Gå til innhold

Innmat til gaming PC


Anbefalte innlegg

Trenger innmat til ny gaming PC. Har ikke fulgt med på hardware på en god stund så vet ikke helt hva som er "the shit" og hva som er overkill.

 

Vil kunne dra BF3 og nye mmo spill på god/høy grafikk, tenker da på Guild Wars 2 og The Secret World o.l.

 

Utgangspunkt:

 

CPU: http://www.komplett....aspx?sku=650238

CPU vannkjøler: http://www.komplett....=638850&CKS=PCW

GPU: ?

HK: http://www.komplett....=650764&CKS=PCW

PSU: http://www.komplett....=632009&CKS=PCW

RAM: http://www.komplett....=618011&CKS=PCW

HDD: Har nok av hjemme.

SSD: http://www.komplett....=639424&CKS=PCW

 

Er det vits med 16 GB ram? Er CPU'en jeg har valgt overkill mtp. bruket? Skjermkort har jeg ikke sett på og har ikke peiling på hva som er bra grafikk for penga nå til dags.

Hvis det er noe du mener skal/bør byttes ut, så fyr løs.

 

 

Jeg har lyst på en god pc, men på passe på prisen, billigst mulig. Den ligger foreløpig på 6781 kr, vil helst holde det under 8000 kr.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Men når er det microsoft sin skyld at det er lett å skaffe w7 .. For å bruke ditt eksempel: det er en butikk med veldig dårlig sikkerhet og mange av varene er uttafor butikken.. Det er millioner av mennesker som tar derfra.. Hva jeg ville ha gjort = tatt det gratis, ikke min skyld at de har dårlig sikkerhet

Lenke til kommentar

Men når er det microsoft sin skyld at det er lett å skaffe w7 .. For å bruke ditt eksempel: det er en butikk med veldig dårlig sikkerhet og mange av varene er uttafor butikken.. Det er millioner av mennesker som tar derfra.. Hva jeg ville ha gjort = tatt det gratis, ikke min skyld at de har dårlig sikkerhet

 

"du ser en bod på gata i Oslo som selger frukt, du føler deg sulten og tar opp en appelsin, så løper du bort uten å bli tatt..." er ikke min feil at det er dårlig sikkerhet..

Lenke til kommentar

kjølepasta følger med kjølere. Jeg ville dog heller valgt noctua nh-d14. Litt dyrere (ca 50kr) men en mye bedre kjøler. Ikke la deg lure av at det står vannkjøling. Sånne lukkede vannkjølere yter generelt sett ikke bedre enn luftkjkølere i dag.

 

minnebrikkene dine er avden høye typen også og du vil tjene på å velge low profile versjonen. Eneste forskjellen er høyden på kjøleribbene. Dette er også et must hvis du velger å gå for noctuavifta.

 

Videre så vil

 

http://www.dustinhom...hProvider_dacsa

 

være et bedre skjermkort valg da det er mer kort for pengene. Dette kortet yter ca. 2-5% dårligere en et gtx 570, men dette kortet har en bedre kjøler, noe som gjør det mer stillegående og du får det til en mye hyggeligere pris.

 

Videre har jeg selv hatt masse problemer med kontrolleren på ssd'er alla den du har linket til og jeg vil mye heller anbefale en samsung 830 serie disk, intel 520 eller en crucial m4.

 

De diskene er mye mer stabile, og tryggere valg. På papiret er de tregere, men i bruk vil du ikke merke forskjell.

Endret av vitty
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Tusen takk for veldig bra innlegg, Vitty!

Syns jeg hadde funnet en veldig grei pris nå, så mtp. at jeg kan bytte ut 570 med et 560TI og i tillegg få en skikkelig SSD er jo bare supert!

 

Takk for tipset, men kommer ikke til å gå for viftekjøling. Prøvde det en gang for mange år siden, kjøpte en god vifte og endte opp med å svi cpu'en, liker ikke viftekjøling. :p Vannkjøling(lukket) har jeg hatt i min gaming pc tidligere og det går som en drøm, kjøler bra og veldig stillegående. :)

 

Kan du linke til low profile versjonen av RAM'en min?

 

Dette har jeg kommet frem til nå:

https://prisguiden.no/liste/131240/

 

7200,- hvis jeg handler fra Dustin.

 

 

Edit: Vil også ha med en hdmi switch, noen som har erfaring med en god? Har 1 hdmi inngang på skjermen min, så vil da ha en switch hvor jeg kobler til begge i samme inngang og kunne bytte mellom hvilken jeg vil bruke.

Endret av xcitu
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...