigere. Dette har også litt med den nye junglen som har forendret junglerens oppgaver en god del. Hei Manken Enkelt å ta trynd med du trenger stun. Du får han lett ned til 0 hp, deretter stunner du han når han rager, så er det bare å drepe han Den enkleste måten er å sikre seg at han aldri får nok items. Ellers kan det være bra med "poke team" som skader ham før kampen starter slik at han må bruke Undying Rage tidlig eller at man burster ham og så trekker seg unna. Ellers er exhaust og slows begge veldig gode mot Tryndamere. Spin Slash har relativt lang cooldown, så bare du slower ham burde det gå å holde seg unna slagene, og med exhaust gjør han uansett ikke så mye skade. Stuns kan du bruke mot alle, men det er ofte bedre targets for dem enn Tryndamere.
 15. Hvis noen er interessert i master grad studier er det kanskje verdt å nevne at NTNU også har spesialisering innen spillutvikling på deres linje for datateknikk.
×
×
 • Create New...