Gå til innhold

Lønner det seg å bytte nettverkskort i laptop?


Anbefalte innlegg

Jeg mistenker at nettverkskortet i laptopen min begynner å synge på siste verset ettersom jeg stadig mister kontakten med routeren. Lønner det seg å bytte nettverkskort - både arbeidsmessig og prismessig?

Jeg har skrudd endel på stasjonære pc'er, men jeg er nybegynner når det gjelder å skru på laptoper.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hei. Jeg vet ikke hvilken PC du har, men på enkelte PC`er, så er det veldig enkelt å bytte Nettverkskort. Altså trådløst. Har bytta/tatt ut trådløse nettverkskort fra noen laptoper. Er du heldig så sitter det i nærheten av Rambrikkene eller harddisken. Dvs. At det bare er å skru opp deksel. Er du uheldig må du skru opp mere. Om det lønner seg? Vel. Det kan jo koste noen kroner da. Du må iallefall finne ut om det er PCI Express eller Mini PCI du har. Noen kombinasjon er det vel kanskje ikke. Det er jo tross alt to forskjellige enheter da. Hvis ikke får du bare deaktivere det trådløse nettverkskortet i PC`en og bruke et USB Nettverkskort istede.

 

Lykke til uannsett.

 

 

 

 

Hilsen. wil.

Lenke til kommentar

Hei, hei og takk for at dere tar dere tid til å svare.

 

Laptopen min er en Acer Aspire 6530G som jeg bruker i trådløst nettverk.

 

Under enhetsbehandling-->nettverkskort er det følgende oppføringer: "Atheros AR5B91 Wireless Network Adapter" og "Atheros AR8121/AR8113/AR8114 PCI-E Ethernet Controller".

 

Jeg er innenfor reklamasjonstiden ja, men etter at jeg i fjor måtte levere inn maskina pga varmgang, og butikken så presterte å rote den bort i 4 mnd, kommer jeg nok ikke til å gå dit igjen.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...