Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

når kan man drite etter at man har fått seg kjæreste?


Anbefalte innlegg

Jeg og dama har vært sammen i over 3 uker nå. Hun er her flere netter i uken og alt er som det ellers er med andre forhold.

Men noe jeg passer på er å huske å drite før hun kommer, så jeg ikke må blutselig sprenge dassen mens hun er her. et hadde vært kleint.

Det jeg lurer på er, når er det normalt at driting ikke lenger er flaut? hvor langt ut i forholdet skal man komme til? orker ikke å ha det slik hele tiden.

 

 

  • Liker 6
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

 Når du føler presset stikker du på do. Jeg kan nok ikke hjelpe deg med ditt problem, men jeg kan si deg at dama di driter ca. like mye som deg, kanskje mer. Kanskje det lukter værre også. Bajsing ganske naturlig, så lenge du ikke gjør det på gulvet. Lykke til!   

Endret av Reap
  • Liker 4
Lenke til kommentar

Når du føler presset stikker du på do. Jeg kan nok ikke hjelpe deg med ditt problem, men jeg kan si deg at dama di driter ca. like mye som deg, kanskje mer. Kanskje det lukter værre også. Bajsing ganske naturlig, så lenge du ikke gjør det på gulvet. Lykke til!

 

Feil. Jenter driter ikke.

 

Joda, de driter blomster.

Endret av Reap
  • Liker 9
Lenke til kommentar
Gjest Slettet+56132

For en patetisk ting å henge seg oppi. Hva med å bruke hodet, og skaffe deg en lukt fjerner på butikken. Denne kan stå oppbevart på badet, og du sprayer ut en dose etter at du har vært på toalettet - Problem Solved.

Lenke til kommentar

Jonfrupatruljen er sikkert ferdig med å svare nå, så nå kan du få feedback av en som faktisk har kjæreste :)

 

Å gå på do med fruen i det andre rommet kan fort gjøre ting ubehagelig. Jeg ser problemstillingen din. Jeg har løst dette ved å sette på springen. I tillegg har fruen radio på toalettet (vi er mest hos henne) så derfor bruker jeg alltid den :) Det gjør hun også, når hun pudrer nesen. Mtp lukt er det ikke så mye å gjøre, annet enn å lukke døra fort, og eventuelt sette på vifta hvis dette er en mulighet :)

 

Grattis med dame :)

  • Liker 4
Lenke til kommentar

dama mi og jeg hadde det samme kleine problemet i starten vi også. vi tenkte at vi måtte gjøre noe for å komme over det, så vi tenkte at hvis vi begge gjorde noe veeeldig flaut ville det ikke vært noe problem lenger.

 

vi avtalte at den andre parten skulle sitte på gulvet mens den andre bæsja og omvendt en gang hver, og vips så er det ikke lenger flaut å gjøre fra seg i samme hus. :new_woot:

 

det var jovisst flaut den ene gangen, men det er verdt det

  • Liker 8
Lenke til kommentar

Hvor lenge det går før man er komfertabel med å gjøre fra seg med kjæresten i naborommet spørs helt på dere som individer og hvor komfertabel dere er med hverandre.

 

For min del så har jeg aldri synes at karer har vært ekle bare fordi de må på do, men nå har jeg også en kjæreste som har crohns, så det var ett ikke spørsmål fra starten av. Selv så setter jeg på springen hver gang jeg går på do, selv om jeg bare må tisse. Nervøs blære (og det er en helt annen historie om hvordan søstrene mine ikke ga meg noe privatliv overhode under oppveksten :p ).

 

Litt morsom historie (selv om kjæresten min ikke syns det selv):

Som sagt så har kjæresten min crohns, og første gang han sov over så var vi bare venner. Platoniske venner, ingen roting eller kosing eller noe. Anyway, han sov da over, og jeg hadde ingen problemer med at han sov i samme seng som meg (dobbeltseng, ftw). Midt på natten så våkner jeg av at han hyler og 'hopper' opp av senga, og jeg får såvidt med meg at han har hatt ett lite ''uhell'' i sengen. Trøtt som jeg er så drar jeg bare av lakenet og ber han om å bare legge seg igjen. Altså; INGEN problemer. Det kan skje alle, spesielt han, men stakkarsen var redd for at jeg skulle bli sint og kaste han ut midt på natten.

Hva er det som er så galt med at mennesker har normale funksjoner? Man kan suge pikken eller fslikke fitta til vedkommende, men nåde dem om de går på do og gjør noe som er helt naturlig og nødvendig? Når det er sagt så tror jeg at man selv gjør mer ut av det enn det det faktisk er. Tenk om dama di tenker det samme om akkurat deg??

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Jeg syns alltid det er flaut at det lukter på do etter jeg har vært der, uansett hvem som skal dit etter meg. Jeg er ganske rask og lydløs når jeg bæsjer (papir i do for å dempe plasket) så problemet blir igrunn bare lukta. Men da tenker jeg; hvor i helvette skal det få lov å lukte da, hvis ikke det kan få lov til å lukte litt på do?!

 

Hvis det er før leggetid pleier jeg som regel å få han til å gå på do først, så kan jeg bruke den tida og være på badet så lenge jeg vil :)

 

Og hvis det ikke er luftrenser på badet så funker det også å bare spraye med en parfyme eller baderomspray som som regel står på badet.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...